מי רוצה להיות ער?

kung fu

New member
עדכון

2 מתוך 3 בוצע! נשארה לי עוד פעם אחת להשלים משימה זו. מחכה כבר לזה. (אתמול פשוט לא יצאתי מהבית מאז שכתבתי את ההודעה הראשונה. הקפדתי לא לצאת מהבית סתם בגלל המשימה). משערת שהיום שוב אצא מהבית. אני רוצה ללכת לקנות ירקות. נראה לי. הפעם רק אחרי דקה התחלתי להרגיש את התשוקה להיכנס הביתה.

kung fu

New member
עדכון - הצלחתי את המשימה ה-1

בקלות
ירתדי למטה אל השכנה לבקש ממנה משהו. היא לא היתה. עליתי חזרה והתבוננתי בעצמי, במטרות שלי, ברצונות שלי, ברגשות שלי וכו'. זאת היתה הפעם ה-3 שעצרתי מול הדלת
אחר כך הלכתי לירקן, בדרך עשיתי כל מיני רישומים (שלא קשורים למשימה הזו), קניתי ירקות, חשבתי לי מחשבות....ואז כשהגעתי לבית שלי שוב עצרתי מול הדלת וכו' וכו'. הפעם ה-4 היתה סתם בשביל הכיף. אז זהו, השלמתי בהצלחה את משימה מספר 1. עכשיו הולכת להגשים את משימה מספר 2 (אקרא אותה עכשיו, אתכוון אליה וכו').

kung fu

New member
החלטתי כבר על המשימה למחר.

מתכוונת להצליח בה כמובן. כאילו דההאאאא!

kung fu

New member
הצלחתי את המשימה ה-2

המשימה היתה להקדיש לפחות 5 דקות על מנת להעביר את הדפים ההם אל המחשב, עד השעה 17:00. (דפים ששכבו פה על השולחן שלי כבר כחודש וחצי נראה לי, ובכל פעם לא התחשק לי להעביר אותם למחשב). עשיתי זאת! ביצעתי זאת במשך 5 דקות ואז ראיתי שחלפו 5 דקות. החלטתי להמשיך להעביר את החומר של הדפים למחשב, ואני כבר עובדת על זה כרבע שעה. איזה כיף!!! עכשיו עשיתי הפסקה רק להיכנס ולדווח על הצלחתי
ניגשת להגשים בהצלחה את המשימה ה-3.

kung fu

New member
התחלתי את המשימה השלישית

היום עשיתי את הפעם ה-1 של המדיטציה למשך שתי דקות. (השעות המדוייקות רשומות אצלי בדף).

kung fu

New member
המשך ביצוע המשימה ה-3

היום בבוקר עשיתי שוב את המדיטציה למשך 2 דקות. (נשארתי באותו הזמן). אני תוהה למשך כמה זמן לעשות אותה. במאמר לא מוגדר למשך כמה זמן. נראה לי שאעשה אותה במשך שבוע מאד הפעם הראשונה שעשיתי אותה (אם אני כנה עם עצמי, זה מרגיש לי זמן נכון), ואנסה לעלות במספר הדקות, כפי שרשום במאמר.

kung fu

New member
עשיתי את המדיטציה כבר 4 פעמים

פעמים 1-3 התמדתי למשך 2 דקות. בפעם ה-4 הגעתי סוף סוף למשך 5 דקות. ממשיכה לבצע את המשימה.

kung fu

New member
אתמול שוב עשיתי את המדיטציה

ושוב הצלחתי 5 דקות. ניסיתי לחתור ל-6 אך לא הצלחתי.

