מי צריך את החג הזה?

מי צריך את החג הזה?

היי לכם חברים יקרים. כמו בכל שנה גם השנה כאשר ימי הפסח מתקרבים אני מרגיש חרא. אני שונא את החג הזה .כולם באים להורים ואני מגיע בלית ברירה.אפילו שהזמינו אותי לכמה מקומות,אני לא מסתדר ואין לי מספיק כוח להחליט שזהו השנה אני לא הולך .אני עדיין לא משוחרר מהקטע של חמץ זה עדיין בעצמותיי . אני מנקה את הבית שלי ,שם ניר כסף על השיש וכ"ו . די זה כבר נמאס לי . אני מחכה שהחג הזה לא יגיע . פעם כבר אמרתי להם שאני לא בא ,וברגע האחרון ממש לפני החג שינתי את דעתי . פחדתי היו לי נקיפות מצפון. ריבונוי של עולם וואוס כען אייך מאכן.

קענסט מאכן אסאך.....

כמו שאומר הפתגם.... שטויב איז נישט קיין חמץ, קינדער איז נישט קיין קרבן פסח בתרגום לעברית צחה.... אבק זה לא חמץ, וילדים זה לא קרבן פסח בכל מקרה התכוונתי להגיד שאתה יכול להיות רגוע עם המצפונים כי אנשים שעובדים לפי מצפון ואינסטינקט הם בדרך כלל מגיעים לאותו דרך ששללו בעבר לכן תמצא את מקומך לפי ההגיון ולא לפי המצפון... ולגבי חמץ בפסח אני בטוח שביום מן הימים זה יעבור לך כמו כל שאר האנשים בעולם שבעבר חיו בתוך בועה.... """אין דבר כזה שאין דבר כזה"""

סלסרו

New member
בבית שלך אל תעשה כלום! תשאיר הכל

כרגיל! לא מספיק שההורים משגעים אותך גם בלי שתעשה את זה לעצמך?

פסח - המצאת השטן

קשה לחשוב על חג מזוויע יותר מפסח, ובמיוחד על פי הגירסה החרדית שלו. אני הייתי קורא לו במשך השנים "חג העבדות" - בתקופת טרום החג. ומזמן שריפת החמץ - טקס פגאני כשלעצמו - הופך ל"חג הרעב". אם זו היא חרות, הסבירו לי מהי עבדות??? האם בתוכנית הכלכלית של האוצר יש חישוב כמה תוצר מאבד המשק בשנה מימי המחלה המצטברים של החשים במעיהם בגלל החוויה הקולינרית המפוקפקת של אכילת "לחם עוני"??? כמה אנקות וגניחות קורעות לב משחרר עם ישראל במהלך חג ה"חירות" בנסיונות נואשים לשחרר עיסות של חלקיקי מצה יצוקה דרך הרקטום??? אבל אי אפשר שלא להסתכל על חצי הכוס המלאה. שוו בנפשכם אילו אבותינו עם יציאתם ממצרים לא היו מספיקים לאפות אפילו מצות והיו צריכים לצאת בחיפזון כשהקיטבגים שלהם מלאים דווקא בקופסאות שימורים של שעועית אפוייה... הרי היינו אנו ובנינו ובני בנינו מסתובבים עם מסכות כמו בהונג קונג כל שבעת ימי החג... (ואחינו האשכנזים שלא אוכלים קטניות היו צנמים משבת לשבת???)

חמורו אהבתי הפתגם

"אם זו היא חרות, הסבירו לי מהי עבדות???" עכשיו חזרה לנושא חג המצות בימי הבחרות שנאתי מאוד החג הזה , הלחץ משפחתי-חברתי , עם הבדיקות חמץ , מצות, הכל מהדרין למהדרין , ולידיעתכם , הפסח בשנה שעבר היה המכה בפטיש שהחלטי לצאת בשאלה , לעזוב בית אבא , להפסיק לחפש שידוך חרדי , מה אני ברוסיה ? אני עבד כנעני של אבא ? שהוא יכול לכפות לי להגיד כל הגדה ? לא לאכול דגים בפסח ? לשבת אצל השלחן 7 שעות בליל הסדר ? לא לעשן אחרי 7 שעות של שיעומים ? השנה באמת אקווה להרגיש מה זה חג החירות השנה הראשון שאני בעצמי יערוך סדר שלי , לפי טעמי-רצוני-ודעתי , קצרתי במקום שיכול להאריך

במקומות רבים לא אוכלים דגים

בפסח מפני חשש חמץ נראה שלא יכולין לנקות הדג מאה אחוז ואני אוהב דגים אוכל מועדף בפרט געפילטע פיש

Le Fay

New member
וואללה? חשבתי כל החמש שעות מחזיקים

מעמד בזכות הפנטזיה על הדג והמרק.

VITO LIGHTNER

New member
מחזיקים מעמד../images/Emo155.gif

בזכות הפנטזיה על מה שיסחטו מאבא תמורת האפיקומן

Le Fay

New member
נירה לי אחרי שעתיים הפנטזיה על מיטה

מנפנפת את הפנטזיה על האפיקומן בנוק-אאוט קליל.

