מי שמכיר את דרים תיאטר

מי שמכיר את דרים תיאטר

בהתחלה של Dance of eternity (מטרופוליס חלק שני) יש קטע מגניב שהגיטרה מנגנת קטוע. מישהו יודע אם הם עשו את זה במיקס של הדיסק או שהם השתמשו באפקט?

Yoni16

New member
תשובה..

זה נשמע מאוד כמו איזה אפקט אולפני באיכות גבוהה. הקטע הזה לקוח מהקטע המוזר הזה במטרופוליס אחד, קצת אחרי הסולו. דרך אגב, כל השיר הזה פשוט ע-נ-ק אהבתי את הקטע ג`אז עם הקלידים באמצע השיר והסולו פשוט גדול. גם השינויי קצב בהתחלה טובים מאוד.

wiz

New member
אם תגיד

איזה מספר השיר, ובאיזה דקה מדובר, אולי אני אדע להגיד לך... אני ממש לא יודע את השמות של השירים (מספרים אני זוכר יותר טוב...), וחוצמזה אין לי את הדיסק הזה בבית כרגע, אז אני לא יכול לבדוק לפי השם...

wiz

New member
נראה לי

שזה אפקט. גם לי יש משהו בסגנון (לא בכזאת איכות...דהה...), ואין לי כוח להסתכל ממה זה מורכב... לג`ון פטרוצ`י יש מערכת מ-ט-ו-ר-פ-ת של אפקטים ומגברים, ויכול מאוד להיות שזה נתן את הסאונד הזה. אולי יש פה גם ``התערבות`` בעריכה, כשהם הכניסו את הקטעים בהתחלה... אבל אני כמעט בטוח לגמרי שהקטעים בגיטרה זה אפקט...

-=avi hell=-

New member
האפקט הוא......

SLICER יש את זה במולטי טוב ומתקדם כמו שיש לי..... שמו כו הוא כלומר הוא חותך את הצליל כלומר.... אם זה הצליל ~ אז... ~~~~~~~חותך ~~~~~~~~ חותך ~~~~~~ אפשר לשנות את זמן החתיכה קצב ועוד....

Distorted...

New member
חח....

אני מבין שיש לך GT-3 של בוס כמו שלי.... אבל זה לא מדוייק. גם טרמולו חותך את הצליל, הקטע בסלייסר זה שאתה יכול לעשות את זה לא סימטרי כמו.. ---^--^-----^--^-----^--^---

-=avi hell=-

New member
לא לא אלאלאלאלא!

אין לי את GT -3 יש לי את ה- VF-1 או איך שBOSS מגדירים אותו כמולטי הכי חזק וטוב שהמציאו..... ויש שם את הSLICERֱ

Distorted...

New member
מגניב.

אבל עד כמה שאני יודע ה-VF1 הוא יותר לסטודיו מאשר ל``לייב``. אתה מרוצה ממנו?

-=avi hell=-

New member
אל תשאל

הוא גם לסטודיו גם לLIVE עם פדאל מידי סאונד מדהים רגש יש לי איזה 400 user banks הוא ידידותי לאללה אני הולך להקליט איתו באולפן עוד מעט עם הגיטרה הבת זונה שלי (GIBSON FLYING V!!!) סאונד מדהים של שניהם אני גם אלך לבדוק את היציאה הדיגיטלית שלו ואני אגיד לכם את התוצאות...

Distorted...

New member
להגיד לך את האמת?

אני לא יודע כ``כ איך לערוך פאצ`ים. אני מאוד אודה לך אם תסביר לי פה. אבל יש לי אחלה פריסטים...

wiz

New member
יש תוכנה

מיוחדת, שאפשר להוריד דרכה פאצ`ים מהאינטרנט, דרך כבל MIDI. קוראים לה: GT-3 Editor ואתה יכול למצוא אותה בכל מקום... והיא בחינם... תכנס לאתרים ותחפש קבצים ל- GT-3, שהם בפורמט syx. תפתח אותם בתוכנה, ואז תוכל או להדפיס אותם או להוריד אותם ישר למכשיר... אם אתה רוצה כמה פאצ`ים מעניינים, תיצור איתי קשר באיסיקיו 111378009. וכשאתה אומר פריסטים, אתה מתכוון לאלה שבאים עם המולטי ?

Distorted...

New member
לא...

אלה שבאו עם המולטי שלי, מן הסתם גם נמצאים גם בשלך.... אני התכוונתי ליוזרים (users) שבניתי לבד, לצרכים שלי כמו דיסטורשן מטאלי עם דיליי,צליל נקי אקוסטי עם שינוי קדם מגבר.... ועוד ים דברים. אני מת על המולטי הזה...

-=avi hell=-

New member
מולטי סבבה

בעיקרון הכל רשום בUSER MANUAL אבל לא משנה אתה יכול להתחיל לשנות אפקט להןריד ולעלות כל מיני אפקטים ובסוף לשמור אותם

wiz

New member
לזה קוראים פאצ`ים....

ולזה התכוונתי... מערכי אפקטים שאתה יוצר...

למעלה