זה לא קשור, הנאות החיים חשובות ומשפרות את ההרגשה וגם הנאות הרוח אבל צריך גם לשרוד בעולם שבו אנשים מתנהגים בצורה לא הגיונית שמסכנת אותך. אני אוהב את נטייתך להנאות החיים והנשים. אני בסך הכול אדם עדין ומעניין, ואני עושה קולות שאני רגיל אליהם ולא כל כך מודע להם ושמח על הדברים שאני עושה ומצליח בהם ומסתכל באיום על אנשים שמסתכלים עליי, אז האנשים חסרי השכל האלה מרביצים לי ומדברים אליי בדרך מעליבה ולא יפה. אני חושב שבהיגיון לא צריך להגיד דבר לא נכון כי אם אני אומר תחליט למה להאמין אני לא חייב לענות על השאלה, וזה טוב בבית המשפט ששם צריך להסביר דברים ברור. אני קצת מנותק מהמציאות ויותר מדי מאמין בדיבור ולכן לפעמים אני בטעות מיישם את זה במקומות הלא נכונים. אנשים טיפשים ולא מקבלים את השונה. חושבים שתפקידם ללמד אותי בכוח איך צריך לדבר, כאילו לא אוכל להסתדר בעצמי וכאילו לא ההיגיון חשוב אלא הכוח. אומרים לי להיות עם חיוך על השפתיים ולהתעלם אבל כמה אפשר? כשאני מבקש לא לצעוק בלובי אומרים שאני סותם פיות, וכשאני שר לעצמי להנאתי רודפים אחריי כדי שאפסיק. אולי גם לי יש אחריות לזה, נהייתי תוקפני בשנים האחרונות בעיקר בגלל תוקפנות אנשים כלפיי. פעם הייתי מחובק במקלחת מתחת למים עם בחורה בכפר אמנם לא יפה ולא נחמדה אבל נהנינו. פעם ישנתי כמה שעות בלילה עם ידידה בכפר, היא הזהירה אותי לא להקיא בביתה גם לא בשירותים. יצרתי קשר חומרי שלם עם שתי בחורות בכפר, אחת שלא חיבבתי ולכן לא נהניתי אתה ואחת נחמדה למדי שנשארה ידידה שלי וכשהיינו חברים היינו עושים את זה בחדרי במיטה. זאת שלא אהבתי שכבתי אתה פעם בבית מלון, לא זוכר אם בכינרת או בים המלח. אני לא מצליח לגמור במין, הציעו לי באינטרנט לקחת כדור ויאגרה.