kung fu

New member
השלמתי את המשימה השלישית

אין לידי את הדפים שתיעדתי לעצמי את הזמנים והתאריכים המדוייקים, אז ארשום מה שאני זוכרת מהזיכרון. ביצעתי את המשימה במשך 8 ימים. במשך 8 הימים מדטתי 6 פעמים (היו שני ימים שלא מדטתי בהם). 3 פעמים בהצלחתי למדוט למשך 2 דקות. 2 פעמים הצלחתי למשך 5 דקות. 1 פעם (היום בסביבות אחת בבוקר) הצלחתי למדוט למשך 9 דקות!!!!! במהלך הפעם האחרונה הזאת חוויתי קשיים מסויימים משלב מסויים. בכל פעם שרציתי להפסיק למדוט נזכרתי במטרה והחלטתי להמשיך ולא משנה מה. החלטתי שאמדוט למשך זמן רב ואז אהיה באמת מסופקת וארגיש שהשלמתי את המשימה. (6 דקות לא היו מספקות אותי). בזמנים מסויימים רק התבוננתי בנשימה ובזמנים אחרים בנשימה ובעוד משהו (חלוקת קשב) מחאתי כף רק כאשר לא התבוננתי בנשימה בכלל (החשבתי את חלוקת הקשב כהתבוננות בנשימה). ובכל אופן חתרתי למצב שרק אתבונן בנשימה. (ולא אחשוב במקביל). נ.ב. כשאהיה ליד הדפים שלי אעלה לכאן את הזמנים המדוייקים שרשומים לי.

kung fu

New member
התחלתי לחתור להשלמת המשימה ה-4

למדתי כבר בעל פה את הנוסח, אתמול בבוקר. הכנתי את עצמי להתעורר מהשעון אבל לכבות אותו בלי לפקוח עיניים. זה גרם לי להתעורר כל הלילה מלא פעמים - שתיים בבוקר, שלוש בבוקר, ארבע בבוקר, חמש בבוקר, שבע בבוקר וכו'... אבל המשכתי לישון כי אלו היו שעות מוקדמות. בסוף כשקמתי עם השעון פקחתי ישר את העיניים.... גררררר

kung fu

New member
תוספות

אני ממשיכה ללמוד את הנוסח. גיליתי שבמצבים שונים פתאום 3 מילים מהמשפט נעלמות לי. אז למדתי את זה טוב יותר כך שזה יהיה נגיש לי כל הזמן. אמשיך לעדכן. בעצם הפעם הבאה שאעשה זאת היא מחר בבוקר. (אנסה לבצע פעם אחת מתוך 3 ברצף, את מה שרשום)

kung fu

New member
עדיין לא הצלחתי לבצע פעם אחת את

אחת מתוך 3 הפעמים של המשימה הזו
ממשיכה לחתור להשלמתה

kung fu

New member
הצלחתי לבצע את הפעם ה-1 מתוך ה-3

מקווה להצליח ברציפות גם את פעמים 2 ו-3!

kung fu

New member
הצלחתי לבצע כבר פעמיים ברציפות

חותרת להצליח מחר בבוקר את הפעם השלישית!!!!

kung fu

New member
כמו שהבטחתי, להלן השעות המדוייקות

13.07 21:32-21:34 14.07 09:23-09:25 15.07 22:53-22:55 => 2 דקות בפעמים האלו.. 17.07 08:54-08:59 19.07 01:15-01:20 => 5 דקות בפעמים האלו. 21.07 01:09-01:19 => 10 דקות בפעם הזאת.

Talia E

New member
לכל החותרים:

זה יהיה נחמד ומועיל לדעתי אם תשתפו בנסיונות שלכם; גם אם אתם לא מצליחים, תוכלו לשתף אותנו בקורותיכם, לומר למשל מתי נזכרתם ששכחתם, לומר באילו פעולות אתם נוקטים כדי לזכור וכיו"ב. אני חושבת שהכתיבה עצמה עשויה לעזור לכם להיות ערים יותר בעתיד.

L i z a r d

New member
שיתוף

ביצעתי את העצירה כמה פעמים מאז שהתחלתי עם המשימה הראשונה. אני מכוון לרציפות של הצלחה בתרגיל. היום בערב כשנכנסתי לבית לא זכרתי את התרגיל למרות שזכרתי אותו כחצי שעה קודם לכן. שמתי לב לעובדה שלא זכרתי לעצור שלוש דקות לאחר שכבר נכנסתי. הפעולה שעשיתי היתה שיחזור של הכניסה שלי לבית. שחזרתי את המחשבות שלי, התחושות, הרגשות והגוף.

למעלה