מי רצח את רבין?!

אבנר.

New member
מי רצח את רבין?!

שלום לכולכם חברים יקרים! ברצוני להעלות בפניכם מספר שאלות בקשר לטאוריה הרישמית לרצח רבין (השיטה הרשמית הדוגלת ברצח רבין ע"י יגאל עמיר). -ואם אתם יכולים תאמרו לי מה אתם חושבים על זה אני אשמח מאוד לקבל את תגובותיכם וחוות דעתכם, אז כך: -מדוע הצלם (אני טוען כי היה סוכן שב"כ שידע כי עומד ליהות רצח) התמקד מאז תחילת העצרת -במשך כשעתיים תמימות בכניסה חשוכה לגרם המדרגות בו ארע הארוע? -מדוע אף אחד מכל המאבטחים לא ירה ביגאל עמיר -הם מאומנים לעשות זאת ב-0.8 חלקי השנייה?! -לעומת זאת שוטרים הצמידו אותו לקיר בלי לדעת אולי הוא חגור בחגורת נפץ?! -אם בוחנים היטב את התמונות שצולמו באותו ערב לעומת התמונות שצולמו בשיחזור הרצח שהיה יום לאחר הרצח -עולים מיספר תמיהות: מדוע בתמונות בליל הרצח יורה יגאל עמיר ביד שמאל ובתמונות השיחזור -ביד ימין?! מדוע בליל הרצח לא היו ליגאל עמיר פאות ובתמונות השיחזור -כן?! -מדוע בדו"ח הראשוני של בית החולים נכתב כי רבין נפגע מכדור בחזה -בניגוד למה שניראה בסרט?! ובדו"ח שיצא למחרת נכתב כי רבין נפגע מכדור בגבו?! -מי השמיע את הקריאות: "סרק, סרק" בליל הרצח?! -מדוע רבין מתבונן לאחור, לאחר שנורים לעברו יריות ולא מועף מעצמתם של הכדורים ומתמוטט על הריצפה?! -מדוע אחד המאבטחים שהבטחו את רבין באותו ארוע "התאבד" ב-16 כדורים?! -למה רבין סירב ללבוש שחפ"ץ באותו ערב -בטענה כי הוא לא מאמין כי יפגע על ידי בני עמו, -זאת שבועיים בלבד לאחר חיסולו של פתחי-שקקי?! -מדוע לגברת לאה רבין נאמר כי רבין בסדר, ובמקום להלקח לבית החולים היא נלקחה למטה השב"כ?! -למה הדרך לבית החולים הקרוב כ"כ -ארכה כ-12 דקות במקום -3 דקות?! -תמיהות אלו ועוד רבות נוספים האלו על הכתב מספר ספרים המונים את התהיות הרבות סביב פרשה אפילה זו, -טענותי הן כי רצח רבין בוים ע"י השב"כ במטרה להפליל את הציבור הדתי -ימני, -יקשה על אזרחים רבים להאמין ולחשוב כי יתכן ששרות הביטחון החשאי של המדינה הגיע לימים שחורים של שלטונות אפלים והרחיק עד כדי כך שחיסל ראש ממשלה בשביל להפליל ציבור שלם?!! -קושי זה הוא מובן ולגיטימי, אך בידי מצויות הוכחות שגם כך יתכן וההוכחה החותכת היא "אבישי רביב" -פרובוקטור שהופעל ע"י השב"כ במטרה חד משמעית -להפליל את הציבור ביש"ע!!! -הנ"ל לא שימש כסוכן סוביקטיבי המוסר מידע על תנועות ימניות -קיצוניות, אלא בפועל הקים את אותם התנועות, הסיט אנשים להצטרף לאותם התנועות ואף יזם והיה אחראי באופן ישיר על פרובוקציות שכוונו כנגד ערבים, שמאלנים ואף ימנים ומתנחלים מתונים!! -הוא לקח אחריות על רצח ערבי בחלחול -שבבדיקה נוספת התברר כי נרצח ע"י שודדים מקומיים, הוא הכה את בניו של צבי קצובר ראש מועצת קריית ארבע ואף ניקב את צמיגי מכוניתו -בתגובה לגינוי מעשהו של ברוך גולדשטין, לאבישי רביב יש עוד הסטוריה ארוכה של פעילות פרובוקטורית -הן בהקמת אי"ל וד"ב וההשבעה בהר הרצל והן במעשה נקם כנגד ערבים ואיומים כלפי רבים בחברה הישראלית. -אבישי רביב הינו הוכחה חותכת לניסיונותיו של השב"כ בהפללת ציבור בחברה הישראלית. -אבקשכם בפרט, ומכל הציבור הישראלי בכלל לדון את מקרה רצח רבין ולדרוש ולשפוט את אשר ארע באותו ערב. -עוד אבקשכם לדון את אשר ארע לפי ההוכחות, השאלות והמימצאים וללא שיקולים פוליטיים שבודאי ישפיעו רבות על שפיטתו של הציבור. יום נעים!!! אבנר.

