"מי פנוי"

"מי פנוי"

לא מזמן יצא לי לראות את הפרק הראשון של התוכנית "מי פנוי". תוכנית סטייל בליינד דייט ודאבל דייט, רק שהבחורה צריכה לנחש מ-3 גברים מי הנשוי, מי ההומו, ומי הפנוי. במהלך התוכנית רצים טלפונים של ה-3. וסתם רציתי לראות מה אתם חושבים על זה...האם זה נחשב סטריאוטיפי לתת לבחורה לנחש רק לפי המראה (לפחות בשלב הראשון)? דרך אגב רובכם כנראה לא מכירים אותי, אז אפשר להגיד שאני חדשה

resputin

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif.

הממ, מכיוון ואני לא צפיתי בתוכנית, הבחורה (דנה ספקטור) הייתה צריכה למלא את החצי שעה-ארבעים וחמש דקות האלה איכשהו, כך שאני מניח שהייתה לה אינטראקציה כלשהי עם הבחורים, לא? מה בדיוק הלך שם? אולי היא לא קבעה סטאריוטיפית בלבד לפי מראה.

תודה../images/Emo9.gif

דרך אגב, האיי סי קיו שלי למי שרוצה: 168260249 בשלב הראשון הבחורה הייתה צריכה על פי מראה לקבוע מי פנוי, מי גיי ומי נשוי. אחר כך ראו קלטת שבה הם סיפרו על עצמם, ושוב פעם נתנו לה אפשרות לנחש (היא נתנה את התואר גיי לבחור הכי יפה שם שאמר שהוא הרבה שם מייק אפ וג'ל), אחר כך ראו עוד קלטת שבה 3 המועמדים יצאו לדייט עם המנחה (אחד בכל פעם, או. קיי?) והיא שוב פעם ניחשה שאותו אחד הוא ההומו. בסוף (למזלה) התברר שהוא הפנוי דווקא, והם ייצאו לדייט בתוכנית הבאה.

שרימפי

New member
ברוכה הבאה

ואני מניח שלמרות שסטריאוטיפים זה לא p.c, עדיין ברור לנו שזה כל הקטע של התכניות האלו. אני חייב לציין שדנה ספקטור, בתור המנחה היא פשוט היסטרית.
מומלץ לכל אחד ואחת מכם- יום שבת ב23:10 בערוץ 2. כן, יש גם תכניות טובות(once in a life time) בערוץ 2.

למעלה