מי רצח את רבין?!

CHOFA

New member
הצלם עד כמה שלי ידוע

בס"ד היה מולי קמפנר והוא היה סוכן שב"כ. כמו עוד סוכן שב"כ שידע על הרצח,לא מנע אותו ואילו המשפט שלו עדיין לא התחיל.מעניין למה?

okok4

New member
אה, כמובן, עכשיו

גם הצלם סוכן של השב"כ! ומה עם מירי אלוני? גם היא סוכנת של השב"כ? רגע, הרי הצלם קיבל 250 אלף שקל מ"ידיעות אחרונות" ומחדשות ערוץ 2 בתמורה לקלטת, הינה הפתרון, כסף! לשב"כ ניגמר הכסף, חיפשו וחיפשו דרכים עד שמצאו!
נירצח ראש ממשלה. והופ. 250 אלף. כסף טוב.

CHOFA

New member
גם אני

בס"ד בתור דתיה לא הסכמתי(ואני עדיין לא מסכימה)עם דרכו של רבין גם אני הייתי בהפגנות שבהן קראו רבין בוגד ורבין רוצח למה אם ככה אני לא הלכתי לרצוח את רבין??? מי שמוסת מקריאות ברחוב הוא בן אדם מופרע בפני עצמו אבל -חלק מהעובדות שאבנר כתב נכונות ,בואו לא נתווכח על זה כרגע אני מעונינת עכשיו בתשובה לשאלה אחת בלבד:איך זה יתכן שבמדינה מתוקנת כשלנו 6-7 שנים לאחר בצוע רצח אחד המסייעים עדין מתהלך חופשי והמשפט שלו נדחה הלוך וחזור ואף אחד לא מוכן לשפוט אותו???היתכן כי זה קשור איכשהוא לעובדה שהאדם הזה היה סוכן שב"כ ?ובמה הוא שונה ממרגלית הר שפי???

Aeroguy

New member
תקשיבי לעצמך!

את למעשה אומרת "נכון, הייתי בהפגנות שאמרו דברים מסויימים, אבל כולנו הבנו שאנחנח סתם אומרים אותם, אין להם שום משמעות, ואם מישהו יעשה את המעשה לו אנו קוראים בהמונינו יום אחר יום הוא מופרע..." הגיון של ימנים, לכו תבינו...

CHOFA

New member
זו מן יכולת

בס"ד של שמאלנים לעוות דברים??? אני עדיין חושבת שהדרך של רבין מוטעית ואם לשרון יש אחריות על סברה ושתילה(אפילו וועדת חקירה עשו לו!) אז לרבין יש אחריות על מאות הרוגים ישראלים בא"י מידם של פרטנרינו לשלום אבל מילים הן לא גורם לרצח.מילים בסה"כ מביעות את הדעה של האנשים שאמרו אותם(שאלה אגב-מי היו הראשונים להשתמש בכנוי בוגד ורוצח ועל מי המילים האלו נאמרו??)אבל מלקום בגלל מילים וללכת לרצוח??? אף אחד לא קרא לרצוח את רבין- באף הפגנה לא קראו:רבין רוצח בא נרצח את רבין!

okok4

New member
אז זהו, שכן.

יש בהחלט אנשים שכושר השיפוט שלהם קלוקל ויכולים לקום ולעשות מעשה בעקבות מילים שהם שמעו, במיוחד שזה בא מבעלי סמכות כמו רבנים, או אישי ציבור שהולכים לפני ארון קבורה ועליו הכתובת "יצחק רבין". לכן יש חוק האוסר הסתה (חשבת על זה?). מילים בהחלט יכולות לגרום לרצח.

CHOFA

New member
ולמה

בס"ד אני לא מקבלת תשובות לשאלה שכתבתי???? ושוב-מילים אולי משפיעות אבל יגאל עמיר לא היה ילד בן 15 נח להתרשם הוא היה סטודנט למשפטים אם אני לא טועה ומעל גיל 20 כך שלא נראה לי שהקריאות ברחוב היו אלו שגרמו לו לרצוח

Aeroguy

New member
איפה את חייה??

