מי ראה בבוקר חדשות!?!?

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo26.gifנמקה מפה הודעה../images/Emo36.gif

(וגם מעוד כמה מקומות ברחבי הפורום) בשל שימוש בשפה בלתי הולמת. בעקבות מחיקת התגובה, נמחקו גם כל ההודעות ששורשרו אליה. (ככה זה במערכת תפוז. לצערי.) למי שהגיב כאן את ההודעה הארוכה שנמחקה בעקבות מחיקת ההודעה שמעליה, את כל הביקורת שלך על הנהלת הפורום הזה אתה מוזמן להעביר להנהלת הפורומים בפורום משוב ו/או אליי במסרים. אין מקום לביקורת על הנהלת הפורום על גבי הפורום עצמו. תודה וערב נפלא!

dandushhh

New member
תרגיעי יש לך בעיה תרשמי בפרטי

איזה בוגרת מוחקת הודעות ומשאירה הודעות שבא לה לראות ממש שיא הדמוקרטיה מה אני אגיד לך בול כמו מטרות התנועה פיחחחחחחחחח

........./images/Emo42.gif

"נמחקה מפה הודעה בשל שימוש בשפה בלתי הולמת. " מה לא מובן?! דמוקרטיה מגיעה עד לפגיעה בזולת, ואם באלך או לכל מישו אחר להגיד את הדעות שלכם, תגידו את זה בשפה נורמלית. אני לא אומרת להתייפייף ולרפד את הכל בסליחות ותודות, אבל יש צורה ודרך להגיד כל דבר. ובתור המנהלת של הפורום הזה זו החובה שלה למחוק הודעות עם שפה בוטה. חבל שאתה מחרחר ומחפש ריבים ודברים שלא באמת קיימים:/

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo26.gifגם מפה נמחקה הודעה../images/Emo36.gif

נמחקה הודעה שתוכנה היה ביקורת על הנהלת הפורום. ברצוני להדגיש כי אין מקום לביקורת על גבי הפורום על הנהלת הפורום. (על פי התקנון) את הביקורת על ההנהלה יש להעביר במסרים איישים. ואז אני גם אתייחס אליה בהתאם. בעקבות מחיקת ההודעה, נמחקו כל ההודעות ששורשרו אליה. כי, שוב, ככה זה (לצערי) בתפוז. זה לא משהו שאני שולטת בו או יכולה למנוע. את כל הבעיות עם שיקול הדעת שלי יש להעביר אליי במסר אישי או להפנות אל הנהלת הפורומים בפורום משוב. ההודעה הארוכה שנמחקה תעלה מחדש מכיוון שלא אותה התכוונתי למחוק. היא נמחקה כי ששורשרה להודעה בה היה תוכן פוגע. (שוב,דבר זה אינו בשליטתי. מחיקת הודעה גורמת למחיקה גורפת של כל מה שהגיבו לה.) ערב רגוע

כמדריך בתנועה, אני לא מאמין למה שאני שומע..

אני לא מאמין למה שאני שומע כאן בפורום... לא רק תרבות הדיבור המזלזלת של חברי הפורום בחר'ה שנתנו ונותנים ומסתכנים למען המדינה, אלא גם שימוש ב'ערכי התנועה' בצורה מבזה שלה ולערכים האמיתיים של התנועה אין שום קשר. בואו נבדוק את זה: שיוון זכויות? התנועה תומכת בזה לא? מה עם שוויון חובות? למה אני נותן שלוש שנים וקורע ת'תחת, בשביל המדינה (ואני עושה את זה בשמחה ובאהבה ולא מתוך כורח..), והבחור לידי עושה בינתיים תואר ראשון ושני רק כי לא התאים לא להתגייס?? זה לא שיוון, נכון?? מטרות התנועה מדברות גם על בוגר ששותף בהקמתה, בנייתה והגנתה של המדינה, נכון??, ציונות, לא??? אז למה שהתנועה לא תצאה נגד ההשתמטות, נגד בריחה מאחריות, נגד חוסר שוויון, נגד ראש קטן? הרי היא דוגלת בהגנה על המולדת, בלקיחת אחריות, בראש גדול-בעשייה ולא בדיבורים... אחת ממטרות התנועה היא ליצור בוגרים אחראיים, שלא רואים דברים מהצד ומשתתפים בעשייה ובעבודה, במסגרת האינטרס הלאומי. האינטרס הלאומי הוא שירות בצבא והגנה על הארץ-האינטרס האישי יכול להיות ההיפך, במחשבות שיהיה כל אחד מה שירצה, במעשים על כולם לתרום..

morobo

New member
ומה דעתך על שירות לאומי? זה גם תרומה?

