אני שוב מעיר את אותה הערה!!
אוקי -אתה צודק! -הונפו תמונות של רבין במדי SS, (כאילו שאמרתי שלו..) -אבל אולי צריך להזכיר לך מי הניף אותם?! או שצריך להזכיר לך שאבישי רביב שחילק את אותם כרזות היה איש של השב"כ?? -אני ממתין וממתין להתייחסות מיצדך על ההוכחות שהבאתי לכך שהשב"כ היה מעורב באופן ישיר על ההסתה, ואתה וחבירך בשלכם -ממשיכים להתלהם ולהטיח האשמות בימין!.. -אני עוד ממתין להתייחסות!.. ושוב.. אתה טוען שהיו אלפים צועקים "מוות לרבין" בכיכר ציון, להזכירך: -> היו גם אלפים בכיכר מלכי ישראל שהריעו לרבין, ובכך נתנו לגיטימציה להכנסת מחבלים ארצה, למתן נשק לטרוריסטים, לגל הפיגועים של 95-96, לתוכניות השמדת מדינת ישראל של רבין, להפקרת 200,00 יהודים לחסדהם של המחבלים הפלשתינאצים, לשלטון הדיכוי של רבין ולהפעלת המשטר הבולשביקי שלו כנגד אנשי זו ארצנו בהם הוא שילח את היס"מ שהוקם כדי ל"טפל בהם", להפעלת צלפים ורצחתו (כמו שעשו ל 13 ערביי ישראל) של חסידו של עוזי משולם, לזריקת רימונים על ניצולי הטבח באניית אלטלנה ולהתגאות בכך בשגרירות ישראל בארה"ב, לבריחה שלו לישון בקריית יערים כשחייליו נלחמים ב-באב אל וואד במלחמת השחרור, -ולגיטימציה לעוד הרבה הרבה פשעים... כך שאני חושב שזה די מיותר להאשים את הימין במתן לגיטימציה לרצח רבין.. ושוב, אני מחכה להתייחסותך בקשר לשאלה שלי על איש השב"כ -הפרובוקטור, אבישי רביב!...