מי פה?

eynav16

New member
יפה לך

בקושי באנגלית אני יודעתת..

Im So Excited

New member
את באמת לא יודעת אנגלית?

איך? לא לומדים אצלכם? בכל מקום לומדים את זה כשפה שניה..

eynav16

New member
לא קשור ללומדים אצלינו

כי אני גם לא לומדת ממש מקצועות פה בארץ כן למדתי אבל הייתי גרועה ולא ברמה של דיבור ובכלל... אני יודעת מילים בודדות=\\

eynav16

New member
אני לא יכולה להגיד שאני מבינה אותך

כי אני לא כל כך אצלי זה היה אחרת את לא רוצה לעזור? או שאת פוחדת ממה שיהיה שם?

תשמעי...

זה לא שאני אוהבת את ישראל כל כך שאני לא רוצה לעזוב או משהו.. לא אכפת לי לעזוב..אבל הייתי מעדיפה שזה יהיה לארה"ב או לכל מדינה שדוברת אנגלית!! ולא לגרמניה שזה מקום שונה שדוברים בו בשפה אחרת שהיא לדעתי ולדעת רבים אחרת השפות הקשות שיש.. אני כבר רואה איך הולך להיות לי קשה ואני אהיה לבד כזה ולא אבין כלום..

אסור לך להיות פסימית!

מאיפה לך שתהיי לבד ולא תביני כלום? חוץ מזה,אולי חלקם יודעים אנגלית,אז תוכלי לדבר אנגלית או משהו. תהיי אופטימית!! וכמו כל מי שעובר למדינה עם שפה חדשה,גם את תלמדי את השפה החדשה.

כי..

זה בדוק שאני לא אבין כלום!! אני לא מבינה מילה בגרמנית אפילו שאני מנסה ללמוד.. למישהו יש מושג איפה אני יכולה לדבר עם אנשים בגרמניה או משהו? באנגלית.

נעמצי

New member
את יכולה להירשם לביה"ס האמריקאי

ושם כולם מדברים איתך רק באנגלית. אני הייתי שם כמה ימים ומהר מאד עזבתי כי שיעמם לי שם. הרמה שם הרבה יותר נמוכה, וכמה שאני מקטרת על זה- אני חייבת קצת אתגרים. הרווחתי שפה, הרווחתי היכרות עם הגזע הארי העליון
והיה לי קשה מאד אבל יצאתי מורווחת. לומדים לאט לאט את השפה, ככל שתשמעי אותה יותר ( טלנובלות, סרטים וכו' ) תקלטי אותה יותר טוב. אני בטוחה שתוך כמה חודשים נוכל להתכתב בגרמנית יחד

אני גם מקוה ../images/Emo13.gif

ולא נראה לי שאני ארשם לבית ספר האמריקאי,ההורים שלי רוצים שאני אלמד בבית ספר גרמני והכל..וגם הם לא יתנו לי ללמוד בבית ספר ברמה נמוכה..

למעלה