מי קראה פה את BD ?

מ א י ל ה

New member
מי קראה פה את BD ?

רק לפני כמה זמן ביקשתי חוות דעת על ECLIPSE וכבר אני עוברת לרביעי והאחרון חח חייבת להגיד השלישי היה פשוט מעולה, הכי טוב בנתיים. בקיצור רק רציתי לברר אם יש לי את הגרסא הנכונה של הספר, לפני שאני מדפיסה .. אז רק תגידו אם זה נכון - 836 עמודים ואז זה כאילו 7 פרקים של בלה, 10 של ג'ייקוב, ועוד 20 של בלה? והפרקים של ג'ייקוב יש להם כותרות נורא ארוכות ?? ובעמוד הראשון כתוב Stephenie “Cockblock” Meyer רק תגידו אם כל זה מראה שזה הגרסא הנכונה של הספר בבקשה =] וגם מה דעתכן על הספר...... אבל בלי ספויילרים!!

YuvalSP

New member
למה הודעה חדשה? ../images/Emo122.gif ../images/Emo203.gif

למה את מדפיסה את הספר ולא קונה אותו? אצלי בספר יש 754 עמודים... 7 של בלה, 11 של ג'ייקוב ו21 של בלה. בעמ' הראשון לא כתוב שום "Stephenie “Cockblock” Meyer " ספר נורא נורא ארוך, אבל לא משעמם לרגע ^^

מ א י ל ה

New member
סליחה לא ידעתי לאן לשרשר

וסתם כי יש לי את כל הספרים בקובץ אז אין סיבה שאני אקנה :) תודה על התשובה

../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifBD../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif

ראשית, לזו שמתלבטת: לקרוא
ועכשיו:
EJ = Edward Jacob
מכל הדברים ההזויים, הנוראים והאכזריים בסאגה זה ההזוי, הנורא והאכזרי מכל. אני הנחתי ש EJ זה אדוראד ג'וניור. נזכרתי שבשיחה שהיא פלטה את הכינוי EJ היא לא *באמת* הסבירה מה הכוונה.
אני בתחילת החלק השלישי של BD וברור לי שהוא יהיה מרתק, מקסים ומפתיע. אולם אני בספק אם משהו יפתיע אותי כמו זה. גברת Meyer הנכבדה - את חולה
לחשוב שאישה תקרא לבנה ע"ש חברה (חבר שלה) האהוב ובעלה בכפיפה אחת. אין דברים כאלה.

Fall Out Liel

New member
חח מציעה לך להמשיך לקרוא..../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif

את תופתעי
גם אני בהתחלה חשבתי אדוארד ג'וניור, מין הסתם הכי הגיוני.. אבל איזה היגיון ואיזה נעליים? הרי מדובר פה על הסאגה

Fall Out Liel

New member
סורי ../images/Emo58.gif בהודעה למעלה../images/Emo168.gif

המשפט האחרון נוסף ללא תכנון >< XD

adi dion

New member
../images/Emo58.gifBD

רק לי יש את אותו ראש מעוות כמו של בלה?
ישר חשבתי על אדוארד ג'ייקוב ורק אחר כך התחלתי לחשוב אולי זה ג'וניור אבל הייתי בטוחה ב99 אחוז שזה ג'ייקוב XDDDD זה באמת היה קטע חולני חחחחח

באמת?!

אני לא מאמינה שנולדה האישה שתעז לקרוא לבנה בשם חברה האהוב... זה אכזרי ומזעזע אם את חשבת כמו סטפני מאייר אולי שווה לך לשקול לכתוב משהו אולי יצא לך מזה משהו

זה קרה בספר../images/Emo58.gifכל הסאגה

בדיוני. אשה הדואגת לשלום בית, לבעל ומשפחה שפויה, לא תעשה דבר כזה, לדעתי. אני מסכימה/מבינה כמעט את כל שגעונותיה של בלה: להתאהב במישו שיכול להרע עד מוות ללכת לאיבוד, פיזית ונפשית, כשהוא עוזב לקפוץ מצוק לרוץ להציל אותו בעיר מלאה רוצחים לנשק אחר, לרצות את קרבתו, לדאוג לו ולאהוב אותו את זה לא.

MeItOsH

New member
גמני,זה בסדר../images/Emo58.gif

אני זוכרת שאני קוראת,וכתוב EJ...וישר אני "פאק היא רוצה לקרוא לבן שלה אדוארד ג'קוב." ומאוד קיוותי שהיא לא רצינית.. אבל אח"כ היא הסבירה אתזה והבנתי שהיא רצינית ביותר. בקיצור,מזל שנולדה לה בת.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif גם אני חשבתי ככה, ואחרי שהבנתי את

הכוונה שלה הייתי בשוק.. היא הגזימה O_O מילא אד וג'יי היו חברים טובים, אבל לא במצב כזה..

sweet shir

New member
גם אניייייי XD ../images/Emo58.gifBD

ואז חברה שלי כזה "שיר, זה לא אדוארד ג'וניור" ואני "מה? איזה עוד שם בJ יש??" ואז ירד לי האסימון ורציתי להקיא XDDDD תקשיבי, בהארי פוטר קראו לילדים על שם משולש רומנטי... ש2 מהמשולש זה הסבים שלהם, יותר רע מזה אין.

sweet shir

New member
אה ו-../images/Emo58.gifBD קל?

את עוד תביני למה היא עשתה את זה, ואחרי שתביני זה כבר לא יראה חולני חחחח

יש לי תאוריה../images/Emo58.gifכל הסאגה

יש לי תאוריה לגבי היחסים שלה עם ג'יקוב: אני חושבת שהוא אהב אותה ע"מ לשמור עליה ע"מ שרנאסתמה תיוולד בשבילו. משהו כמו גורל שכזה, כתוב מלמעלה. (אם רוצים ללכת יותר אחורה, סבא שלו אפריים בלאק עשה את הברית עם הקלנים ע"מ לאפשר את השידוך, את החיבור הזה והחיזוק הגנטי של המשפחה. שוב - הכל גורל כתוב מלמעלה, לא משהו מודע) יוצא מזה שלמעשה בלה היא כלי בחייו/הקורבן של הגורל של גי'קוב ולא ההפך (שהיא זו שמררת לו את החיים באהבה חד צדדית) בכל מקרה אל תכתבי לי מה יקרה אני בטוחה שההמשך יהיה מדהים ואני לא רוצה להרוס לעצמי בספויילרים.

למעלה