מעניין אותי לדעת מה אנשים חושבים...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאיזה כיף לטחון מים:)

ולהיות אטומים. ולא לשים לב שכולם פה מסכימים על אותו דבר. "למה אני נותן שלוש שנים וקורע ת'תחת, בשביל המדינה (ואני עושה את זה בשמחה ובאהבה ולא מתוך כורח..), והבחור לידי עושה בינתיים תואר ראשון ושני רק כי לא התאים לא להתגייס??" אף אחד פה לא אומר שהבחור הזה בסדר. אנשים בסך הכל אמרו פה שאנשים שיוצאים מהצבא על אידיאולגיה/מצפון/נפשי לפי החוק ועושים שירות לאומי, הם יותר מבסדר! אף אחד פה לא מסכים עם משתמטים שיושבים בבית ולא תורמים למדינה. על אם זה בסדר או לא בסדר לצאת לקמפיין כזה בתור תנועה אפשר להתדיין (או להתווכח) המון. והייתי עושה את זה, אם לא הייתי מרגישה שאני מדברת אל אנשים שבאו רק לתקוף בלי לשים לב למה שבאמת נאמר פה. אגב, אתם מוזמנים לעיין בטאגליינס, יש שם דיון על מקומם של סרבנים בתנועה.

t e p e r

New member
אני לא מאמין...

אני לא מאמין שהגענו למצב שיש גם סוגים של משתמטים! שירה...יש לי שאלה אחת אלייך, את הולכת לעשות צבא עם כל הדיבורים שלך? כי ממה שראיתי גם את לא עושה צבא, אז אל תדברי איתי פה על שיוויון... אין כזה דבר, יציאה על נפשי...הרבה אנשים תופסים טרמפ, תאמינו לי שלחצי ממי שכותב פה אין מושג מזה בן אדם עם באמת בעיות נפשיות, זה שיש קצת בעיות בבית לא אומר שצריך להזניח את המדינה. אני חושב שאנשים פשוט לא מבינים את המצב. נורא קל לראות באינטרנט כתבה על חייל שנהרג ואחרי שנייה להמשיך בחיים...החייל הזה מת בשבילכם! איזה מן אידיאולוגיה יכולה להיות לאנשים שנוגדת את החייל הזה?! אנשים ממציאים מפה ועד הודעה חדשה סיבות למה לא לעשות צבא, זה הכי קל...ללכת ולתרום מעצמך 3 שנים בזמן שאתה מקבל 700 שקל בחודש על ולסכן את החיים שלך, זה להיות בן אדם שיגיע לגדולות...

morobo

New member
נראה לי שהיא מתכוונת

שיוצאים על נפשי ובאמת יש להם בעיות נפשיות כי באמת יש כאלו, אולי לא הרבה אבל יש. אני מגנה את אלו שיוצאים על "בעיות נפשיות" כמו "חוסר רצון לשרת בצה"ל" ו"אגואיזם" ואם אני לא טועה,שירה מסכימה איתי.

אביב L

New member
אז למה היא יצאה בהצהרה שהיא פורשת..

מהתנועה אם היא תצטרף לקמפיים נגד ההשתמטות? הרי היא מאמינה בדרך הזו. הדברים די מעורפלים, שירה אם את מוכנה להסביר מהי דעתך בבקשה.

morobo

New member
היא הסבירה לי

אבל אני לא אהיה הדובר שלה בלי אישור... אבל תאמין לי שבסה"כ הפכתם כאן זבוב לפיל

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאביב, אשמח מאוד להסביר לך את דעתי

אך כרגע הפורום כ"כ עויין שממש לא בא לי להעלות אותה פה. גם אתה מוזמן להוסיף אותי לאייסיקיו/מסנג'ר.. 228569650 [email protected]

aloniguy

New member
מסכים לגמרייי!!

