מי שיודע מה זה

Hadass mn

New member
מי שיודע מה זה

השלכה אסטרלית ויכול להסביר לי או ללמד אותי (כי אני לא מוצאת בשום מקום מידע על זה) אז שיפנה אליי!

ToryMaster

New member
חבובה

חכי קצת, אנחנו לא גרים פה. אני בטוחה שמישהו ישמח להסביר לך ברגע שיוכל.

I am a freak

New member
הטלה אסטרלית

התיאוריה- המציאות שלנו בנויה ממפגש של כמה מישורים- ביניהם, המישור האסטרלי. כהשלכה ישירה- לכל החיים [היישויות] במציאות יש גופים בהתאם למישורים. גוף אסטרלי [בהתאם למישור האסטרלי], גוף אתרי [בהתאם למישור האתרי] וכו'. הטלה אסטרלית זו בעצם התחרבות לגוף האסטרלי שלך ומעבר, בעזרתו, למישור האסטרלי לבד. כמובן שתיאוריות לא עוזרות לאף אחד כשרוצים לנסות הלכה למעשה. אבל, ההלכה חשובה לא פחות. [אני לא סתם מתחמק מתשובה, מצטער.] הפריק.

שאמאן20

New member
זה מרתק

זה מאד מעניין. שמעתי על זה הרבה אבל לא חקרתי לעומקו של עניין. מעניין אותי האם הישות האסטרלית זאת השתקפות מהעולם שלנו או שהיא עצמאית? ואם היא עצמאית אז בהנחה שהיא לא מושפעת מהתנועה שלנו ובכל זאת מקבילה אלינו, מה זה אומר על חופש הבחירה שלנו?

I am a freak

New member
תלוי מה אתה רוצה לשמוע

השאלה שלך מזכירה שאלה אחרת- המוח והלב [מבחינת המטאפורה, כמובן] הם יישויות עצמאיות או השתקפות של אותן מחשבות
מצד אחד, המוח והלב מתפקדים לבד, כשני איברים שונים בגוף האדם. אבל, מצד שני, יש הקבלה בין המוח והלב- כי המוח צריך להבין את מה שהלב משדר, ולהפך. תשליך את זה על השאלה ששאלת, ותבין את התשובה. הפריק.

למעלה