שמלת תחרה1
Well-known member
לפיד בטקס שנערך אמש ביד ושם?
למיטב זכרוני גם אשתקד לא היה נוכח בטקס רשמי וחשוב.
הוא יודע שהוא חילל את זכרה של סבתו שטען שנספתה בשואה כאשר ידוע לכל שעלתה לארץ.לפיד בטקס שנערך אמש ביד ושם?
המידע הזה חדש עבורי.הוא יודע שהוא חילל את זכרה של סבתו שטען שנספתה בשואה כאשר ידוע לכל שעלתה לארץ.
המידע הזה חדש עבורי.
תודה נוסטלגיה טרום קורונה.![]()
מביך: האם יאיר לפיד נתפס בשקר הסטורי? צפו - סרוגים
סרטון שרץ ברשתות החברתיות בשעות האחרונות, מפריך את סיפוריו של יאיר לפיד, לפיהם סבתא שלו מתה באושוויץ ומוכיח כי שתי סבתותיו של לפיד, עלו לישראל לאחר השואהwww.srugim.co.il
אם המידע הזה נכון אזי לפיד נמוך מעשב השדה.![]()
מביך: האם יאיר לפיד נתפס בשקר הסטורי? צפו - סרוגים
סרטון שרץ ברשתות החברתיות בשעות האחרונות, מפריך את סיפוריו של יאיר לפיד, לפיהם סבתא שלו מתה באושוויץ ומוכיח כי שתי סבתותיו של לפיד, עלו לישראל לאחר השואהwww.srugim.co.il
נכון. וגם לי עבורי זה חדש.אם המידע הזה נכון אזי לפיד נמוך מעשב השדה.
עבורי זה לא חדש, פשוט שכחתי מהסיפור ההזוי הזה.נכון. וגם לי עבורי זה חדש.
המידע הזה חדש עבורי. גם עבורי
פעם ראשונה שאני שומע על כך.הוא יודע שהוא חילל את זכרה של סבתו שטען שנספתה בשואה כאשר ידוע לכל שעלתה לארץ.
היה עוד נושא בקשר לפיד שציין מקום בית סבתתו, והמקום מבנה ציבורי.הוא יודע שהוא חילל את זכרה של סבתו שטען שנספתה בשואה כאשר ידוע לכל שעלתה לארץ.
תוהה מדוע לפיד שקט מידי. אך ברור לי שלא היה אמש ולא בשנה שעברה בטקס כה חשוב.לפיד בטקס שנערך אמש ביד ושם?
סתם קטנוניות בעיני. אין לו שום תפקיד מיוחד שמחייב את נוכחותו בטקס הזה. מה גם שע"פ פרסומים שונים הוא היה בטקס אחר.לפיד בטקס שנערך אמש ביד ושם?
יש לו תפקיד חשוב. ראש הממשלה המיועד.סתם קטנוניות בעיני. אין לו שום תפקיד מיוחד שמחייב את נוכחותו בטקס הזה. מה גם שע"פ פרסומים שונים הוא היה בטקס אחר.
בדיוק, המיועד. אחת הסיבות שממשלת נתניהו-גנץ לא עבדה, הייתה בגלל שגנץ לא קלט שהוא (עדיין) לא ראש ממשלה. לפיד כן קולט זאת. כשיהיה ראש ממשלה בוודאי יתייצב לטקס שמסורתית ראש ממשלה משתתף בו. כל עוד הוא לא, אין לכך כל סיבה ואין כל סיבה לחפש אותו במיוחד על כך.יש לו תפקיד חשוב. ראש הממשלה המיועד.
אם היה תקופת בחירות היה מגיע.
קטנוני? יפה לך בעיניים.סתם קטנוניות בעיני. אין לו שום תפקיד מיוחד שמחייב את נוכחותו בטקס הזה. מה גם שע"פ פרסומים שונים הוא היה בטקס אחר.
אני ראיתי אותו בטקסלפיד בטקס שנערך אמש ביד ושם?
באיזה טקס ראית?אני ראיתי אותו בטקס
כמה טקסים היו.?באיזה טקס ראית?
רצינית? הרסת לי את המיתוסאני ראיתי אותו בטקס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.