מי שהוא יודע?

ממש לא הראל סקעת צריך להיות

אחרי הגיימבויז.. הגיימבויז שמים אותו בכיס הקטן שלהם ואם כבר מדברים אז הגיימבויז הם אלה שצריכים ליהיות מ-ק-ו-ם 1 כי הגיימבויז מושלמים וחתיכים והם שרים יאאאאאאפהה ובקיצור הם צריכים ליהיות מ-ק-ו-ם 1 !!! יאלה בעייוש..

../images/Emo41.gifאמממ כנסייי!!!!

קודם כל-- אאאאאללללל תתתתתתתתתדדדדדדדדדדדדבבבבבבבבבבבברררררררררררייייייייייייי ככככככככככההההההה עעעעעעעעעעלללללללל הראל סקעת [
]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו- הגיים בויז לא שמים אותו בכיס הקטןןן!! זה ברוררררר??? גם הראלי וגם הבויז מושלמים!!! ובענייי?! אני אוהבת אותם באותה מידה!!! את לא?! בעיה שלךך פשוטטטטט אל תדברי ככה על הראלי!!!!!!!!!! אני מקווה שהבנתתתתתתתתת!!!!! וקרן?! העתקתי את ההכפלת אותיות ממך XD

../images/Emo41.gifנוווו, מה אין לך מה להגידדד?!?!

יאללה תגיביי קחי עצה לחיים.. בעצם שתיים: 1. שתיקה שווה ז-ה-ב-! 2.תחשבי לפני שאת מדברת! אפילו פה את יכולה לקרוא 20 פעם את מה שאת כותבת לפני שאת שולחת אז עוד עצה?!- לפני שאת שולחת הודעה תקראי אותה 17 פעם תתני לאחותך לקרוא עוד 13 פעמים ולאימא שלך עוד 32 פעמים!! טובבבבבב?!

../images/Emo41.gifחחח י'רעה XD

טוב גם מקום 10 זה טוב
לאומת 37 חחחחחחחחחחחח XD קצוותתתת XDD סתם סתם אני?! לא צחקתי על הבויז :O איפה שמעתם על זה.. ??? XDD

../images/Emo110.gifשו עדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מרוקאית חחחחחחחחחח חולה עליך אישתיייייייייייייייייייייייייייייי כמה זמן לא דברנו חחחחחח

עיראקיתתתתת?!

עאעאעאעעא כיפלךךךךךך כמו הראליייייי
חחח XD וגמני פרסית חצי..
וחצי מרוקאית :][:

למעלה