מי שלקח את הגאטסו...

eldad-g

New member
מיצו אתה טועה ומטעה....

"רמז? אין קשר בין מוקדי התאונות לבין מיקומי המצלמות." תראה איך כשהן יתחילו לעבוד הקשר יפרח בין מוקדי התאונות למיקום המצלמות רק תתאזר בסבלנות
ומי שלא מסכים איתי שיבדוק עם שגיא לילה טוב שגיא נאור וגם אלדד

משום מה זכור לי שעשו תשתית

באיילון צפון בין רוקח לגלילות, טעיתי? או שזה לא חלק משלב א'?

Elia4

New member
קשה לי להאמין שיתקינו מצלמות באיילונים

הם משמשים נתיב יציאה / כניסה לח"כ ושרי הממשלה ל / מ כביש 1. בשביל שלא יהיה פתחון פה למה הם פטורים מתשלום והאזרח לא (תארו לכם אילו מטעמים יעשו מזה בתקשורת), מלכתחילה לא יתקינו בנתיבים הללו.

עומר TT

New member
לא חושב שזאת בעיה

מאחר ונכבדינו לא נוהגים בעצמם תמיד יש נהג-ש"ג שאפשר להאשים במהירות וכמובן שכבוד השר היה עסוק בקריאת מסמכים במושב האחורי ולא היה מודע להתנהגותו חסרת האחריות...

מיכהWR

New member
בצומת נחשון (כביש 3) יש או אין מצלמות?

בכתבה בוואלה נאמר שיש שם מצלמות בשני הכיוונים, במפה שלך אין לכך זכר. ובהזדמנות זו מיצו מברוק על עבודת הקודש!

Super Max

New member
מהירות מקסימלית מותרת בצומת מרומזר

האם יש מהירות מקסימלית מותרת בצומת מרומזר בכביש בין-עירוני, ללא תלות במהירות המותרת באותו כביש?

מיצו

New member
רגע סאממק נראה לי ברחו לי שתיים...

אני אבדוק בערב ואם צריך אעלה מפה חדשה.

7 0 7

New member
בנגב?המצלמות והעמודים עשויים ממתכת מבוקשת

ויקרה סביבה ובה ריבוי של גנבי מתכות לא תשרת את הישרדות העמודים לאורך זמן

סינבד

New member
מצלמת רמזור + מהירות?

זה בדוק שהמצלמות הכתומות עושות את שני הדברים? זה שזה אפשרי, נאמר כבר אבל גם מני רוט וגם סהר טענו בחום שהכתומות יבדקו רק מי עבר באדום ולא באיזו מהירות. האם זו הטעיה של ציבור הנהגים התמים?

מיצו

New member
על מני אני לא מאמין שהוא מטעה בכוונה

סהר דוד כבר טען במקום כזה או אחר שהוא מטעה, אבל אני לא יכול לאשר או להכחיש בוודאות מוחלטת שכוונתם של אי מאלה היתה זדונית. מה שבטוח הוא שטכנולוגית ותשתיתית זה אפשרי. האם הפונקציה תופעל או לא? לא ידוע. בקרוב נדע.

מיצו

New member
הנה מפה מעודכנת, 41 מצלמות

במפה הקודמת נשמטו 2 מצלמות רמזור. השתמשו בגירסה הזו במקום.

Mr BIG Biker

New member
המצלמת רמזור אדום בצומת עכו כרמיאל

לכיוון צפון (בצומת איפה שרשום 85 על המפה) לא מופיעה.... והיא קיימת צילמתי לך אותה בזמנו :)

למעלה