מי שמעליי מציפה אותי באסאמסים ואני מציפה בחזרה
P Pushoka New member 23/1/07 #26 מי שמעליי מבריזנית ../images/Emo3.gif וכיף להציף אותה באסאמסים! "חחחח את מסטולה יותר ממנייי" בדיוק חן, יותר ממך חסר לי אוכל
מי שמעליי מבריזנית ../images/Emo3.gif וכיף להציף אותה באסאמסים! "חחחח את מסטולה יותר ממנייי" בדיוק חן, יותר ממך חסר לי אוכל
M Mp3 GiRl New member 23/1/07 #29 מי שמעליי נוסעת לראות את הדולז../images/Emo3.gif |קינאה-עמוקה ;_______;|
P Pushoka New member 23/1/07 #31 מי שמעליי משוגעת ../images/Emo3.gif משי: "לא נכון! אני לא משוגעת! למה כולם אומרים אתזה?!" *טל- מבט רצחני* משי: "טוב נו.. אני משוגעת! תפסיקי כבר עם המבט הרצחני הזה!" *שיחה יומית ביני לבין משי*
מי שמעליי משוגעת ../images/Emo3.gif משי: "לא נכון! אני לא משוגעת! למה כולם אומרים אתזה?!" *טל- מבט רצחני* משי: "טוב נו.. אני משוגעת! תפסיקי כבר עם המבט הרצחני הזה!" *שיחה יומית ביני לבין משי*
T The Next Top Model New member 24/1/07 #38 מי שמעליי ה-ר-ג-ת אותי כבר ../images/Emo7.gif ומי שמעליי בגללה אני שומעת טרנסייייייילבניה
ש שתיקה אחרונה New member 22/1/07 #12 ../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifלא../images/Emo3.gif בעצם גם אבל את רשמת לפני כמה זמן פה בפורום
../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifלא../images/Emo3.gif בעצם גם אבל את רשמת לפני כמה זמן פה בפורום
L Little Angel Doll New member 22/1/07 #15 מה איל מה איל?!??!! איל איל לא מילת קישור איל!!!! *מטאפורה עלובה ליורי,אופס,רועי*
ש שתיקה אחרונה New member 23/1/07 #20 ../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifאילמילהקישור!!11../images/Emo46.gif