אבנר.

New member
אני מבין ש.....

אני מבין שהעובדות שאני מעלה לא נוחות לך, לכן אתה מעדיף להתעלם מהם ולהטיח בי אשמות שווא, אני רואה כי הוכחותי מתחזקות -הנה, השב"כ הצליח במה שהוא רצה "להפליל את הציבור הימני -דתי" כמו שהוא עשה עם אבישי רביב (שבקרוב מועמד לדין).. להאשים את הציבור הימני -דתי ברצח רבין, זה בערך כמו להאשים את הציבור החילוני באונס, כיוון שהאנס הסידרתי בני סלע, יצא מימנו!.. -אין כל שחר לטענות כי הימין והדתיים רצחו את רבין, ומועצת יש"ע ורבני יש"ע מגנים את הרצח, אני חושב שעברת את הגבול,בהודעתך המתלהמת, בהאשמתך אותי ואת הציבור אליו אני נימנה ברצח, והודעתך גובלת בהסתה (לצומת ליבך, טלי). אני סה"כ העלתי מספר עובדות שמציקות לי, וביקשתי לקבל חוות דעת לא יותר)

אבנר.

New member
תקרא את כל מה שכתבתי,

-תבין למי הוא מדבר.... ואני מוכרח לציין -שהוא עלה לי על העצבים!!!

אני לא יודע מי שטף לך את המוח..

אתה אומר שכל ההפגנות בהן החזיקו תמונות של רבין במדי אס.אס היו פרובוקציה של השב"כ? אז אתה מזלזל במערכת הביטחון והחוק הישראלית. אתה אומר שבית המשפט המחוזי, בית המשפט העליון ולאחר מכן שוב בית המשפט העליון בעירעור שיקרו? אז אתה מזלזל במערכת המשפט הישראלית. איזה אינטרס יש לשב"כ להעליל על ציבור הימין? אתה בכלל מכיר אנשי שב"כ שהחלטת שכ-ו-ל-ם כל כך שונאים מתנחלים? שכחת שהשב"כ (כמו כל גוף ביטחון אחר) זה הגוף שדואג לביטחון המדינה, בתוך זאת גם לביטחון המתנחלים ולביטחון הצביור הימני? שלא לדבר על האינטרס שמצאת לך בבתי-המשפט. בנוסף לכך: אף מאבטח לא התאבד. המאבטחים לא מאומנים לירות ב-8 עשיריות השנייה. הצלם התמקם באותו מקום כעשרים דקות לפני הרצח, על-פי מה שהיה כתוב בעיתון באותם ימים כזכור לי. ייתכן שהוא רצה קלטת ביתית עם סרט של רבין, ייתכן שהוא תמהוני, ייתכנו הרבה דברים. זה לא אומר שיש לו קשר לרצח. חבל שבמקום לבקש סליחה על הרצח שאתם גרמתם לו, אתה מתעסק בהפלת האשמה על גופים רשמיים של המדינה. ובקשר לשאלה של מתן ("ההוא הדתי" למעלה) למי זה "אתם" - אתם מופנה לעבר הציבור שהסית בכיכרות נגד רבין, קרא לו רוצח וטיפח מקירבו את יגאל עמיר ואת הרצח הנפשע.

