מי ראה קצ'ורה
??..

REBELDE 16

New member
מי ראה קצ'ורה../images/Emo127.gif??..

אז ככה אנשים נו איך נהנתם? צפיתם? בלי הפסקה? נו מה דעתכם על 3 הפרקים של ק'צורה שלנו? היה יפה? אני בעיקרון לא ראיתי אבל הקלטתי ישר שזה הסתיים להקליט אני אתחיל לראות.... כתבתי את זה כי חשבתי שכל אחד יכתוב אם היה בעיניו יפה היום ק'צורה.. כי אני מבינה שניר שלנו לא פה ( אז ניר תרשה לי להחליף אותך למעט זמן שיש לי). בקיצור אנשים תתחילו לכתוב פה תגובות..... כאשר אני אסיים לראות אני גם אכתוב את התגובה שלי אוהבתת מאוד.......... ומקווה שנהנתם! שרי!

Tustus

New member
אני ראיתייי../images/Emo70.gif

פרקים חמודים אבל... פטו מעצבנת
איזה מגעילה היא... חחח... גם כרמלו מעצבן אותי..
וגם ברנרדה
...חחח איזה קטעים היה שקצ'ו דיברה בהתחלה באנגלית שחוסה עזבה..פפחחח נקרעתי...
אההההה... ו... משום מה... יש לי הרגשה שמה שהיה במתח זה היה חלום של פטריסיה...
חחח.. וזה לא ספויילר, כי אין לי מושג אם זה נכון או לא...חחח..
אבל זה לא נראה הגיוני שפתאום היא באה לבית שלו..
מה נראה לכם

n a t y 77

New member
גם אני ראיתי ../images/Emo9.gif

ות'אמת...גם אני חשבתי שאולי זה חלום של פטריסיה... כי באמת לא ניראה הגיוני שקצ'ו פיתאום תבוא לבית של הרמן...
ואני נקרעתי שקצ'ו דיברה אנגלית כשחוסה עזבה..חחח...
איזה חמודה!!
וגם כשקצ'ו התחפשה לאיש הזה עם התחת...איזה מתוקהה אלוהים!!!!! אז הקיצר...מאוד אהבתי את הפרקים..ונהנתי..!! כמו תמיד!!...

Amor fatal

New member
אני בטוחה שזה חלום של פטריסיה!!

נראה לכם שהרמן היה מגיב ככה באדישות (אפשר לומר..חחח) זה ממש לא מציאותי!! 100% זה חלום של פטריסיה!! כי אפילו מקודם הראו שהיא דואגת שאולי הוא עדיין אוהב אותה ואם היא תחזור הרמן יעזוב אותה!

Tustus

New member
חחח.. זה אומר ש...../images/Emo36.gif

ב- 0.1% זה לא נראה לך חלום
פפחח... טוףף.. עכשיו אני בטוחה שזה חלום
חחח.. כניראה זה ברור..פפחחח אהה.. ובאמת קטעים איך שהיא התחפשה..חחח הרג אותי את היא עשתה כל הזמן עם התחת

evglev

New member
גם לדעתי זה היה חלום

כי למה קצ'ורה טובה לא מחופשת ועוד מהמיטה של ברונו.

קרלוצה

New member
ווווי לא חשבתי על זה שאולי זה חלום

בגלל זה כנראה הופתעתי מהתגובה של קצ'ורה, לא ציפיתי בחיים שהיא תגיד לו לבחור בינה לבינה....חחחחח ווואלה צודקים

evglev

New member
כן באמת למה שתגיד דבר כזה

אם היא כבר בחרה בברונו וכבר בגדה בו ובכלל אם היא באה למעון מחופשת איך היא תבוא להרמן בלי תחפושת ובכלל הקשר של פטו והרמן חשאי גם אם ג'ספר יודע, אגב גם לא הגיוני שעניין החברה הסתדר, אז מה פיתאום שיאירו דלת לא נעולה?