אני יכול להראות לך קלטות של הפגנות ימין שצעקו "רבין רוצח" ו- "מוות לרבין", כולל אחת מאוקטובר 95 בכיכר ציון- אלפים צועקים "מוות לרבין" בעת נאום של ביבי בעוד האחרון מניף אגרוף באוויר. תיכף תגידי שלא שמעת את הצעקות, כמו שביבי לא שמע ולא ראה את השלטים ולא ראה את "ארון הקבורה" ולא ראה את התמונה של רבין במדי ה- SS... תצאי מההכחשה!!

CHOFA

New member
יכול להיות שלא הסברתי את עצמי טוב

בס"ד שמעתי ת´קריאות הייתי גם בכמה הפגנות שכאלו אבל בבטוי מוות לרבין לא התכוונו לומר באמת קומו ותרצחו את רבין אלא הלוואיח ושהוא יעוף לנו לעזאזל מהעיניים ככה שלא נצטרך להתמודד אתו יותר!!! אתה יודע כמה פעמים אחרי פיגועים אמרו אצלנו" הייתי רוצח אותו(כן את רבין) אם הייתי יכול???" נראה לך שבאמת התכוונו לזה??? כל מה שרצינו היה שהוא וחבריו הנהדרים יסתלקו מהשלטון ושהפיגועים יפסקו! ושוב התעלמות מהשאלה שלי...

Aeroguy

New member
יש לי הצעה:

מעכשיו, בכל שלט עם סיסמה כלשהי, תציירו כוכבית ולמטה תרשמו בדיוק למה הכוונה, כי הרי אתם לא באמת מתכוונים למה שאתם אומרים... אולי כדאי שתלכו ל- Speech Therapist, שייבדוק אם זו איזשהי בעיה פביכולוגית? היי רגע, אם לא התכוונתם למה שאמרתם, אולי עמיר לא התכוון למה שהוא עשה? לפי ההיגיון שלך תקבלי בהבנה משפט שהוא יגיד כגון "נכון, הרגתי אותו, אבל לא התכוונתי להרוג אותו... זה פשוט משהו שאנחנו עושים!"

Neta558

New member
אם כך...

מדוע לצעוק מוות לאדם מסוים אם הכוונה בכך אינה בקשת מוות לאותו אדם? כיצד ניתן להבין קריאת מוות לאיש ציבור אם לא כרצון למותו? וכיצד ניתן לבטא רצון למוות של אדם אם לא ברצח? וכן, יש משמעות למה שצועקים ברחוב. כשאני הולכת להפגנות, אני רוצה שיבצעו את מה שאנחנו צועקים שם, כי זו אידיאולוגיה שאנחנו צועקים. כשאנחנו קוראים לפינוי התנחלויות למשל, אני באמת רוצה בלב שלם שיעשו זאת. אני לא אצעק דבר שאיני מתכוונת לו. ומדוע שארצה בכלל לצעוק קריאות מוות לאדם, ובזמן שלא זאת כוונתי? הדבר נשמע לי תהוה מאד, אשמח להבהרה נוספת, אם קיימת הבהרה רציונאלית לענין, עד עכשיו לא שמעתי ולו התחלה של כזו.

אבנר.

New member
אני שוב מעיר את אותה הערה!!

