הטיולים***
א אבילטלט New member 17/8/06 #23 ../images/Emo175.gifאני באה! אני גם רוצה לחזור אני מתגעגעת לכיתה, לשכבה, לצחוקים בשיעורים להכל!!! אווווווווווף באנו לפה ודיכנו את עצמנו
../images/Emo175.gifאני באה! אני גם רוצה לחזור אני מתגעגעת לכיתה, לשכבה, לצחוקים בשיעורים להכל!!! אווווווווווף באנו לפה ודיכנו את עצמנו
M mAAyAn 1 New member 17/8/06 #24 כן, אני לא מאמינה שאני מתגעגעת פתאום להכל! אבל בטח שאני אתגייס ואחווה את חווית הצבא, אני אבין שגם בצבא לא כ"כ גרוע. צריך רק לבוא בגישה המתאימה[: ואז אני אתגעגע לצבא שאני אשתחרר?
כן, אני לא מאמינה שאני מתגעגעת פתאום להכל! אבל בטח שאני אתגייס ואחווה את חווית הצבא, אני אבין שגם בצבא לא כ"כ גרוע. צריך רק לבוא בגישה המתאימה[: ואז אני אתגעגע לצבא שאני אשתחרר?
א אבילטלט New member 17/8/06 #26 ../images/Emo175.gifואני לש"ל?../images/Emo12.gif אני תמיד ידעתי שאני אתגעגע להכל, כבר בתחילת י"ב בכיתי שהכל הולך להיגמר.
../images/Emo175.gifואני לש"ל?../images/Emo12.gif אני תמיד ידעתי שאני אתגעגע להכל, כבר בתחילת י"ב בכיתי שהכל הולך להיגמר.
M mAAyAn 1 New member 17/8/06 #28 אני שונאת להתגעגע :/ חחחחחח בתחילת יב' שמחתי שהכל הולך להגמר סוף סוף!
א אבילטלט New member 17/8/06 #30 ../images/Emo175.gifגם אני זה הרגשה כזאת מעצבנת כזאת שאין מה לעשות איתה! אני מתגעגעת עכשיו לחברות שלי! ואני לא שמחתי! ידעתי שזה מה שאני ארגיש עכשיו...
../images/Emo175.gifגם אני זה הרגשה כזאת מעצבנת כזאת שאין מה לעשות איתה! אני מתגעגעת עכשיו לחברות שלי! ואני לא שמחתי! ידעתי שזה מה שאני ארגיש עכשיו...
M mAAyAn 1 New member 17/8/06 #31 לא יודעת אני בזמנו [כאילו עברו שנים ] קניתי הכל באופיס דיפו... שנלך על אופיס דיפו?
א אבילטלט New member 17/8/06 #34 ../images/Emo175.gifלא יודעת יכול להיות שאני אהיה שם בכל מקרה... יאללה מתי מגיעים ל100? כבר חפרנו פה...
../images/Emo175.gifלא יודעת יכול להיות שאני אהיה שם בכל מקרה... יאללה מתי מגיעים ל100? כבר חפרנו פה...
M mAAyAn 1 New member 17/8/06 #35 אז יופי[: נבוא כולנו למפגשון ומשם נלך לאופיס דיפו יחד ונערוך קניה לשנת הלימודים החדשה, הבאה עלינו לטובה ובאמת חפרנו, אבל התגעגענו לכתוב פה!
אז יופי[: נבוא כולנו למפגשון ומשם נלך לאופיס דיפו יחד ונערוך קניה לשנת הלימודים החדשה, הבאה עלינו לטובה ובאמת חפרנו, אבל התגעגענו לכתוב פה!
א אבילטלט New member 17/8/06 #36 ../images/Emo175.gifחח סבבה:] שוב עם הגעגועים... כתבנו רק 36 הודעות! איך נגיע ל100 עכשיו?
א אבילטלט New member 17/8/06 #37 ../images/Emo175.gifאני חושבת שנפסיק עם 36 לזכר הימים ההם שההודעות היו מתכווצות ב36.
M mAAyAn 1 New member 17/8/06 #38 חחחחחח גם ככה אמרנו כל מה שרצינו לומר. נבוא לבקר פה מדי פעם[: [בעצם, כל יום].
M mAAyAn 1 New member 17/8/06 #40 מה עוד לא אמרנו?../images/Emo12.gif אהה ואתם מוזמנים לבקר בקומונה הנטושה שלנו: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=3251
מה עוד לא אמרנו?../images/Emo12.gif אהה ואתם מוזמנים לבקר בקומונה הנטושה שלנו: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=3251