חוץ מהקטע על שירה... חחח היא מתגייסת כמו גדולה, וגם נגד משתמטים.... יש לה דעות אחרות שדרך אגב אני לא מסכים איתם, אבל זה כבר סיפור אחר...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif"כי ממה שראיתי גם את לא עושה צבא"

נכון.. כי אני עדיין בת 17. כשאני אסיים שנה הבאה את שנת השרות שלי, אני אתגייס. אני תוהה אם אתה יודע מהן בעיות (אמיתיות) בבית. איזה אידיאולוגיה יכולה להיות לאנשים?! כל אידיאולוגיה שבא להם. הפציפיסטים לא חושבים שהחיילים צריכים לההרג למענם. הם חושבים שחיילים בכלל לא צריכים לההרג. אבל אני לא פציפיסטית, לכן אני לא אתווכח איתך על מה הוא פציפיזם ואם הוא השקפת עולם נכונה או לא. אני רק יכולה להגיד, שאולי בניגוד אלייך, אני חקרתי את שני הצדדים לעומק, ואני באמת מבינה את שניהם. ואני אגיד שוב, אני לא חושבת שפטור מצבא פוטר אותך משירות לאומי. כל אדם חייב לתרום למדינה! אם זה להגנתה או לחברה שחיה בה. עשיתם ממני מינימום מפלצת. ומקסימום כל מה שאני לא.

t e p e r

New member
...

אז טעות שלי, לא ראיתי שאת כן הולכת לעשות צבא... תאמיני לי שאני יודע הרבה יותר על בעיות מהרבה אנשים שמשתמטים כי הם חושבים שיש להם בעיות אידיאולוגיה שנוגדת חייל שנהרג בשביל אותם אנשים מבחינתי היא דרך לברוח מהמציאות... חקרת את שני הצדדים? את מכבדת את שניהם?...בואי אני אספר לך סיפור קטן שאולי את לא הבנת עדיין בגיל 17 עם כל הניסיון שלך... אז ככה...היו הייתה מדינת ישראל והיו לה כמה אויבים...חמאס, חיזבאללה, איראן, סוריה ועוד ככה בקטנה כמה עשרות אירגוני טרור באיו"ש (איזור יהודה ושומרון). קל מאוד להגיד שחיילים לא צריכים להילחם ושהם לא צריכים למות...את יודעת מה היה קורה אם לא היה את החיילים האלה? את, המשפחה שלך, החבר שלך, כל החברות שלך עם הידידים לא יהיו בעולם הזה... אם רק היה לך טיפת מושג מה קורה בשטחים וכמה ניסיונות פיגועים וטרור צה"ל מסכל בלילה אחד בגבולות המדינה, היית מבינה שכשאנשים משתמטים אז המדינה נהרסת...זה רק עיניין של זמן בלי צה"ל... אני לא יודע אם את זוכרת...אני בתור נער מתבגר זוכר את תקופת האינתיפאדה, אי אפשר היה לנסוע באוטובוסים, כל יום היו פיגועים, אי אפשר לצאת עם חברים לקניון ואני בחיים לא אשכח את התמונות של הגופות המלאות בדם והפרצופים שנשרפו והם בסך הכל אזרחים חפים מפשע, שהלכו לבית קפה או לעבודה או כל דבר שיש להם את הזכות המלאה לעשות...בלי צה"ל ועם כל המשתמטים שאת כל כך מכבדת לא רק שהמצב יחזור למה שהוא היה, הוא יהיה הרבה יותר גרוע בצורה שאת כנראה עדיין לא מבינה... מי שרוצה לתרום לחברה בה אנו חיים יכול לעשות את זה גם אחרי השירות הצבאי שלו...אבל בלי מדינה לא תיהיה לנו חברה, אז שאותם אנשים יבינו את הסדר עדיפויות.

למעלה