אבל בניגוד לכל הנ"ל אני לא אחת שמתנחלת בפורום שממזמן לא שלהם
א איילתוש16 New member 17/8/06 #69 לא התכוונתי אליכם התכוונתי לאלה שהשתלטו על הפורום ועשו כאן הצפה (עיין ערך כמה הודעות לפניכם)
N NaaMuna New member 17/8/06 #57 פשייייי... איזה השתלטות בין לילה.. אמרתי כבר לב"צית אחת שהתגעגעעההה.. קישטה זה כבר לא המקום שלכם.. הוא שלנווווו עכשיו..
פשייייי... איזה השתלטות בין לילה.. אמרתי כבר לב"צית אחת שהתגעגעעההה.. קישטה זה כבר לא המקום שלכם.. הוא שלנווווו עכשיו..
G Good 2b Me New member 18/8/06 #77 ../images/Emo7.gif זה מה שמאחלים אנשים שהיו../images/Emo175.gif שמניסטים לפני רגע לאנשים שיהיו בעוד רגע שמניסטים לא יפה..
../images/Emo7.gif זה מה שמאחלים אנשים שהיו../images/Emo175.gif שמניסטים לפני רגע לאנשים שיהיו בעוד רגע שמניסטים לא יפה..
G Good 2b Me New member 18/8/06 #79 כן אה.. ועוד אח"כ הם מתלוננים../images/Emo175.gif למה אנחנו מסלקים אותם מפה
D danzk New member 19/8/06 #82 חלילה. אנחנו מאוד נחמדים תראו איך אמצנו את קובי ללבנו.. הוא לא יכול בלעדנו (נכון קובי?) ומי שכתב (תגובה מעליי) שאנחנו לא חכמים יותר מידי, פשוט תעשה איזה חוברת עבודה לקיץ. זה יעזור לך להתכונן לשנה הבאה.
חלילה. אנחנו מאוד נחמדים תראו איך אמצנו את קובי ללבנו.. הוא לא יכול בלעדנו (נכון קובי?) ומי שכתב (תגובה מעליי) שאנחנו לא חכמים יותר מידי, פשוט תעשה איזה חוברת עבודה לקיץ. זה יעזור לך להתכונן לשנה הבאה.
D devilz New member 19/8/06 #83 אפילו 3... פסיכומטרי... ורר טוב לדעת שעשו לי ניתוח לשינוי מין... איך איך אפשר היה לפספס תציניות בהודעה ההיא איך!?
אפילו 3... פסיכומטרי... ורר טוב לדעת שעשו לי ניתוח לשינוי מין... איך איך אפשר היה לפספס תציניות בהודעה ההיא איך!?
L L a S New member 17/8/06 #59 וחוץ מזה.. נראה לי שקובי משתפ.. פעם הוא צוחק עם הבתצים, פעם הבתצים מוסרים לו הודעות.. קובי, תסביר... או שהמאפיות יקפצו עליך..
וחוץ מזה.. נראה לי שקובי משתפ.. פעם הוא צוחק עם הבתצים, פעם הבתצים מוסרים לו הודעות.. קובי, תסביר... או שהמאפיות יקפצו עליך..
M mAAyAn 1 New member 17/8/06 #66 קובי פשוט אוהב אותנו../images/Emo3.gif יהיה לו קשה מאוד שנתגייס. לא נורא קובי, חבריך השמיניסטים "ישעשעו" אותך כמונו.
קובי פשוט אוהב אותנו../images/Emo3.gif יהיה לו קשה מאוד שנתגייס. לא נורא קובי, חבריך השמיניסטים "ישעשעו" אותך כמונו.
M mAAyAn 1 New member 17/8/06 #61 לנו אף אחד לא אומר קישטה../images/Emo11.gif הפורום הזה תמיד יהיה שלנו
א אבילטלט New member 17/8/06 #70 ../images/Emo175.gifמעיין ודנה חחח זה פעם ראשונה שהצפנו פורום, נשארנו למעלה ובאמת הגיבו לנו! נבוא לפה תמיד
../images/Emo175.gifמעיין ודנה חחח זה פעם ראשונה שהצפנו פורום, נשארנו למעלה ובאמת הגיבו לנו! נבוא לפה תמיד