אם כך אתה בוודאי מולטי-מליונרמי צריך אליוט? בשוק שלנו ניתן לחזות את כל המהלכים המשמעותיים משוק המעוף .נתתי התרעה מדויקת בלי אליוט ובלי בטיח. דרך אגב שמעון (מורז)נתן דעה מדויקת על אליוט
תשמע כריש מולטי,אני לא בטוח.אבל מיליונר ,אני בטוח....אם כך אתה בוודאי מולטי-מליונר
``מורז קנה אותי`` פעם כשרוברט מקסוול היה חי (לפני שהוא הראה לאיזה כוסית ביאכטה איך קופצים ראש), לאחר שהוא רכש את מעריב, אנשים היו נוסעים עם סטיקר ``מקסוול קנה אותי``. מחר אני מוציא סטיקרים חדשיםתשמע כריש מולטי,אני לא בטוח.אבל מיליונר ,אני בטוח....
טעית-א.ר התכוונת ל``מני קנה אותי``.זה גם נשמע ומתחרז יותר טוב... יום טוב!``מורז קנה אותי`` פעם כשרוברט מקסוול היה חי (לפני שהוא הראה לאיזה כוסית ביאכטה איך קופצים ראש), לאחר שהוא רכש את מעריב, אנשים היו נוסעים עם סטיקר ``מקסוול קנה אותי``. מחר אני מוציא סטיקרים חדשים![]()
רגע רגע אם שניכם באותו משרד אז איך זה שהוא מליונר ואתה לא? אין בזה כול בסיס הגיוני כלכלי.טעית-א.ר התכוונת ל``מני קנה אותי``.זה גם נשמע ומתחרז יותר טוב... יום טוב!
כריש,זה מאד פשוט האחד סתם עני מרוד(כמו רובנו) השני בא מהבית מיליארדר... ונהפך מליונר.... הבנת את זה?רגע רגע אם שניכם באותו משרד אז איך זה שהוא מליונר ואתה לא? אין בזה כול בסיס הגיוני כלכלי.
darning או דרלינג.זה אפילו פשוט יותר ממה שאתה חושב.שנינו לא באותו מישרד.מני בקיו די אס ולי שייכת מורז.אני מקווה שההכללה שלי ביחד איתך היתה בהלצה.בכל אופן אני באמת מאחל לך שתיהיה כמונו,ואם אתה קורא לזה עני,אז שיהיה.כריש,זה מאד פשוט האחד סתם עני מרוד(כמו רובנו) השני בא מהבית מיליארדר... ונהפך מליונר.... הבנת את זה?
מורז הכל ברוח טובה.לא צריך לקחת כל דבר ברצינות. מאחל לך בהצלחהdarning או דרלינג.זה אפילו פשוט יותר ממה שאתה חושב.שנינו לא באותו מישרד.מני בקיו די אס ולי שייכת מורז.אני מקווה שההכללה שלי ביחד איתך היתה בהלצה.בכל אופן אני באמת מאחל לך שתיהיה כמונו,ואם אתה קורא לזה עני,אז שיהיה.
מני הגרף שצורף בפינה של פרסיץ ביום א` היה חביב ביותר, פשוט וממצא. א) מה מספר הימים של המתנד ? ב) למה אתה לא מצרף פה מדי פעם צ`ארטים ? ג) יופי של התרעה.מי צריך אליוט? בשוק שלנו ניתן לחזות את כל המהלכים המשמעותיים משוק המעוף .נתתי התרעה מדויקת בלי אליוט ובלי בטיח. דרך אגב שמעון (מורז)נתן דעה מדויקת על אליוט
א-ר אני מבין שהניתוח של פרסיץ מופיע בעיתון הארץ-האם גם באתר האנטרנט של העיתון?מני הגרף שצורף בפינה של פרסיץ ביום א` היה חביב ביותר, פשוט וממצא. א) מה מספר הימים של המתנד ? ב) למה אתה לא מצרף פה מדי פעם צ`ארטים ? ג) יופי של התרעה.
צריך צריך אם היית נעזר גם באליוט(בהנחה שאתה גם מהבודדים שמבינים אותו לעומק)היית נותן התרעה מדויקת יותר. עלה והצלח.מי צריך אליוט? בשוק שלנו ניתן לחזות את כל המהלכים המשמעותיים משוק המעוף .נתתי התרעה מדויקת בלי אליוט ובלי בטיח. דרך אגב שמעון (מורז)נתן דעה מדויקת על אליוט
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.