מי צריך אליוט?

מצב
הנושא נעול.

menimor

New member
מי צריך אליוט?

מי צריך אליוט? בשוק שלנו ניתן לחזות את כל המהלכים המשמעותיים משוק המעוף .נתתי התרעה מדויקת בלי אליוט ובלי בטיח. דרך אגב שמעון (מורז)נתן דעה מדויקת על אליוט

אם כך אתה בוודאי מולטי-מליונר

מי צריך אליוט? בשוק שלנו ניתן לחזות את כל המהלכים המשמעותיים משוק המעוף .נתתי התרעה מדויקת בלי אליוט ובלי בטיח. דרך אגב שמעון (מורז)נתן דעה מדויקת על אליוט
אם כך אתה בוודאי מולטי-מליונר

א-ר

New member
``מורז קנה אותי``

תשמע כריש מולטי,אני לא בטוח.אבל מיליונר ,אני בטוח....
``מורז קנה אותי`` פעם כשרוברט מקסוול היה חי (לפני שהוא הראה לאיזה כוסית ביאכטה איך קופצים ראש), לאחר שהוא רכש את מעריב, אנשים היו נוסעים עם סטיקר ``מקסוול קנה אותי``. מחר אני מוציא סטיקרים חדשים B-)

moraz1

New member
טעית-א.ר

``מורז קנה אותי`` פעם כשרוברט מקסוול היה חי (לפני שהוא הראה לאיזה כוסית ביאכטה איך קופצים ראש), לאחר שהוא רכש את מעריב, אנשים היו נוסעים עם סטיקר ``מקסוול קנה אותי``. מחר אני מוציא סטיקרים חדשים B-)
טעית-א.ר התכוונת ל``מני קנה אותי``.זה גם נשמע ומתחרז יותר טוב... יום טוב!

daring1

New member
כריש,זה מאד פשוט

רגע רגע אם שניכם באותו משרד אז איך זה שהוא מליונר ואתה לא? אין בזה כול בסיס הגיוני כלכלי.
כריש,זה מאד פשוט האחד סתם עני מרוד(כמו רובנו) השני בא מהבית מיליארדר... ונהפך מליונר.... הבנת את זה?

moraz1

New member
darning

כריש,זה מאד פשוט האחד סתם עני מרוד(כמו רובנו) השני בא מהבית מיליארדר... ונהפך מליונר.... הבנת את זה?
darning או דרלינג.זה אפילו פשוט יותר ממה שאתה חושב.שנינו לא באותו מישרד.מני בקיו די אס ולי שייכת מורז.אני מקווה שההכללה שלי ביחד איתך היתה בהלצה.בכל אופן אני באמת מאחל לך שתיהיה כמונו,ואם אתה קורא לזה עני,אז שיהיה.

daring1

New member
מורז

darning או דרלינג.זה אפילו פשוט יותר ממה שאתה חושב.שנינו לא באותו מישרד.מני בקיו די אס ולי שייכת מורז.אני מקווה שההכללה שלי ביחד איתך היתה בהלצה.בכל אופן אני באמת מאחל לך שתיהיה כמונו,ואם אתה קורא לזה עני,אז שיהיה.
מורז הכל ברוח טובה.לא צריך לקחת כל דבר ברצינות. מאחל לך בהצלחה

א-ר

New member
מני

מני הגרף שצורף בפינה של פרסיץ ביום א` היה חביב ביותר, פשוט וממצא. א) מה מספר הימים של המתנד ? ב) למה אתה לא מצרף פה מדי פעם צ`ארטים ? ג) יופי של התרעה.

ירון.

New member
א-ר

מני הגרף שצורף בפינה של פרסיץ ביום א` היה חביב ביותר, פשוט וממצא. א) מה מספר הימים של המתנד ? ב) למה אתה לא מצרף פה מדי פעם צ`ארטים ? ג) יופי של התרעה.
א-ר אני מבין שהניתוח של פרסיץ מופיע בעיתון הארץ-האם גם באתר האנטרנט של העיתון?

ttttt

New member
צריך צריך

צריך צריך אם היית נעזר גם באליוט(בהנחה שאתה גם מהבודדים שמבינים אותו לעומק)היית נותן התרעה מדויקת יותר. עלה והצלח.

מצב
הנושא נעול.
למעלה