אוקי -אתה צודק! -הונפו תמונות של רבין במדי SS, (כאילו שאמרתי שלו..) -אבל אולי צריך להזכיר לך מי הניף אותם?! או שצריך להזכיר לך שאבישי רביב שחילק את אותם כרזות היה איש של השב"כ?? -אני ממתין וממתין להתייחסות מיצדך על ההוכחות שהבאתי לכך שהשב"כ היה מעורב באופן ישיר על ההסתה, ואתה וחבירך בשלכם -ממשיכים להתלהם ולהטיח האשמות בימין!.. -אני עוד ממתין להתייחסות!.. ושוב.. אתה טוען שהיו אלפים צועקים "מוות לרבין" בכיכר ציון, להזכירך: -> היו גם אלפים בכיכר מלכי ישראל שהריעו לרבין, ובכך נתנו לגיטימציה להכנסת מחבלים ארצה, למתן נשק לטרוריסטים, לגל הפיגועים של 95-96, לתוכניות השמדת מדינת ישראל של רבין, להפקרת 200,00 יהודים לחסדהם של המחבלים הפלשתינאצים, לשלטון הדיכוי של רבין ולהפעלת המשטר הבולשביקי שלו כנגד אנשי זו ארצנו בהם הוא שילח את היס"מ שהוקם כדי ל"טפל בהם", להפעלת צלפים ורצחתו (כמו שעשו ל 13 ערביי ישראל) של חסידו של עוזי משולם, לזריקת רימונים על ניצולי הטבח באניית אלטלנה ולהתגאות בכך בשגרירות ישראל בארה"ב, לבריחה שלו לישון בקריית יערים כשחייליו נלחמים ב-באב אל וואד במלחמת השחרור, -ולגיטימציה לעוד הרבה הרבה פשעים... כך שאני חושב שזה די מיותר להאשים את הימין במתן לגיטימציה לרצח רבין.. ושוב, אני מחכה להתייחסותך בקשר לשאלה שלי על איש השב"כ -הפרובוקטור, אבישי רביב!...

תראו אבנר צודק תאמינו או לא וגם

אני לא חקרי מספיק את הרצח ולכן איני מדבר אם הוא צודק בנושא זה שמעתי כבר לא פעם השארה זו על הרצח והיא נראת לי דווקה בסדר גמור... אבל די אם פולחן האישיות כל דבר שני במדינה קרוי על שם רבין מזל שאין חוק שכל ילד שני צריך להיקרא על שמו... רבין היה בסדר או אל (והאבתי אצלו כמה דברים) זה עיניין של דעה לדעתי האישית היה צריח לתבוע אותו ואת בין גוריון על רצח באלטלנה ועוד... הוא עשה דברים נוראים עד שנבחר... רציתי גם לשאול בנושא מדוע כלום במדינה לא ניקרא על שם אברהם שטרן (יאיר) ז´בוטינסקי כן אפילו בגין מדוע לא??? כי הם ימנים... הוספת הערה מבחינתי היא על כך שאף אחד לא זוכר את ההסתה על בגין שהייתה מצידכם לפני שניבחר הוא יביא כץ למדינה אסור לבחור בו וכו´... גם אתם הסתתם ליפני קום המדינה גם כן... יאיר

יאיר..

יש רחובות בגין וז´בוטינסקי בכל מקום אפילו אחד צירי התנועה המרכזיים של תל-אביב, דרך פתח-תקווה, שינה את שמו לדרך מנחם בגין. כמו-כן ישנו מרכז בגין לרפואה בבית-חולים אסף הרופא ובטח עוד המון בניינים ורחובות. פולחן האישיות שעשו לרבין היה לדעתי מיותר דווקא בגלל הסיבה ההפוכה, זהו בזיון לאדם גדול כמוהו.

okok4

New member
רק אל תגיד לי ../images/Emo12.gif

שגם אתה סובל מדיסגרפיה. המצב אצלכם במולדת קשה. ורואים שאתה לא שומע גלגל"צ בכלל (דיווחי תנועה...)

יאיר..........

בתור אחד שגר במספר ערים שונות אני יכול להגיד לך כי נתקלתי כבר במספר רחובות יאיר שטרן, אפילו יש את כוכב יאיר - שבמקרה ולא ידעת נקרא על שם יאיר (אברהם) שטרן, ז´בוטינסקי נתקלתי בכמעט כל עיר שהייתי בה, וגם לא חסר רחובות מנחם בגין...... בכל זאת - אני מסכים איתך כי פולחן האישיות (המעוות) שעשו לרבין הוא מיותר לחלוטין כולל לימוד "מורשתו" בבתי-ספר...

