מי קראה פה את BD ?

באמצע BD../images/Emo58.gif

בתחילת הספר שלישי ב BD, החלק של בלה. אני אשוב לקרוא רק בסוף שבוע וסביר להניח שבסוף שבוע הזה אני אסיים את הסאגה

sweet shir

New member
חח כן, הבנתי את זה.. השאלה באיזה קטע את

ספציפית.. כי אני רוצה לומר לך משהו ומפחדת לספלייר. XD לא נורא.. אחרי BD יש לך את MS ולראות את כל הסרטים.. ופאנפיקים גם עוזרים חח :)

תודה על העידוד../images/Emo24.gif

ממש בפרק הראשון של הספר שלישי (עוד לפני שבלה התעוררה) את MS כבר קראתי והכנתי לעצמי כבר פאנפיק שמשהי המליצה עליו - MN בזוית ראיה של אדוארד אני מחכה לספרים בעברית ובטוח אקרא את הסאגה שוב, בלי קשר לתרגומים בעברית. וכן - אני בטוחה שיש ספרים/חיים נוספים אחרי הסאגה, רק צריך למצוא אותם....

sweet shir

New member
אהא XD

סיימתי לפני חצי שנה חחח והחיים אכן ממשיכים. טוב נראה לי שמה שרציתי לומר זה לא ספויילר בשבילך, אבל מחמת הספק אני לא אגיד. ^^

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח בכיתי יותר מדי בפרק שלפני וולדי,

אז כבר לא היו לי דמעות להזיל. XD חחחחחחחחחחחחח ואני חושבת שאני חברה בקהילה עם שם דומה!

LironPoynter

New member
../images/Emo58.gifלהארי פוטר השביעי

זה הפרק שפרד מת?
אם כן, פייי כמה בכיתי יואו.

sweet shir

New member
לא. HP7../images/Emo58.gif בכלל צריך לסמן? הוא יצא לפני

שנה וחציXD בכל אופן, הפרק אחרי הזכרונות של סנייפ, שהארי קורא להורים שלו ולסיריוס ורמוס. כמה בכייייייתי גאד, לא ראיתי ספר מרוב דמעות XD מפרד לא בכיתי בכלל ת'אמת...

LironPoynter

New member
חחחחח

האמת שאני לא זוכרת אפילו מה הלך בחצי ספר. קראתי אותו בסוף ט' חחח עברו.. שנתיים שיואו חחחחח עברו שנתיים! ווירד

sweet shir

New member
כנ"ל חח שהוא יצא בחופש הגדול.

עדיין לא שנתיים, אבל כן משהו כזה. פאק, החיים היו כ"כ יותר פשוטים בכיתה ט'... בלי בגרויות, בלי לחצים.

LironPoynter

New member
פיף לגמרי

יש לי מחר מתכונת בספרות, אלוהים ישמור, התחרפנתי מרוב חומר. ועוד הורדתי לעצמי את כל הפרק של הסיפור הקצר. איכ ספרות

sweet shir

New member
לגמרי איכס ספרות. שלנו בשנה הבאה.. השנה יש

תנ"ך. שנה הבאה ספרות, היסטוריה ואזרחות. :| לי יש מתכונת במתמטיקה ביום שני. :(

LironPoynter

New member
אויש איזה באסה :/

כאילו מצד אחד מורידים לכם תנ"ך שזה חתיכת מסה, אבל גם ספרות גם היסטוריה וגם אזרחות?.. חרישה בטירוף. אני מקווה בשבילך שזה לא הכל בקיץ. למרות שהחלוקה אצלנו במקיף לא יותר טובה, אנחנו מסיימים השנה עם ספרות והיסטוריה אבל שנה הבאה תנך ואזרחות בקיץ ופאקינג כואבת לי היד בטירוף רשמתי היום שישה עמודים וזה ה מ ו ן בשבילי בהתחשב בעובדה שהכתב שלי קטן ממש. יש לי סהרונים של הציפורנים בבשר חח, ממש סימנים אדומים

sweet shir

New member
תנך זה המוווווווון חומר, אז אני דווקא שמחה

שהפרידו אותו.. אבל חבל שלא עושים ספרות השנה או משהו. בעעע בית ספר sucks!

LironPoynter

New member
גם ספרות זה המון חומר

אבל תנך הרבה יותר קשה, מבלבל כל הפרקים סיפורים נבואות וחרטות אחרות שאני לא ממש מאמינה בהם. :/

sweet shir

New member
זהו! ><

מס' הפעמים שאני צועקת "איזה בולשיט!" במהלך הקריאה שלי זה מטורף חחחח לאחר ההתכוננות למתכונת הגעתי למסקנה שאני פשוט שונאת את אלוהים חחחחחח

orw93

New member
אעא זה היה כלכך עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

אשכרה בכיתי ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי. מהזה ג'ורג' בלי פרד?

LironPoynter

New member
לגמרי חח

אם יש דמויות שם שאני אוהבת זה אותם חחח אני מתה על בני וויזלי. אז אני מדחיקה את זה שהוא מת חחחח נראהלי אני לא הולכת לראות תסרט השביעי. סתם. לא באמת יקרה טחח

למעלה