אבנר.

New member
יובל, אתה הוזה בהקיץ!...

אני אכן מזלזל במערכת המשפט בישראל וטוען כי היא מושפעת משיקולים אישיים ואף השב"כ פועל מאחורי הקלעים ע"מ לעוות את הצדק! -זוכר את מעורבות השב"כ בפרשת רצח המחבלים בקו 300?! -אף אחד בשב"כ לא נתן את הדין על כך, אלא הפילו את התיק על יצחק מרדכי!.. -המשפט עוות!!! אני לא אומר חלילה ש-כ-ל אנשי השב"כ שונאים מתנחלים!! -בודאי שלשב"כ יש המון זכויות, אני מדבר על המחלקה היהודית (ויש לי ים של הוכחות על הפעילות הפרובוקטיבית שלהם)!!... בנוסף לכך, אני מסכים איתך שאף מאבטח לא התאבד! -כי הרי לא יתכן שאדם יתאבד ב-16 כדורים!! -השב"כ טען כי התאבד!! -אני שואל אותך כיצד זה יכול ליהות שהוא יתאבד ב-16 כדורים?!!? -אז שנינו מסכים שהוא לא יתאבד, אז אולי תועיל להסביר לי -מי רצח אותו?!?! ומדוע הסיפור הושתק?!? בקשר למאבטחים -הם כן מאומנים לירות בכזה זמן (אם יצא לך לשאול, תברר) -וזה לא כזה משנה אם זה 8/10 השנייה או אפילו שנייה וחצי! -אף יריה הם לא ירו שם! ושוב אתה טועה בקשר לזמן ההתמקמות של הצלם (ראית את הסרט?! -זה קצת הרבה יותר מ -20 דקות..) -וגם אם זה היה 20 דקות -עדין נשאלת השאלה למה כל הזמן הזה הוא מצלם את הכניסה החשוכה, וממקם את המצלמה -לעבר הכניסה החשוכה?? (אולי הוא ידע שמשהו עומד לקרות....) מעניין -אם הוא רצה קלטת של רבין -למה הוא היה צריך לצלם כל הזמן את המקום -אפילו אם זה היה רק 20 דקות למרות שזה היה יותר! -הוא היה אמור לחכות עד שהוא יעבור ואז להסריט!!... ואם ראית את הבנאדם הוא דיבר גם בטלויזיה והוא בכלל לא תימהוני!.... ושוב זו שערוריה להאשים אותי ברצח! -כי אני גם בכלל לא הייתי בהפגנה בכיכר ציון!! ואתה צריך הזכרה בקשר למי חילק תמונות של רבין במדי SS ?! -אז להזכירך אותו אחד קראו לו רק במיקרה "אבישי רביב" שלאחר מכן נחסף כסוכן שב"כ.. נו, ידידי, איך אתה מסביר את זה?!? -איך אתה מסביר את זה שהשב"כ הפעיל סוכן פרובוקטור שהיה אחראי להסתה ולחלוקת תמונות של רבין במדי SS ?!!?! -והשב"כ עמד מאחורי זה, כי העובדות הן שהשב"כ לא הפסיק את הפעילות הפרובוקטיבית של אבישי רביב ("שמפניה") לאחר ההפגנה בכיכר ציון!! -עובדה: השב"כ עמד מאחורי ההסתה! -נשאלת השאלה למה? ואגב, עוד לא ענית על השאלות שהצגתי!!!

טל קר

New member
זה מאוד פשוט. לא התאבד, ולא נרצח

אלא עדין חי. אף אחד מהמאבטחים דאז לא מת. הנושא לא היה צריך להיות מושתק, כי לא היה ולא נברא מאבטח שמת. ועל שאר השאלות המטורללות שהצגת כבר ענינו. חפש ת´דיון הקודם בנושא.

