מי פה?????

jozefin3

New member
../images/Emo6.gifאת לא חושבת שיש גם ברווזות חמודות

קרוואלה

New member
כולם חמודות.......

הבעיה זה עם התחת שלהן נו........ שימי לב הולכות כמו שחצניות כאילו:)) העסק זז להם מצד לצד האפ בשמים .....שיוווו ממש לא לטעמי השחצנות שלהן:))

קרוואלה

New member
אלק טרמפולינה.......

מאמוש אני לא פחדנית כמוך ישר הלכתי על הרכבת הרים:)) סאמווווווו ישב לידי אחד וואחד בטטההההה צרח כמו נקבה :))) היה לי חשק להעיפ לו כאפה להשתיק אותו!!

טאKילה

New member
צ'מעי קטע....

לקחנו ת'ילדים ללונה פארק לפני כמה שנים, משו כמו לפני 5 שנים. עלינו על כל המכוניות והסוסונים והברווזונים והמראות המעוותות, מבסוטים צעדנו לכיוון האנקודה, אני ראיתי ת'גובה הבטן שלי התכווצה בכביסה, אמרתי אני לזה לא עולה, בשום אופן. הילדים נו בבקשה בואו נעלה לאנקודה, אני בשום אופן לאאאאאאאאאאאאאאאא בכי ופרצופים מבואסים, אוףףףףףףףףףףףףףף המעתי רעיון חלופי, יאלה לרכבת הרים ה נראה יותר עדין נחמד ואחלה. עלינו אני עם התאומים בקרון אחד, והוא עם הילדה בקרון שני. אוח והיא התחילה לדהור, כל המסלול אני מחזיקה תילדים ובוכה, ומתחננת שיחזיקו בי חזק, אני בוכה וצועקת תחזיקו אנחנו עפים, ופתום בסיבוב נהיה כחחחחחחחחחחחחח חריקה כאילו המסלול התעייף, אני בלב זהו אנחנו נתלשים אנחנו עפים לעזזל. בקיצור אם לא חטפתי התקף לב באותו יום, זה כבר לא יקרה לי. הגענו לסוף קפצנו החוצה מהר, אני לחצה מחכה לו ולילדה, מתפללת שלא יקרה להם כלום, סוף סוף הגיעו, אני רואה גבר גובה 1.90מ' עם פרצוף חיוור כמו לימונדה קפואה חחחחחחחחחחח והילדה מחייכת ווקשה בואו עוד סיבוב. סאמק אני רוצה הביתה לסדר ת'קופסא במוח, מפחיד!

קרוואלה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........

בחיי הגברים האלה שפנים!!! אין אין עלינו הנשים!!... פעם הייתי אצל רופאים שיניים בכניסה עמד גבר מה אני אגיד לך...... חסם את הדלת הבחור פשוט חסם אותה עם הגודל שלו...... מה שואל החננה הזה את הרופא........ " ד"ר זה יכאב לי"......... סאמקקקקקקקקקקקקק מיפגר אני בקושי מגיעה לברכיים שלך לא מיללת ככה ....... והם עוד מברכים " ברוך שלא עשני אישה"........טפי מה שחסר לנו חננות כאלה שיהיו נשים ....

למעלה