האמת היא שהוא עובר תהליך מרתק במירוץ הזה...
השאלה היא כמה הוא יידע ללמוד את הלקחים מהתהליך הזה ולקחת איתו את המיליון האמיתי שהמירוץ הזה נותן לו. לדעתי, זו הפעם הראשונה שהבחור הזה שהוא בסך הכל, באמת נראה בחור טוב, מתעמת עם הידיעה הדי נוראה מבחינתו שרושם חיצוני אינו בעל ערך ממשי. לא עוזר לו היופי שלו, לא ממש עוזרת לו פוזת הכדורגלן כשהוא לא מצליח להכניס את הכדורים ליעדם, למרות המדים שיושבים עליו בול, וההליכה הכדורגלנית והבעיטות המסוגננות - אפילו בשדה שלו, שבו הוא חי ואמור להצטיין - הוא נכשל - כי בינינו, מיעוט מבוטל של כדורגלנים בישראל הם בעלי מוסר עבודה אמיתי. התסכול שהוא חווה הורג אותו יחד עם ההכרה והמודעות העצמית שלו שהוא לא ממש העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל עד היום הרושם החיצוני שלו פילס לו דרך. והתסכול הזה מביא אותו למקומות מאד קשים, התפרצויות זעם אמיתיות ומובנות ולא פעם אני פשוט מרחם עליו (יחד עם ההנאה הסדיסטית העצמית שלי שנובעת ממקומות אפלים שאינני אוהב בתוכי - בהרבה פחות מלל: סתם קינאה מכוערת שלי בגבר יפה - שאני מודה שיש לי לראות מישהו כזה חוטף "לפנים") ויודע שסביר שבמקומו, גם אני הייתי מתפרץ, רק כמו שאני מכיר את עצמי הכעס הזה היה מופנה פנימה אל תוכי. אם טום ילמד את השיעור שהוא מקבל במירוץ הזה, הוא יזכה בהרבה יותר ממיליון שקל - ויזכה בחיים שלמים. הלוואי שיהיה לו את האומץ לעבור את כל התהליך הזה עד תומו.