מי שברא את הפסחיות...

MakeItHurt

New member
מי שברא את הפסחיות...

אני שונאת אותו... כואב לי הגרון!!! והילדים קרציות.. הם צעקו לי פוצקי.. אבל המפקד אש היה יפה!! חוץ מהקטע שלקח לי הרבה זמן ללפף אותו !! איך היה לכם?

אצלי היה מעולה די מה יש לאנשים?

אני ממש ממש ממש ממש ממש נהנתי מהפסחייה אצלי היו לי כאלה חניכים מתוקים וחמודים ביותר!!!!!!!

MANEL1991

New member
אויי לי היה מהנה ביותר...

חוץ מחניכה אחת שעשתה לי את המוות!!! היא הרסה אותי וכל הזמן מצאתי את עצמי רצה אחרייה... אבל חוצמזה היה מהנה וכייפי והיה מעולה בתור הדרכה ראשונה:] מחכה בקוצר רוח לקייצת:)

תמיד יש חניך אחד מציק..(במקרה הטוב)

גם לי היה אחלע...שקט ורגוע כשמשווים את זה לקבוצה שהדרכתי בקייצת. הן היו 5 בנות הכי מדהימות שיש..ביום האחרון הן ביקשו שנחתום להן חחחח .. אמ..היום הצופי האזורי היה ממש כיף ונחמד חוץ מהקטע של הדיונות ...אבל פסדר:] והיה כיף לצעוק ולשיר איתם...וואי הינו צריכים לשיר "ילדה כלה ,בואי בואי לאזור שפלה ..." טוב פעם הבאה נלמד אותם חח:] חג שמייח

jast

New member
כן..

אני מתגעגעת לקבוצה של הקייצת, הם הרבה יותר טובים מהקבוצה שאני עכשיו מדריכה!!!!! פשוט יותר קל לי עכשיו כי אני רגילה.. אם היו נותנים לי שוב להדריך את הקבוצה של הקייצת, הייתי הרבה יותר מסתדרת. ואגב, הייתה לך חניכה אחת ממש ממש מעצבנתתת!!!! ניראה לי קוראים לה טל.. איזה צומי נדבקת היאאאא

jast

New member
רק שתדעי..

שהקייצת הייתה נוראית, זה היה ההדרכה הראשונה שלי.. וכ"כ סבלתי... לא ידעתי מה זה להדריך ילדים קטנים ומעצבנים משיכון המזרח.. ערסים לעתיד... ועכשיו בפסחיות הכל היה יותר קל כי ידעתי בידיוק מה לעשות, ומה להגיד להם כשהם לא מקשיבים או כשמישהו בוכה ואני צריכה לדבר איתו... בכלל החניכים שלכם חמודיים.. הלוואי עלי... החניכים שלי פסיכופטים!!!!! כשאני הייתי ב ד' אני לא הייתי ככה!!

MANEL1991

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן החניכים שהיו לנו היו מאוד מתוקים גם לי וגם לשני... חוץ מתופעות לוואי(*שיעולדקלהשיעול*)... ד"א-גמאני לא הייתי כזאת בד'!!!!! אני הייתי ביישנית ושקטה!! נו מה לעשות, ילדים של היום זה לא ילדים של פעם...

מנאל!

דקלה הייתה מותק! היא חמודה (בטח!!!!!!!!) לומדים להכיר אותה מה לעשות שאני ניחמתי אותה וביליתי איתה... בעצם עם כל חניך שגיל לא התייחס אליו או התייחס אליו חרא.. אולי זה כי אני מזדהה איתם...? למרות הכול היה ממש סבבה... מחכה לקייצת! :)

MANEL1991

New member
מרינה מותק...

לך היא לא הרסה את הגב!!! אני סחבתי אותה על הכתפיים שלי כל הדרך מהבצפר רק בגלל שהנעליים הציקו לה.. גרר את הבריאות היא הרסה לי!!!!!

מנאל נשמה...

בסדר אני מקבלת... אבל כל קפריזה שלה אני הגשמתי! ובמופע סיום רדפתי אחריה וכל הזמן הייתי איתה ובפלמחים היא בכתה וגיל מישש אותה אז אני הייתי צרכיה להרגיע אותה.. טוב עזבי את דקלה היה כיף גמרנו! :)

jast

New member
מה???????

"ובפלמחים היא בכתה וגיל מישש אותה " מה?! פדופיליה? מישהו?

חן...

המדריך שלי היה פדופיל הוא פדופיל והוא תמיד יהיה פדופיל זה לא חדש... מי לימד אותו לחבק חניכות כל הזמן... אבל הוא התייאש בסוף אז אני טיפלתי בה...

jast

New member
היי היי!

גם אני מחבקת חניכות שלי כל הזמן ועושה להן שק-קמח.. ואין לזה שום קשר לפדופליזם:] זה הכל מאהבה:] אבל דיי את מדברת ברצינות?? הוא באמת... זה?

MANEL1991

New member
חחחחחחחחחח חני לא להילחץ

עזבי את מרינה... חחחחחחחחחחחחח היא לא מתה על המדריך שלה כפי שניתן לראות... הכל בצחוק:]

כן!

זה לא קשור לעובדה שאני שונאת אותו רצח בדם ורוצה להרוג אותו אבל הוא כזה.. אבל לא לשכוח כולנו בני אדם.. (חן תני לי את המסנג'ר שלך...)

MANEL1991

New member
טוב נו לא מתים עליו אבל מרינוש

תתאפקי קצת=] יהיה טוב, הוא יעזוב בסופו של דבר...

בטח!

בטח עכשיו!! דווקא אני צריכה להתאפק! שיתן לי יחס נורמלי ונראה... יחס גורר יחס שיאכל אותה אין מה לעשות!

היה מגניב!

אני ממש נהניתי! מהצד של הצוות הטכני :) היה ממש מגניב עשיתי הרבה וכיוון שהמדריך שלי היה אמור ללות את אחת הקבוצות אבל הוא היה עסוק בלישון על השלוחן ולפתור תשבץ אז החלפתי אותו.. מי היה מאמין שבכיתה ד' יש פקאצות?!? אבל היה הכי מגניב שבעולם! והבנות שהדריכו היו מ-ע-ו-ל-ו-ת ומ-ג-נ-י-ב-ו-ת! וגם דאגנו שאזור שפלה ידע שראשון מרכז הכי פגז!!!!!!!!

למעלה