תחשוב שנייה בהגיון

המאבטחים של יצחק רבין היו חברים שלו. אם אי-פעם הסתובבת ליד פוליטיקאים (ואני בטוח שכן) היית שם לב שאלה אותם מאבטחים כל פעם, ומן הסתם נרקמת ביניהם ידידות אמיתית. אין שום סיכוי בעולם שהם היו משתפים פעולה ברצח רבין. אבישי רביב היה סוכן שב"כ אולי, אבל כידוע לך אנשי שב"כ הם אנשים רגילים, אלה לא סופרמנים, ויכול להיות בחייו הרגילים הוא היה ימני קיצוני. בעצם זו עובדה. אז בנוסף לעבודתו כסוכן שב"כ הוא גם היה מפגין מתלהם, כמו כל הימין הקיצוני. זה פשוט מדהים שאחרי שהימין הסית ככה וגרם לרצח רבין מנסים להפיל את האשמה על הגוף שדואג לביטחון המדינה. כבר כתבתי יותר למטה, תכין תיאוריה מעכשיו על הרצח הפוליטי הבא.

אבנר.

New member
אני חושב כבר הרבה מאוד זמן....

אה.. -באמת?! אם אבישי רביב היה כזה "ימני קיצוני" בחייו הפרטיים -מדוע הוא הפליל את אותם אנשים שהצטרפו אליו?!? אתה מנסה שוב ושוב לטייח את העובדות: זהו, אתה מסכים איתי שהוא היה סוכן שב"כ, -אז למה אתה טוען שהפעילות הפרובוקטיבית שלו הייתה מעצמו?!? נניח שכך היה, את הכרזות הנ"ל של רבין במדי SS הוא חילק ביוזמתו, מדוע השב"כ לא הפסיק להפעיל אותו לאחר זאת?!? -ועוד הוא המשיך בפעילות פרובוקטיבית אח"כ!! -אז למה לא הפסיקו את עבודתו?!? פשוט, כי זה בדיוק מה שהמפעילים שלו רצו, ואני ממליץ לך בחום לקרוא ספר שלם שכל כולו כתבות מעיתונים על הפעילות של אבישי רביב, לספר קוראים "פרובוקטור בשרות הממשלה" -ואמונה אלון הוציאה אותו, היא אספה המון כתבות שפורסמו בהרבה עיתונים והוציאה ספר. וניראה לי שמי שמבין שנינו שיצטרך לתכנן את הרצח הבא זה אתה, כי אתה ממשיך לגבות את השב"כ למרות כל ההוכחות שנתתי לך, על המעורבות הישירה שלו!.. (אגב, נחש לאן לאה רבין הובאה בליל הרצח?! -יפה, למטה השב"כ. אלא לאן?!?) -אז תתחיל לתכנן איך תביים את הרצח הבא, עם התקשורת, והשב"כ -ותתכננו איך לעבוד על הממסד והציבור).

וכשמישהו ייקח יותר מדי ברצינות את..

"להעמיד את פושעי אוסלו לדין", ויחליט לרצוח את אחד מאותם "פושעים", אני מציע שתאשים את המוסד. בעצם אל תחכה, תכתוב עכשיו תיאוריה, תוכל לפרסם אותה יום אחרי זה.

aaa123

Member
אין שום הצדקה לרצוח אנשים רק

בגלל שהם פושעים פרט למקרה שזאת החלטת ממשלה במסגרת מדיניות הסיכולים. אני גם לא מסכים עם ההגדרה של האחראים על הסכם אוסלו כפושעים אבל יש אנשים אחרים שאני מגדיר כפושעים(למשל ערפאת) והייתי רוצה שיעמידו את ערפאת למשפט. האם זה נותן למישהיא(מישהוא) הצדקה לרצוח אותו בהנחה שיש לה(לו) אמצעים לעשות את זה? התשובה היא בבירור שלילית. מכאן שבמקרה שחס וחלילה מישהוא(מישהיא) ירצח(תרצח) את אחד מאותם "פושעי אוסלו" אני לא מתכוון להאשים את אלו שקראו להעמיד את פושעי אוסלו לדין. אני אגב לא בדעות של אף מפלגה. הדעה שלי היא ימין בקשר למחבלים ותומכיהם,ושמאל בקשר לשאר הערבים. אני מאמין ששיפור רמת החיים של ערבים שמתנגדים לטרור במקביל למלחמה נגד אלו שכן תומכים בטרור או היו מעורבים בטרור היא הדרך הנכונה. נכנסתי במקור רק בשביל לקרוא ,ואני לא יודע אם אני כותב במקום הנכון כי אינני בעד מרץ ואינני נער, אבל החלטתי לכתוב כאן מכיון שראיתי שימנים קיצונים כותבים כאן כולל אחת שהיתה בהפגנות בהן היו קריאות מוות לרבין,וזה לא הפריע לה.

