החברים שלי ממש יבשים ובקושי עושים משהו..חוץ מזה אין כל כךך מה לעשות גם.. אני בטח אשאר בבית ואראה טלויזיה ואהיה בפורום ,הכי כיף
חחחחחח וואי איזה מצחיק שאצלך עכשיו בוקר... באסה הבית ספר הא? ואני מבינה אותך בקשר לעייפות,אני עייפה ברמות,יש לי הפרעות שינה חמורות לאחרונה..תשני צהריים היום..
אני לא יכולה לישון צהריים,לא יכולה. אין לי מושג למה אפילו. ואני דווקא מחבבת את הבית ספר שלי,צחוקים שם,הבעיה היא רק בגלל שלא ישנתי..אז אני בטח ארדם שם או משהו.
ובקשר לסופ"ש-באמת הכי טוב מידי פעם להשאר בבית. טוב,עפתי להתארגן,לאכול ארוחת בוקר ולראות קצת tv ביי ביי מותק
נ.ב- אם יש לך מסנג'ר או לפחות אימייל שלחי לי נא במסרים.
בבי"ס וגם לא הייתי הולכת בכלל... למה זה שווה? גם ככה יצאתי בשעה של כל הבגרויות וזה...בכל מקרה הכל אני יצטרך להשלים... למדתי רק מה שהיה לי חשוב וידעתי שזה מתמטיקה ולשון
כי הבי"ס שלי כל כך מטומטם או שהייתי בורחת משם בוחה באוטובוסים או שאיזה ילד היה מאיים עלי עם נעלים או שאותו ילד הוריד את המכנסיים שלו בכוונה מול הפנים שלי וזהלא נחמד או מהמחנכת מטומטמת והמנהל אדיוט ואפילו להורים שלי הם לא ממש הקשיבו והתייחסו ושאת לא יודעת אם תוכלי לחזור היום הביתה כי ההסעות לא מגיעות או לא מסכימות לקחת אותך ... זה לא חצי ממה שהיה בבי"ס שלי