^Meri^

New member
אותי לא לימדו אף מורשת...

ובנוסף לזה, אני כבר 6 שנים נלחמת למען קיומו של טקס שיום הרצחו של יצחק רבין ז"ל...לעומת זאת את מורשת ז´בוטינסקי לדוגמא לומדים בשיעורי הסטוריה, וחומר זה אף נכלל בבגרות... אז מצטערת לאכזב אתכם... אולי פולחן האישיות מוגזם לטעמכם, וכן, בהחלט יש בני נוער שמעריצים את רבין כיום בלי לדעת מי הוא היה באמת... אבל יש הבדל בין המגזימים בהערצתו, לבין העברת מורשות בביצפר... מצטערת, אבל אפילו אני שקראתי רבות על האישיות שלו, לא יודעת מספיק עליו... ואני היא שמתאמצת להעביר את המורשת שלו יום אחד בשנה..זה לא נראה לי מספיק... וזה לא נראה לי מוגזם.... ואני די נעלבת מהעלאת הענין בדיון...סורי...

אבנר.

New member
ליהי

ברור שיש הבדל! ומה עם הסטיקרים של: "מתנחל טוב -זה מתנחל מת!" ו-"לירות לגנדי ורפול בין העניים" -זו לא הייתה הסתה?! ואני שמעתי אחת מנשים בשחור אומרת בזו הלשון: "את המתנחלים לא צריך להפקיר -צריך להרוג!" גם נתקלתי לא אחת בבריונות שמאלנית כלפי ימניים! -האם דברים אלו לא נתנו לגיטימציה להכות בלילה פעילים של מועצת יש"ע בתחנת דלק?! -האם גברים כאלו לא נותנים לגיטימציה לרצוח פעיל ליכוד -בערב בחירות עם מוט ברזל בראשו?!? ו...-את יודעת מה ההבדל?! ההבדל הוא שאני וחברי נמנים על אלו שאמרו על מועמד בחירות שהוא יהרוס את המדינה, ואילו מי שהפיץ את אותם התמונות היה סוכן השב"כ אבישי רביב, -נו... -איך את מסבירה את זה?!? ואגב, עוד לא התייחסת לשאלות שהעלתי..

דבר דעה

New member
רעל בציפוי סוכר

זה מה שזה. רבין נרצח ע"י יגאל עמיר וההסתה של הימין הקיצוני. כול שאר הדברים הם פשוט זועה, איך שר המשפטים בזמנו, צחי הנגבי, אמר, זה כמו להכחיש את השואה. והוא לא בדיוק יונה צחורה. אני, שראיתי את השנאה הזו בעיניים, פנים מול פנים, יותר מפעם אחת, לא יכולתי לנסח את הדברים יותר טוב מזה. מכחישי הרצח מבקשים לרצוח את רבין ז"ל מחדש, והם יודעים את זה וגאים בזה. בדיוק כמו מכחישי השואה.

חבל על הזמן

עזוב !!! רוב תאוריות הקונספירציה במהלך ההיסטוריה היו חסרות ביסוס(כולל המפורסמת של רצח קנדי) והתבררו כפרי דמיונו הפורה של איזה פובליציסט. תאוריות אלו מתבססות על חורים ופערים בסיפור האמיתי או בתעודו. פערים וחורים כאלה ניתן למצוא בכל ארוע היסטורי כולל שואת היהודים במלחמת העולם השניה (על חורים אלו מתבססות טענות מכחישי השואה). ומספיק כבר לבכות על מישהו שלא היכרתם . אתם היכרתם רק תדמית שלו ולא אותו אישית. מבחינתי זה כמו לבכות על דמות מסרט . אבל כמה אפשר???

למעלה