מי שהוא יודע?

אז מה , מגיע לה../images/Emo210.gif

זאת הייתה השנה שללה

../images/Emo205.gifעאעאעאאעעאעעא../images/Emo99.gif

בר'וווש מקום 2!!!!!!!!!1 [אחרי נינט
] ורנצ'ווווווווווש אחריהה!! דיי איזה כיףףף והראלוווששששש
מקום 10 יפה לוו!!

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifשנה הבאה אנחנו מקום

ררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo79.gif מקום מכובד =]]

רנושלייי מקום 3 כפרעליוו
ואסתי גינזבורג מקום 7!!!!! יפשלייייייי מזה איה כורם מקום 23?!
חחח...

צריך - חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

עובדה שלא
. ניח נח בניח נח
פירוש - נע נע בננה

../images/Emo41.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif טוב נו.. נגיד..

בוא נגיד שהוא זכה ב-ה-מ-ו-ן דברים שנינט הייתה רוצה לזכות
אני מדגישה- הייתה רוצה לזכות

נמ .../images/Emo210.gif

"בוא נגיד שהוא זכה ב-ה-מ-ו-ן דברים שנינט הייתה רוצה לזכות אני מדגישה- הייתה רוצה לזכות . " באיזה דברים הראל זכה שנינט לא זכתה בהם , ?

../images/Emo41.gifממ למשל בטקס הזה שחכתי איך

קוראים אותו XD נראלי "טקס אנשי השנה" שהוא זכה ב-זמר השנהה- והוא זכה בעוד המון דברים ומרוב שזה המון אז אני כבר לא זוכרת חעחע הוא זכה גם עם "ואת" ב-"שיר השנה" וכל מיני.. קצוות XD

נינט ניראית לך גבר ?../images/Emo210.gif

למה שהיא תזכה בזמר השנה ? XD חעחע . ועזבי אותך מכל הטקסים . נינה מקום 2 ב- MTV .

../images/Emo41.gifאיזה כיף.. :\\

חח סתם.. שיהיה לה בכיף
את יודעת שחברה שלי היא בת דודה שלה?
מי עכשיו אומרת ננה בננה ?? חח

למעלה