aeroguy

אתה אומר שאנחנו מסיתים ואנחנו רצחנו אותו... אז מה שאתה עושה "בינימין נתניהו יש"ו" זה לא הסתה... ומה שקראו כשבגין האבא היתחרה בבחירות זה לא הסתה "הוא יארוס את המדינה צריך להפסיק את מועמדותו בכל דרך" וכד´ אז תחשוב ליפני שמילים יוצאות לך מהפה... יאיר

ההבדל הוא

שגיא הוא היחיד שאומר את זה והוא רושם את זה כאן, לא יוצא להסית בכיכרות. והשמאל לא רצח מנהיג פוליטי. הימין כן.

Aeroguy

New member
אני אמרתי שצריך הרוג את ביבי??

או את בגין?? או את שרון?? ימח שמו של ביבי וזכרו- הלוואי שנשכח אותו! כמה שאני מתעב את ביבי, את אבנר ודומיו- אני קורא להביא אותם למשפט צודק, על חלקם בהסתה! בדיוק הפוך ממה שהימין עשה!

גם נכון..

הימין הקיצוני פעל בניגוד לחוק. למה הוא פעל בניגוד לחוק? כי הוא ידע שרבין לא עבר על החוק ואין דרך אחרת לטפל בזה, אז הוא החליט לקחת את זה לעצמו ולרצוח את רבין.

אבנר.

New member
שוב אתה יורד מהפסים!

אני רק חושב מה היה קורא אילו הייתי כותב בפורום הזה: "אני אמרתי שצריך להרוג את פרס?? או את ברק?? או את ביילין?? -ימח שמו של רבין וזכרו -הלוואי שנשכח אותו! כמה שאני מתעב את Aeroguy, ודומי -אני קורא להביא אותם למשפט צודק, על חלקם בהסתה! בדיוק הפוך ממה שהשמאל עשה!" -אם הייתי כותב הודעה כזו מיד טלי הייתה מוחקת אותה, -הלא כן חברי הפורום?! -אם כן, מדוע ל Aeroguy מותר לכתוב דברים כאלו על הימין?!?...

-yaf-

New member
השמאל לא רצח מנהיג פוליטי

וגם הימין לא רצח. בנאדם אחד עומד מאחורי זה. הוא היה פסיכי. הוא עדיין אדם חולה. והוא לא מייצג קבוצה שלמה. המשפט הזה הוא סיבה להרבה רע שיש בעולם. תשקול מילים!

יש הבדל

יש הבדל בין להגיד על מועמד בחירות שהוא יהרוס את המדינה - תעמולה פוליטית שלא קוראת לפגיעה בבן אדם, לבין לקרוא לפוליטיקאי או לר"מ בוגד ורוצח, להגיד שצריך לרצוח אותו, ולהפגין עם תמונה שלו לבוש במדי קצין אס.אס - הסתה לרצח. יש לציין גם שלקראת מותו של רבין עשו עליו חלק מהרבנים ביש"ע דין רודף, שזה משהו לפי הקבלה שנותן ליגיטימציה לרצוח אדם כלשהוא. אני לא זוכרת את כל הפרטים על המקרה הז ויכול להיות שאני לא במאה אחוז מדייקת, אבל לדעתי מעשה כזה בהחלט עודד את הרצח.

okok4

New member
דבר אחד ../images/Emo62.gif

הצלם היה סטודנט לקולנוע שצילם לצורך פרוייקט לימודי שלו. אותו ויכוח היה כאן בדיוק לפני שבוע. אז פעילי פורום מולדת (שחלקם עילגים בצורה מחשידה, המעידה על גילם הצעיר) מתבקשים להפסיק לעורר פרובוקציות מיותרות. תודה.

למעלה