מי שברא את הפסחיות...

MakeItHurt

New member
שלא תבינו אותי לא נכון...

זה הפסחייה הראשונה אצלנו בקן... אני הייתי בצוות טכני אבל בכל זאת היה מעצבן כי הייו חניכות שרדפו אותי גם בחלומות (פוצ'קי...) עזבו...

אני אגיד לך משהו?

גם בקן שלי לא היה הרבה זמן פסחיות בואי נודה באמת.... אני חושבת שהמון זמן אפילו... בכל אופן אני הדרכתי בפסחיה והיה ממש ממש כיף הייתי עושה את זה שוב ושוב אלף פעם

יואו הרגתן אותיייייייי חחחחחח../images/Emo6.gif

אם אני לא טועה גם בשלנו לא היה הרבה זמן פסחיה.טוב לאדעת בעצם לא רוצה להגיד סתם.. חן-כן קוראים לה טל,היא ילדת צ'ומי...אבל סך הכל היא אחלה בחלה... זאתי עם הכינוי הארוך באנגלית (אני מצטעערת אני לא זוכרת אי קוראים לך
] -אמ...כל מקום שיש ילדים קטנים ואת צריכה לדאוג להם=>זה קשה שני/מנאל- גם אני לא היתי ככה בכיתה ד'/ה'/ו'/ז/.. מרינה-גיל?פדופיל?אהאה???אמאלה..זהו אני לא באה יותר לקן שלכם(נו זאת קונספירציה בשביל שהוא יעזוב חח
)ואני תמיד רואה אותו משחק בשש בש או משו כזה,למה ציפית?!? טוב שיהיה לכם חג שמח נשמות שליייי.. אוהבת אותכן.. יצא אחלה שירשור ,הא?!?

חן את מבוגרת מדי בשביל שזה יהיה

פדופיליה אז זה לא שווה.... חחחחחחח וכן הכי כיף שהחל"ת שלי לא עושה כלום חוץ ממממממ אהההה מממממ לשחק שבש בש לישון ולפתור תשבצים כמו סודוקו.... כמה כיף שיש לו "הרבה" עבודה שהוא יכול להרשות לעצמו..... כי הרי למה לו הקן מתפקד יש הרבה חניכים הרבה מדריכים ממש בן גוריון

jast

New member
זה היה נישמע כאילו אמרת..

שגיל הוא בן גוריון.. לא משנה... ולא נורא, זה דווקא נחמד לשחק איתו שש בש.. אני תמיד מנצחת:] ואני בטוחה שהוא דווקא כן עושה ואתם לא יודעים על זה... כמו שאני חשבתי שנטלי לא עושה כלום בקן.. והיא כן. פעם היה בקן שלכם איזה משהו של מאבק סוציאליסטי, כמובן שזה היה כושל כמו כל הדברים של מאבק סוציאליסטי.. והוא היחיד מהקן שלכם שבא! הוא ואיזה יא'ניקית אחת שהיא ממאבק סוציאליסטי..

כן אני הייתי בפגישה הזאת עם המאבק

הסוציאליסטי שהיה בתחילת השנה... והי"אניקית הזאת קוראים לה נוף והיא כבר ממזמן לא בקן היא בכלל לא יודעת מה קורה עם הקן... אה ואם כבר בן גוריון גיל היה אמור להיות שם... אבל בסוף הוא בראשון.... וכולם מנצחים את גיל בשש בש... זה לא חוכמה... ושוב אני מדגישה בתחילת השנה זה היה....

jast

New member
הם חופרים..

אגב, הפיחו ההוא מעולם לא התקשר אלי שוב:]

אכן אכן...

אם גיל עושה משהו חוץ מלישון, לפתור תשבצים ולשחק שש בש אה וגם לשחק כדורסל... אז כנראה שסוף העולם בא...:( עצלן כמוהו לא ראיתי... (מי זו דייייייי מהפורום? שכחתי....
..)

הייה כייףף

למורות שהייתי רק ביום האחרון (לא מבחירה כמובן) הייה כלכך כיייףףף, זה החזיר אותי לימי הקייצת (הו ג'סי שלייי =]) אין כמו קייצת/ פסחייה ועוד, זה הכי כייף אני מקווה שאני אוכל להדריך השנה קייצת.. שזה יצא לא מתי שיש לי משהו של יג

MakeItHurt

New member
אוי...

עדיין מהדהדים לי הצרחות של הילדים..... חח... אבל היה כ'ף... זה כ'ף לצעוק על ילדים כי הם מקשיבים

jast

New member
זה בסדר..

זה הסתדר טוב שהחניכים שלי הם שלי ושלך הם שלך... את לא היית שורדת עם שלי, ואני הייתי מתייאשת משלך כל פעם להביא אותם מחדש.. אני כבר רגילה לצעוק עליהם, הם אוהבים שאני צועקת עליהם.. אם אני לא אהיה מדריכה גרועה החניכים שלי לא יאהבו אותי..

jast

New member
ואת עוד רגועה...

אלירן ואיתי הורסים ת'קן, מציירים על הקירות.. אליאור משחק כדורגל בתוך הקן.. חניכים של שיקו הולכים מכות ועושים מלחמות אוכל.. הו'ניקים נוסעים על אופניים ומתנגשים בכל מיני דברים בקן... ואת באה אלייהם "דיי חמודים, תפסיקו, אסור.." אני צועקת עלייהם מוציאה עלייהם ת'עצבים שלי... עד שהם נבהלים.. וזה בדרך כלל לא קורה.. והעיקר את "מה קרה חמודים שלי? רוצים שוקולד??".. פלא שהחניכים שלך חמודים כאלה ושלי פסיכיים לגמרי? דיקטטורה אני עושה להם.

למעלה