מי ראתה בבייבי בום?

מי ראתה בבייבי בום?

אני מתה על סדרות לידה שכאלה. לפני הלידה הראשונה שלי שודרה סדרה בסגנון הזה בערוץ. 8 ולא פיספסתי אף פרק.

קצת התבאסתי בשביל התינוק שבסוף הלידה ישר מלבישים ועוטפים, לא נותנים לו ולאמא זמן של מגע עור לעור (אולי בגלל המצלמות, מקווה שזה לא ככה בבילינסון תמיד), להנקה ראשונה.

macaroni35

New member
אני..כי ילדתי שם לפני חודש....

היה מרגש לראות את אותו החדר בו ילדנו לפני חודש בדיוק.....
וגם מסתבר שהרוםא שלי כיכב שם באחת הלידות......

ולגבי מה שרשמת - הילד שלי היה עליי המון זמן מיד לאחר שנולד....
והמיילדת המדהימה שלי - לא השתתפה בסידרה....

לי אישית צרם שבלידות אלו השתתפו הפרופ' באופן אישי והיו מלא אנשי צוות בחדרי לידה....
וכמובן שזה רק בגלל צילום הסידרה, בפועל לא ראיתי אף אחד מהם באיזורי ...בזמן הלידה שלנו....
אצלי בחדר לידה היו המיילדת ובעלי ומדיי פעם הרופא.....אבל הכול בשביל הרייטינג....

היה בהחלט מרגש כי לידה תמיד מרגשת ומביאה אותי לידי דמעות...אבל הזוגות טיפה הצחיקו אותי....

אני בחיים לא הייתי מסכימה להצטלם.....במעמד שכזה...ובמשהו אישי שכזה...אבל זו רק אני.

+++++++++++++++++לא לציטוט..........................

adif11

New member
גם אותי לא היו מצלמים ככה !

גדול על העצבים והחיבה לפרטיות שלי.

אני, חיכיתי לזה מאד

אני בחיים לא רואה שום דבר בטלויזיה (למעט מאסטר שף). שמעתי על הסדרה הזאת ובגלל חיבתי הרבה ללידות
, אמרתי שאני חייבת לראות.

בפועל נורא התאכזבתי.
רדוד, מסחטת רייטינג, צהוב ומציצני בעיני.

עוד כששמעתי את הצרחות בפרומואים

יכולתי להבין שזה ריאליטי מתוזמר היטב.

(לא ראיתי, וגם לא בוער לי לראות, בפרט שהיו לי כבר שתי התנסויות כאלה
)

ללידה הרביעית הגעתי

מפונפנת

מאחר וסחבתי עד שבוע 83 בערך, כל שנותר לי הוא להעביר את זמני ב-פנים מדי פעם אצל הספרית החביבה עלי.
ואני נבוכה להגיד שנדמה לי שהייתי גם מאופרת (אבל זה בטח ירד בשניה הראשונה. בתמונות פוסט-לידה אני בלתי מאופרת בעליל, אבל עם שיער זוהר
).

בשתי הלידות הגעתי מאופרת ומטופחת

(לא צריכה פנים) ובהתחשב בעובדה שאין לי את הזמן של "תזמון צירים" אלא הכל מתחיל ישר משלב הלידה הפעילה - את יכולה לנחש כמה מגוחכת נראיתי כשישבתי עם צירים איומים והתאפרתי

אבל מה הקטע (סתם שואלת)

סליחה אם זה חטטני מדי...

מה שהכי כיף זה ללבוש את הכותונת המאווררת (מדי) של בית החולים, להיכנס ולצאת מהמקלחת וכאלה - האיפור לא נמרח בשלבים האלה? שלא לדבר על פן שנהרס כליל...

גם לא לבשתי בכלל את כתונת בית החולים.

לא סובלת אותה!

טרנינג / פיג'מה כלשהי, מהבית. ממילא בלידה עצמה אני לא ממש לבושה.

הרעיון הוא לא לבוא יפה לבי"ח ושיראו כמה מהממת את (מבחינתי, לפחות)

זה יותר התחושה שאני משתדלת להיות מטופחת (אשה אשה והפירוש שלה לעניין) גם במצבים שמבחינתי הם לא פסגת הטיפוח האישי
(מבינה שזה נשמע מגוחך לחלקכן, אבל זה הרבה פחות שטחי ממה שזה נשמע)

בלידה הראשונה אמנם הייתי כמה דקות במקלחת, בשניה זה לא בא בחשבון. בגדול, האיפור נשאר לי גם אחרי הלידות כי הן מהירות.

