מי רוצה RG בשקל?

מי רוצה RG בשקל?

עברתי לי לתומי על המכירות שבאתר E-bay וגילית שהרבה מכירות שעומדות להיסגר עומדות כרגע על דולר 1 בלבד!!! לדעתי- זו העיסקה הכי טובה שאפשר לעשות! הביצוע הוא כזה: 1. מזמינים 3,4 או 5 גיטרות (או יותר...) המחיר שמשלמים עליהן לא עובר את המאה שקל (תוסיפו משלוח אולי כן...) 2. ברגע שכל הגיטרות מגיעות ישר רצים לכל מיני חברים ומציעים להם גיטרות מקצועיות במחירים נמוכים ביותר (שכמובן הרבה יותר גבוהים ממחיר הרכישה שלכם אבל נמוכים מכל מחיר אחר שתוכלו למצוא בארץ) 3. גורפים את הרווח והולכים לממש פוטנציאל בזבוזים גבוה! הערה: אפשר גם לשמור חלק מהגיטרות לעצמכם!

Petrucci-jr

New member
כנראה של קראת

שיש סיכוי שיגיע עלייך קרטון ריק וירמו אותך...ושזה לא על אחריות אף אחד

מ-E-bay???

אני בספק אם אתר גדול עם כבוד ישלח לך קרטון ריק אחרי ששילמת מחיר מלא... לא חושב! ואם כן אז אפשר לתבוע אותם על הרבה מאוד כסף.

Petrucci-jr

New member
לפני שאתה מבצע הזמנה אז...

אז הם כותבים שזה לא אחריותם איכות המוצר...(שדרך אגב זה יד שניה תמיד יש בעיות)

Petrucci-jr

New member
צודק

לא תמיד , אבל אני מכיר 3 אנשים שקנו אצל הרצל יד שניה גיטרות ולשלושתם יש בעיות...(לא קטנות בכלל)

Petrucci-jr

New member
אני מת על הרצל!!!

הוא שליח של אלוהים!(סטיב ואי) אני רק הבאתי תדוגמא של היד שניה...

tuko

New member
אין דבר כזה גיטרות בשקל.

בתור אחד שרוכש די הרבה ב-EBAY,(רק אתמול קניתי סט קומפוננט של ROCKFORD לרכב).אתה קנראה לא יודע איך מתבצעת מכירה,מה אתה חושב שעשו את האמריקאים באצבע? תסתכל שעל רוב המכירות שעומדות על דולר ונמצאות לפני סיום יש לידם הארה קטנה בצבע אדום שאומרת:RRSERV NOT YET MET תלחץ עליה ותבין למה האמריקאים לא פראיירים.

tuko

New member
חוץ מזה למה להשמיץ את הרצל?

הרצל נותן אחריות על הגיטרות שהוא מוכר (בדרך כלל) ומי שחסכןאו תפרן או סתם קמצן שקונה יד שניה או יש שמינית שלא יתפלא אם הכלים קצת חורקים.

cyber2200

New member
אולי אם תבדקו מה אתם קונים...

אז תקנו דברים יד שניה ששווים את הכסף? לא כזה מסובך לבדוק אם גיטרה יד שניה שווה את המחיר שמבקשים אליה, אפילו מחמש דקות של נגינה אפשר לדעת כמה גיטרה שווה וכמה בעיות היא הולכת לעשות.

למעלה