מי ראה קצ'ורה
??..

../images/Emo41.gif../images/Emo12.gif../images/Emo8.gifזוכרים ......

כשמילי אמרה לאיבו באיביזה שהוא צריך להגיד 100 פעמים estupido ואז היא תסלח לו אז הנה תמונה שמנציחה את הרגע .....
יאללה אנשים כולם ביחד איתי :estupido,estupido,estupido,estupido,estupido,estupido,estupido, estupido,estupido,estupido,estupido,estupido,estupido,estupido.......... חחחחחח תמשיכו תמשיכו לי פשוט אין כוח יותר

חחח שווה!!!!../images/Emo41.gif

זוכרים כשמילי הורידה את הבגד ים שלה בתוך המים????? אז אתם זוכרים מי בא מהר לדאוג שאף אחד לא יסתכל למקום שהם לא צריכים להסתכל?
חחח כן כן ניחשתם נכון ---הבלונדי המכונה איבו!!! -----החמוד!!!!!
חחחחחח

והנה תמונה......../images/Emo41.gif

שחותמת את הביקור באיביזה וגם את השרשור .........
נו אז איך היה ? בסדר? נהניתם ? סבבה...חחח
חחח דרך אגב הסמיילי של הבלונד מזכיר לי פרק בבובה פראית כשמילי אמרה שאיבו הוא הומו חחחח אולי זה בגלל האודם שיש לסמיילי חחחח התחרפנתי קצת טוב זאת השעה חחחחחחויש אנשים שזה כבר לא חדש להם .....
חחחחח

REBELDE 16

New member
אחותי.......בא לי לבכות!!!!!!!!!

זה לא פייר אני רוצה את רודריגו.... ראית הוא עזב אותנו? זה לא פירר..... הוא לא קבל אישור... מה זה? חההההההה הקיצר את מה זה צודקת בקשר לפקונדו ארנה לנו באמת מילי ואיבו הם הזוג הכי הכי........... טוב מותק שלי תגיבי דחוף.......... אנחנו צריכות לתמוך אחת בשניה ברגעים אלה..חהההההה!

evglev

New member
הוא לא משתתף בסידרה

את בכלל רואה קצ'ורה כי מהתגובה שלך זה לא ניראה ככה.

אממממממ........../images/Emo41.gif

בנאדם!!!! את או אתה חחחח אני לא יודעת אם זה בן או בת ...
יש פה הבהרה או רמיזה כלשהיא שאני לא רואה קצ'ורה? שאני אבין.?
אז אני אגיד לך משהו .....אני רואה בובה פראית וגם קצ'ורה וראיתי עשירים ומפורסמים עוד כשזה היה בערוץ 1 בימי שבת והייתי צריכה לקום במיוחד בשביל לראות את צ'וצ'י ויש פה אנשים שיודעים שאני אוהבת לישון חחחח ואם היה שידורים חוזרים של אנה המתוקה הייתי רואה את זה. ו..בתכלס מה שאני רוצה להגיד זה שבכל מקום שנטליה מופיעה בטלויזיה אני רואה ואם את או אתה מפקפק בזה שאני רואה או לא רואה קצ'ורה אז תן לי להגיד לך משהו ממי...
אני חולה על קצ'ורה כמו על בובה פראית וכמו על כל טלנובלה של נטליה אוריירו כי היא שיחקה שם !!! פשוט עשיתי שרשור קטן של כמה קטעים מבובה פראית כי אני גם חולה על פקונדו ארנה מה לעשות ? קשה להתגבר על הבלונדיני הזה עם העיניים הכחולות !!!
אז לפעם הבאה שלא יהיה לך ספק .........אני רואה קצ'ורה ! אוקיי ממי חחח ולילה טוב! לך ולכולכם חחחחחח
וכמובן אני רוצה להבהיר שהודעה זו נכתבה ברוח טובה ובשום עוינות אלא רק בחירפון ובצחוק!!!!!!!!

טוב נחתום ........./images/Emo41.gif

בתמונה הזאת כי עוד מעט אני הולכת לראות בובה פראית ברוסית..... חחח

evglev

New member
איזה יום יפה (גם אני רואה)

בובה פראית ברוסית שידור חוזר מאתמול עכשיו, בובה פראית בערוץ 2 ולסיום הפרק הבא של היום בבובה פראית.

evglev

New member
מה לא נעים שלא רואים למי התגבות

אני אתה קודם כל ודבר שני התגובה לא היתה אלייך אלא למי שכתבה שנמאס לה שמדברים על קצ'ורה ושמצידה שהיא לא תהיה עם ברונו כי היא מתאימה רק לפקוטנדו ארנה ולא אלייך.

חחחחחח בנאדם סורי!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo52.gif../images/Emo9.gif;

חשבתי שאמרת את כל הדברים האלה עליי ובאותו זמן היית קצת מחורפנת חחח
והתחלתי לדבר שטויות אז אם נפגעת אז תגיד ונתקן את זה....
חוץ מזה הרבה יודעים שבשעה כזאת אני מאוד מחורפנת....
אז יאללה בנאדם תגיב או תגיבי ונדבר על זה חחחח

למעלה