מי צריך את החג הזה?

cafesito29

New member
חמורו של- שוייטה גמור!!!

מר חמורו של הנכבד! שוב אתה משתלח בצורה חסרת רסן, אחריות, תקדים ופרופורציה, ובאופן שאינו משתמע לשתי פנים(ואף לא לפן אחד). כמנהגך בקודש, ממשיך אתה לפגוע ולרמוס ולבזות ברגל גסה את כל היקר, הקדוש והנעלה עבורי, ובטוחני שעבור כל משתתפי פורום זה. חוצמזה, בסופר באבא ברחוב ירמיהו, אפשר למצוא פיתות ולחם גם בתקופת החושך לדבריך. "אנשים טפשים יש כמו גרגירי אבק" (חכם אחד אמר)

חמוירוי אין עליך

מר חמורו של הנכבד! שוב אתה משתלח בצורה מקסימה וחסרת כל רסן (אי ההה איההה) אני מת על התיאורים שלך, ומחזק את ידך להמשיך (ולהמשיח) לפגוע ולרמוס ולבזות ברגל גסה את כל היקר (זה כל מה שיקר לבחורה הזאת - cafesito29) וקדוש ונעלה עבורה (זיון דחוף - מישהו מתנדב?). תגיד לי אתה יכול להאמין שאפילו עכשיו אחרי שהפילו את סדאם בעיראק, האנשים האלו פה בארץ לא מסתתרים במערות שלהם? יובא גו'רג' W לכאן ומיד. LOVE

Kimbal1

New member
והרי לכם "חידוש"

מבלי דעת גילה כאן חמורו את הטעם האמיתי למצוות הקשורות באכילת מצה - יודע כל חייל צה"ל כי ישנה גלולה בשם "סטופית" שכל מטרתה הוא לקבע את מערכת העיכול של החייל השוכב במארב ככל שאפשר, על מנת לחסוך ממנו צרכים מסוימים עד תום הפעילות. עכשיו, בני ישראל היו צריכים לצאת ממצרים ללא כל עיכובים מיותרים והקב"ה (שנגמר לו הסטוק של הסטופית) פשוט אמר להם לאכול מצות כדי להשיג את אותו האפקט - מה לא ברור כאן?

בנימה אופטימית

חגים זה אחלה, בעיקר אלה שמקבצים סביבם את המשפחה המורחבת, את האנשים שלא יוצא לפגוש ביום-יום. זה לא קורה כל יום, וכשזה כן קורה, זה יכול להיות אחלה, הכל תלוי בנקודת המבט שלך. ומה שהכי טוב בחג, הוא אינו יוצא בשבת ואפשר לעשן! >ספל חמאה בברכת ברוכה בא
<

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif

מקבצים את המשפחה בלי די ג'יי בפול ווליום ועם ילדים (תגידי, ראית כבר את ההזמנות האלה לחתונות עם "נא לא להביא ילדים"?). יכול היה להיות נחמד אם לא היה כל שנה חניוק אחר שמתעקש לקרוא הכל, ועוד חניוק תורן שמתעקש שלא יעשנו.

Le Fay

New member
מזתומרת? בכל עת שיעלה רצון מלפניך

לירד אלינו לשפלה המהבילה!

האמת, התכנון הוא לרדת היום לתלא-ביב

אבל אני לא אגיע לאיזור הטיש. >ספל חמאה מטזרת<

למעלה