Amor fatal

New member
זה ברור שזה חלום!!../images/Emo8.gif

ואתם יודעים מה נראה לי מוזר?? בקצורה אף אחד לא נועל את הדלתות של הבית שלו!! חחח ברנרדה נכנסה ורק סוגרת.. הרמן ופטו תמיד עוזבים את הדירה של הרמן בטריקת דלת בלי לנעול..וככה גם אנחלה!!חחחחח מה נסגר איתם?? אין להם עותק של המפתח??

Moreiro

New member
את מכירה סדרות שזה לא ככה??

בכל מקום זה ככה! אפילו שאנשים עושים דברים...א מממ... דברים... ואפילו שאנשים מצמידים אחדק לראש של מישו אחר... וגם לא סוגרים את האוטו אף פעם.. מישו הולך האוטו שלו ברחוב הוא נכנס אליו.. בלי כלום!! בלי מפתח ובלי שלט!

evglev

New member
לדעתי פטו לא מגעילה

כרמלו באמת מעצבן וטריפולי עוד יותר אגב זה היה מתוכנן שהוא יפסיד הם רימו כדי שהבוא יפסיד או שפשוט לא היה לוז מזל?

Amor fatal

New member
לפי דעתי...

פטו מגעילה חבלז!! אתם כבר תראו בסוף.. היא תחשוב רק על עצמה ולא יהיה אכפת לה מנטי (קצו..חח) וכרמלו אישית פשוט מעצבן אותי!! הרבה פעמים שיש קטעים ארוכים איתו אני פשוט עושה הפסקת אוכל או פיפי..חחחח..(אתם יודעים..גם לזה צריך זמן..ופה אין פרסומות כמו בבובה...חחח) אממ..בקשר לטריפולי!! אני דווקא אוהבת אותו בסידרה!! עכשיו הוא נראה לכם רע.. אבל אחר כך הוא יהיה ממש טוב ואני ל אגלה יותר כי זה כבר נראה לי מתחיל להיות ספויילר... וגם סילבנה מעצבנת אותי חבלז!! אני אישית הגעתי למסקנה שיש יותר מידי דמויות מעצבנות בקצורה!!חחח אבל נתגבר!! נטי שם והיא מפצה על הכל!

evglev

New member
למה את מתכוונת

שפטו תעזור להרמן ולקרינה להפליל את קצ'ורה?

Amor fatal

New member
../images/Emo58.gif

אל תתפסו אותי במילה אבל אני כמעט בטוחה שפטו תסגיר את קצו למשטרה אבל איכשהו נטי תסדר עם זה או שיקרה משהו לפטו...כי אני יודעת שתהיה לה איזו תאונה והיא תהיה בבית חולים!!

evglev

New member
באיזה ערוץ ראית את הסידרה?

ואם את זוכרת האם פטו בסוף תמות או שהיא אחר כך תשתנה לטובה והאם היא תהיה בסוף עם ג'ספר או שהיא תחכה להרמן כשהוא בכלא ובכלל
כשיתפסו את הרמן וקירנה יהיו ירויות ופציעות אז האם הרמן ימות או ישב בכלא וכנ"ל לגבי הנוטרינית. וכשברונו יגלה את האמת הוא יכעס אבל הוא יבין שהיא חפה מפשע או שהוא יחשוב שהיא רוצחת וירצה להסגיר אותה או שפשוט הוא יעלב שהיא שיקרה לו הרבה זמן גם ברגעים האינטימיים?

evglev

New member
../images/Emo58.gif האם זה נכון

שבסוף פרנסיקו יהיה עם סילבנה.

Amor fatal

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי..אני לא זוכרת בדיוק אבל לפי דעתי הוא יהיה עם הלנה!

REBELDE 16

New member
כןןן באמת היה מצחיק שקצ'ו...

דיברה באנגלית... זה נשמע ממש מוזר! הקיצר ממש אבל ממש לא הבנתי למה חוספינה נסעה לחו"ל? בשביל מה? ועם מי?

למעלה