מי שלקח את הגאטסו...

מיצו

New member
סאממק #2 הנה זה מעודכן

תאמין לי שהיא היתה שם, פשוט לחצתי כנראה יותר מדי פעמים על CTRL Z... תודה על ה- Heads up. עכשיו זה מעודכן.

אני מסתכל על המיקומים ולא מבין

מה בדיוק הרעיון? לא ברור למשל תפקידן של מצלמות גטצוּ, שמתחרז עם מיצוּ, בכביש מורשת - מנדא- חנתון. מה הרעיון? להיות קבוצת בקרה בכביש "כפרי" דו- מסלולי מפותל הררי בשימוש 'אוכלוסיה בעלת מאפייני נהיגה מיוחדים'? עאלק....?!! ומה עם כביש 65? (עפולה - גולני - עילבון - צלמון) אחד ההורגים הידועים....? שם לא צריך? שם לא טסים? מה עם כביש 77? (צומת ישי - טבריה) למה להפלות בינו לבין כביש 2 או 4? ומה עם 31 צומת שוקת - ירד? שם כל האוכלוסיה הנוהגת נורמטיבית? ועוד ועוד כהנה וכהנה.. ממעוף ציפור במקומות שבהם הוצבו עכשיו מצלמות אינם עומדים, כנראה, לעבור שדרוג תשתית משמעותי בקרוב. (אם יש מישהו שמכיר את התמ"א והלו"זים - זה זמן טוב לעדכן) בכבישים שבהם באמת צריך איזו מידה של ריסון, בין בגלל תשתית לקויה ובין בגלל התנהגות אוכלוסיה בעייתית, ולא הוצבו כמעט מצלמות - אז אני מבין שיתכן שהמקום נמצא באיזו תוכנית לשדרוג תשתיתי. (31 ו 65 בוודאות) אז יחד עם התשתית יתקינו ים של מצלמות נוספות? בקיצור, גם בפרוייקט הזה - נראה עניין שבוצע על ידי נערי אוצר, חובבים בתחבורה עם אג'נדה אישית. לא חשוב איפה ולא חשוב מדוע, העיקר שהפרוייקט יציג את מקורותיו, לא ימומן על ידי מימון שאפשר אחר כך לשחרר ולהפנות לשר שיפנה לראש הממשלה שיפנה לצרכים חשובים מאד שלו - קרי שלמות הקואליציה שלו. ככה הכל מרוצים, כל בוס מרוצה מהעובדים שלו, הכל מתקדמים מאגף לבנק מבנק לדירקטוריון, מחברת ביטוח לבית השקעות וחוזר חלילה. ורק אנחנו נמשיך למות ולשלם. לשלם ולמות. בני בליעיל! חרא עליהם.

מיצו

New member
אבל לפי המידע המלא אתה יכול לבדוק את העניין

אין לא על 1 ולא על 20...

yoshi6

New member
לדעתי זו הסיבה... לא חושב שמדובר בחבלה

אני מביא את הציטוט הרלוונטי מתוך כתבה של דובי בן גדליהו מגלובס. "משרד לביטחון פנים שוקלים, כפתרון ביניים, להפעיל את המצלמות החדשות מעמודי המצלמה הקיימים של מצלמות המהירות והרמזור האנלוגיות הישנות (המבוססות על פילם), שרובן מפוזרות כיום בכביש 4, ובמספר כבישים בצפון. במשרד לביטחון פנים מדגישים, שממילא רוב המצלמות האנלוגיות אינן שמישות כיום ויוצאות משירות כך שהיה צורך להחליף אותן בכל מקרה." הינה הכתבה כולה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000716814

Alfa156 GTA

New member
אין קשר, המצלמות החדשות

צריכות תשתית, אינסטלציה ושאר הירקות. כל הסיפור זה ה"עמוד" של המצלמה הקודמת? בספק.

yoshi6

New member
אין בעיה להפעיל לזמן קצוב את החדשות על עמוד

ישן. היצירתיות של נערי האוצר עולה על כל דימיון.

Alfa156 GTA

New member
יש בעיה ועוד איך.

טכנית זה אפשרי - אבל יקח להם יותר זמן מאשר להפעיל את המצלמה כמו שהיא תוכננה.

מיצו

New member
אין בעיה אבל זה דורש חציבה בכביש

והקמת תשתית הלולאות, כולל חיווט דרך העמודים הישנים שלא בטוח בכלל שהם יכולים להתאים לראש המתכת של המצלמה החדשה... יש מצב שזה ברווז עיתונאי.

rusti james

New member
משום מה, בכביש 4 לצפון אחרי גשר ראשון

הכינו מבעוד מועד חציבה שכזו ליד המצלמה הישנה והבלתי(?)פעילה

מיצו

New member
נכון. מכיר, ומאשר.

יש מצב שזה יהיה עוד "פיילוט". לא יודע.

sgrupper

New member
ואני חשבתי שאני הוזה...

איזה בעסה ככ בניתי על המצלמה הזו...חשבתי לשדרג את ה SLR שלי

מיצו

New member
זוהי הגירסה האחרונה והמשופצרת

לכל מצלמה צורף חץ המצביע על כיוון הצילום, פרט לדו-כיווניות על 784. לא לשכוח לחייך.

למעלה