מי רואה 3?

ismeralda100

New member
מי רואה 3?

אתמול קיבלתי מידע מודיעיני.... נו ההפקה די תמימים שחשובים שהם יכולים לצלם לפני מיליון שנה ולשמור בסוד את התוצאה במדינה קטנה כ"כ כמו ישראל....חחחח

ye44

New member
אז מה את

עושה לנו עכשיו טריוויה ?
אם היית בכיתה שלי והיית עומדת כמו בתמונה, סביר להניח שהייתי נותן לך קטנה ושולח אותך לרחף באוויר חחח
היית משתתפת בתכנית כזאת ? למצוא אהבת אינסטנט

Rtitan

New member
איזה אהבת אינסטנט איזה?...

התכנית הזו אמורה להיקרא "איך לגמול שלוש נשים ושלושים גברים מהרצון למצוא זוגיות אי פעם..." תכנית מהירודות שאי פעם נראו כאן.

ye44

New member
כל תכניות הראליטי הללו

הן בושה לאינטיליגנציה, אישית לא עוקב לפעמים נתקל בפרומו .

ye44

New member
הפוסטים שלי

שופעים אינטיליגנציה במיוחד לנשים מתוסכלות

Rtitan

New member
אתה צוחק?...

התכניות הללו זה חופש משובח למוח!! ליד הכדורגלן ואדל אפילו אני מרגיש חכם
.

Rtitan

New member
אפילו תואר "טומטום" לא הצליח להרוויח...

לכן הוא נשאר עם "טום" אחד...

Rtitan

New member
האמת היא שהוא עובר תהליך מרתק במירוץ הזה...

השאלה היא כמה הוא יידע ללמוד את הלקחים מהתהליך הזה ולקחת איתו את המיליון האמיתי שהמירוץ הזה נותן לו. לדעתי, זו הפעם הראשונה שהבחור הזה שהוא בסך הכל, באמת נראה בחור טוב, מתעמת עם הידיעה הדי נוראה מבחינתו שרושם חיצוני אינו בעל ערך ממשי. לא עוזר לו היופי שלו, לא ממש עוזרת לו פוזת הכדורגלן כשהוא לא מצליח להכניס את הכדורים ליעדם, למרות המדים שיושבים עליו בול, וההליכה הכדורגלנית והבעיטות המסוגננות - אפילו בשדה שלו, שבו הוא חי ואמור להצטיין - הוא נכשל - כי בינינו, מיעוט מבוטל של כדורגלנים בישראל הם בעלי מוסר עבודה אמיתי. התסכול שהוא חווה הורג אותו יחד עם ההכרה והמודעות העצמית שלו שהוא לא ממש העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל עד היום הרושם החיצוני שלו פילס לו דרך. והתסכול הזה מביא אותו למקומות מאד קשים, התפרצויות זעם אמיתיות ומובנות ולא פעם אני פשוט מרחם עליו (יחד עם ההנאה הסדיסטית העצמית שלי שנובעת ממקומות אפלים שאינני אוהב בתוכי - בהרבה פחות מלל: סתם קינאה מכוערת שלי בגבר יפה - שאני מודה שיש לי לראות מישהו כזה חוטף "לפנים") ויודע שסביר שבמקומו, גם אני הייתי מתפרץ, רק כמו שאני מכיר את עצמי הכעס הזה היה מופנה פנימה אל תוכי. אם טום ילמד את השיעור שהוא מקבל במירוץ הזה, הוא יזכה בהרבה יותר ממיליון שקל - ויזכה בחיים שלמים. הלוואי שיהיה לו את האומץ לעבור את כל התהליך הזה עד תומו.

בהחלט

אין ספק שלהשתתף בתוכנית כזו מעבר לעובדה שהיא מצולמת וערוכה ומן הסתם הם מכניסים את הקטעים היותר עסיסיים שם נדרשים כוחות לא פשוטים אני מאמינה שתוכנית כזו יכולה להביא אנשים למקומות שחיים שלמים לא מביאים החוכמה בהחלט היא לדעת לזהות זאת ולהפיק את המירב מכך

הוא לא מספיק חכם כדי להפנים ולהבין...

וללמוד ולהפיק לקחים מהמירוץ. מבחינה זו, האחים הם אלו שבכל מקרה ייצאו ברווח גדול מהמירוץ הזה.

לא כולם קיבלו . . .

למרות שישנם הרבה אנשים לא כאלו חכמים שבכל זאת מצליחים לעשות תהליכים ושינויים בחיים

Rtitan

New member
אוקיי... כשאני שותה הרבה - אני רואה שתיים...

שותה יותר מדי - רואה הכל שלש פעמים

מהבלחות

פה ושם במסגרת זיפזופים/פרומואים - נראה קיטש מהסוג הנחות ביותר, אפילו בתוך הסקאלה הנחותה מאד של הריאליטי הישראלי ..

למעלה