אגב, לא מדובר באיפור ערב עם מייק אפ ופודרה, כן? עיפרון, מסקרה, וגלוס. אבל אחרי מקלחת, וקרם גוף

אני להפך

אחרי לידה אחת שבה לא הספקתי אפילו להתפשט כמו שצריך ונשארתי עם החולצה מהבית (אפילו בלי להוריד את החזייה) עד אחרי הלידה, הפעם התענגתי על האפשרות לעבור לחלוק בי"ח לקראת הלידה. (לא מתאפרת גם כשאני לא יולדת).

בשביל מה יש כובע רחצה?

סתם, סתם! חחח, אני מדמיינת את הסיטואציה של צירים במקלחת עם כובע רחצה. באמת מעולה.

באופן אישי לגביי לא הספקתי להתקלח בלידה. הלידה היתה מהירה מאד, ונמשכה משהו כמו 40 דקות מרגע הכניסה לחדר לידה.

numi70

New member
גם אני חושבת כמוך

לא היה שם שום דבר שהופך את הסדרה למושכת/מיוחדת. כל אחת מאיתנו שעברה לידה מכירה פחות או יותר את הסיטואציה, לא ראיתי שום ערך מוסף מעבר לזה. (אולי הרגע של יציאת התינוק קצת ריגש אותי ועשה לי קצת חשק
, אבל ממש לא מעבר)
בעיניי הסדרה מתאימה לזוגות לפני לידה ראשונה שרוצים לקבל איזשהוא מושג על מה מחכה להם בחדר לידה.

sherlooka

New member
אהבתי מאוד מאוד

אני לא רואה טלוויזיה כלל. ולזה ממש חיכיתי.
ברור שזה צהוב, ברור שזה מציצני. ברור שיש הגזמה (כאילו רופאים בלידה ראשונה נותנים לנו כזה כבוד וזמן להתקשר לאמא ולרב...)
ועדיין דמעתי מכל לידה. האמת שיש לי ימבה מה לכתוב, חלק אפילו קצת שיפוטי, מציצני ולא הכי פוליטקלי קורקט... תוהה אם זה יעבור את רוח הפורום

ואגב, כן נתנו מגע של עור לעור, למעט במקרים שלא ניתן (כמו הלידה עם המיים המקוניאליים).

ראית פרקים נוספים?

כי בפרק שאני ראיתי אתמול אף לא תינוק אחד קיבל מגע של עור לעור (AKA - להשכיב תינוק ערום על פלג גוף ערום מבגדים של אמא שלו, מה שמעודד את אינסטינקט היניקה של התינוק).

sherlooka

New member
לא... מנסה להיזכר

מלבד אולה ויקיר שהתינוק נלקח ישר לבדיקת רופא ילדים, התינוקות הונחו על האם. לא?
נראה לי שמרגע זה זה קצת החלטה שלה (אולי אני תמימה ובעצם הצוות הרפואי צריך להנחות) אם היא מרימה את הכותנת בשביל שיהיה מגע עור לעור או לא (מניחה שכיוון שזה מצולם אין מצב שמישהי תעשה את זה).
וגם, כיוון שזה צולם, וכיוון שיש הפקה, וכיוון ש..... במקום להתעסק עם התינוק שהרגע הגיח לעולם, התעסקו עם התמונות באייפון, התנשקויות עם המיילדת וכו' וכו'.

sherlooka

New member
התכוונתי ש

מייד אחרי הלידה הניחו את התינוק - ערום. על האם. אני מניחה שעצם זה שהיו מצלמות גרם לכך שהניחו תינוק עירום על אמא לבושה. ולא על עורה העירום גם.
אבל כן שמו אותו על האם. (חשבתי בתחילה שאת אומרת שבכלל לא שמו אותו על האם אלא לקחו אותו)

ואגב, את חושבת שבבתי חולים, בלי מצלמות, כן אומרים ליולדת להרים את הכותונת כדי שיהיה סקין טו סקין? לא נראה לי.

למעלה