אצלנו אמרו

שזה בגלל שהדגים אוכלים חמץ (פירורי לחם) ולכן אסור לאכול אותם בפסח כמו, בעצם, שחלב כשר לפסח הוא, בין השאר, חלב שנוצר מפרות שלא אכלו חמץ לתקופה כל שהיא לפני החליבה עוד אחת מההנהגות המוזרות של הדתיים...

rigoletto111

New member
פסח - הזמן למימוש הטירוף של הדתיים

כל אחד ממציא "חומרה" חדשה בשביל השואו אוף. מספרים שמישהו בבני ברק עשה ניסוי - שם נייר כסף על ההגה של המכונית שלו. ביום שאחר כך הוא ירד לרחוב והופ: על כל ההגאים של המכוניות שחונות בו יש נייר כסף...

rigoletto111

New member
פסח - הזמן למימוש הטירוף של הדתיים

כל אחד ממציא "חומרה" חדשה בשביל השואו אוף. מספרים שמישהו בבני ברק עשה ניסוי - שם נייר כסף על ההגה של המכונית שלו. ביום שאחר כך הוא ירד לרחוב והופ: על כל ההגאים של המכוניות שחונות בו יש נייר כסף...

כל החגים היו כאלה

ולא רק פסח. חגים ושבתות, ימים שאמורים להיות ימי שמחה וחגיגה, הם לא יותר מאשר ימי איסורים והלכות. רק אחרי היציאה בשאלה שלי התחלתי לחגוג את החגים (אם מצות, סוכה, תיקון ליל שבועות וכו') בלי האיסורים ושאר הטירוף. תיקון ליל שבועות בחברותא עם כמה ידידות, מה רע? או ארבע כוסות בירה לליל הסדר. ועוד ארבע יין אדום. ועוד כמה. קיצר, שמח בחגים.

היי, מישהו קרא לי?

פסח היכה בפטיש? ומה זאת החתימה שלך פלגי מים? ועוד לא העיפו את ההודעה החשובה לגולשים על מיקום הטילים? פסח פטישי ושמח לכולם נ.ב. תחליפו קצת נושאים, אתם עדיין תקועים בניקים של אסטרו, בדיחות לא מצחיקות של מחבתות או מתחזים לכאלו, והדיונים הקבועים כמה רעים החרדים, האם מותר לכתוב על הלל, וכמובן עליונות האשה וסיפורי הומואים. נראה לי כאילו זה אותם שרשורים מלפני חודש. בכל אופן מתגעע אליכם לפעמים, תהיו חזקים.

ואסטרו תגיד לי משהו,אתה לא נורמלי?

אתה משועמם טוטאלי? מה זה כל הניקים האלו שלך? ועבור מה? בשביל זה עשיתי לך תפילת רבים? ומאיפה יש לך לעזאזל כל כך הרבה זמן לשרוף? ומה המטרה שלך? חשבת על טיפול רפואי? למרות הכל מחבב אותך כאנדרדוג. תמיד חיבבתי אנדרדוגים, אבל בחייאת רבאק אתה באמת משועמם לגמרי, חשבתי שאתה יותר לעניין. שיהיה גם לך ידידי פסח שמח, ואני מבין שגם כשר. ואל תשכחו בליל הסדר להגביה הפיתות ולומר: פיתות אלו שאנו אוכלים על שום מה? על שום לחם עוני שאכלו אבותינו בצאתם ממצרים בחפזון שלא הספיק בציקם לעבור את כל החומרות ודקדוקי חזון איש של מצה שמורה.

זה לא אני!!!../images/Emo10.gif

אתה לא מבין מה הולך כאן??? יש כאן קמפיין מתוזמן ומתוחכם נגדי, הם יודעים שכל ניק לא מוכר יזקף מיד לחובתי, והם משתמשים בזה בציניות להשמיץ אותי.

ואתה נהנה מכל זה?

זה באמת שווה לך את כל המאמץ? וזה אפילו אנשים שאתה לא מכיר אישית, לא חאראם? תאמין לי זה לא יוביל אותך לכלום, חבל על הזמן שלך ויותר חשוב על המשאבים הנפשיים שלך, אתה כותב בסך הכל יפה, (אם כי לפעמים קצת טרחני), מגיע לך מקום שתהיה בו רצוי ואהוב, בסך הכל כל הגולשים בפורומים מחפשים קצת חום אהבה והכרה, וזה בהחלט מגיע גם לך, חבל שלא תקבל את זה במקומות אחרים. ובכלל למה לכתוב בניק אחר, אם אני כבר טורח לכתוב משהו, אז אני רוצה לקבל על זה את הקרדיט או את הגידופים, ומה הטעם בכלל לכתוב תחת ניק של מישהו אחר? גם אם אתה במאבק עם עצמך, בשביל מה לך כאדם שאם הבנתי נכון מגדיר את עצמו חרדי, לגלוש במקום שבו אתה צריך מראש להתנצל כל הזמן על חרדיותך, כשבכלל נקודת הפתיחה הראשונית שלך כשייך למין הזיכרי וגם כסטרייט שמעיז לפנטז על נשים בקונטקסט מיני, כבר לא מזהירה במיוחד בעיני משטרת האופניים. ומשהו קטן אליך כאדם שנמצא בסיטאציה לא כ"כ נעימה, אל תפחד מזה שכולם מתארגנים נגדך, זה לפעמים מלחיץ, אבל זה לא בהכרח מעיד על משהו אמיתי, זה סוג של אוירת עליהום שנוצרת מהר, תראה לדוגמא את הסיפור בעירק, אנשים שם היו מוכנים להתאבד בשביל סאדם, והנה האוירה השתנתה וכבר גוררים שם ברחובות את ראש הפסל שלו תוך יריקות הכאות וגידופים. בכל אופן שיהיה לך ולכל החברים חג שמח.

פלגי מים ירדו עיני על לא שמרו תורתי

פטיש החזק מה לא הבנת עם החתימה בכל אופן ברוך שובך התגעגעת

למעלה