מי פה...

דגנית

New member
מי פה...

מי מכיר את התחושה הזו שמשהו פתאום משתנה באוויר שיש אורחים כאלו שרק מרגישים אבל לא רואים כאלו שלא דופקים על הדלת ולא מחכים שאפתח אותה פשוט פתאום נעמדים לידי אני מרגישה אותם מבפנים, בתחושות. בהרגשה. בנשימה.. משהו משתנה פתאום.. משהו ממתין בציפייה.. למה.. בטח מציצים.. מה אני כותבת. בטח תוהים ומקשיבים למה שאני חושבת בטח משתעממים בטח תוהים.. למה אני לא מגיבה למרות שאני מרגישה והיי.. אני מדברת איתכם.. מחייכת אליכם.. נוכחים קיימים נעלמים שותקים לא עונים, לא מגיבים מרגישה פתאום שאתם פה לרגע.. עד שנעלמים אבל לא שומעת או רואה.. סתם מרגישה.. מי פה.. זו השאלה.. מי אתם.. יאללה.. אם כבר קפצתם לבקר, לא הגיע הזמן.. להצטרף לקפה.. לשיחה של בטלה.. לענות.. להזדהות..?

Tal_Ya_Tal

New member
מכירה../images/Emo127.gifגם מכירה../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifוזה ב-א-מ-ת

קצת מתסכל
L&L TALYA

mbar30

New member
אחותי - את מזמינה אותם לקפה?

זה לא יישפך??? וברצינות - אני נוכחתי לדעת שאין הם באים אם לא הוזמנו. משהו בך אומר להם בואו הכנסו שמרתי לכם מקום ליד המזגן הנעים והחם. אולי תשאלי אותם מי הם? והכי מעניין אותי - זה לא יפחיד אם הם יענו לך באמת.....???? אוהבת מלי

Tal_Ya_Tal

New member
כשהם שותים../images/Emo96.gifהוא פשוט נעלם כך

סתם מתוך ה
כאילו כלום לא היה שם קודם לכן. מי שמפחד שלא יזמין אותם. אני רק רוצה להזכיר: "אי אפשר לאיים על דבר ממשי, שום דבר שאינו ממשי-לא קיים בזאת נח שלום האלוהים" /קורס בניסים. L&L TALYA

דגנית

New member
ואני חשבתי שהוא נעלם במימד אחר

כי אם הקפה ייעלם... אז אולי באמת הם אחראים על משחק האורות שהיה אצלי בבית עד ששמתי לב.. (שכן... אני כן מכבה את כל האורות לפני שאני הולכת לישון, ומתעוררת עם דירה מוארת..)

Tal_Ya_Tal

New member
בהחלט../images/Emo70.gifחלקם מסוגלים לכך../images/Emo62.gif

ולא משנה לאן הוא נעלם, מבחינתנו בפיזי הוא א-כ-ן נעלם. מנסיוני, כאשר ישבתי מול המאסטר שלי- Jnanavatara Gurudeva Sri Yukteswar Giri כשהו הגיע דרך טראנס מדיום, שהיה זקוק לקפה ואף לסיגריה על מנת לשמור על רמת אנרגיה שתאפשר את המשך הסשן ביננו, הוא 'עישן' עבורו את הסיגריה, אך 'לקח את העשן' ו'שתה' עבורו שתי כוסות קפה, שהוכן ופשוט 'נעלם' מן ה
כוסות
Jnanavatara Gurudeva Sri Yukteswar Giri היה מורהו של יוגננדה ותלדמידו של להירי, שיהי תלמידו של באבג'י.(מופיע אף הוא בדף הגלריות) אשר הביא את הKRIYA YOGA לעולם. L&L TALYA

דגנית

New member
טליה אבל לפי מה שאת מספרת

מישהו עישן עבורו ושתה עבורו.. כלומר מישהו פיזי.. אני שואלת לגבי דברים שנעלמים, קפה הכוס כאשר - כאילו - אף אחד לא נמצא פה

Tal_Ya_Tal

New member
זה לא משנה../images/Emo13.gifבמקרה המדובר הם

א-כ-ן השתמשו בגופו של המתקשר, כי הוא היה זקוק לחמרים הללו. אולם במקרים אחרים, כאשר הוציאו את המפתח של הסוויץ' מתוך צרור המפתחות שלי והניחו אותו על הדלפק לתזכורת, או גילינו במרפסת של חברתי את רצועות העור שהשתמשו בהן לטפאס, לאחר שהם אמרו לנו לחפש משהו במרפסת בראשון, ובמקור הם היו בביתו של המתקשר ברמת גן והוא כלל לא ידע שהם התכוונו להביא זאת, או כאשר מישהו פקפק באמיתותם והם החביאו את תעודת הזהות שלו בביתו, ב'בוידם', בתוך תיק והיא נמצאה רק כעבור חצי שנה
מעשי משובה כאלו, ראיתי לרוב. מאסטר שרי יוקטשוואר גירי, הוא בעל חוש הומור מפותח ביותר, כיאה לאסנדד מאסטר
(א-ג-ב הוא תמיד הציג עצמו כ'שרי' והתפלא שהוונדרר קרא לו 'מאסטר'. L&L TALYA

דגנית

New member
תשמעי... הם כאן בין אם אני רוצה

ובין אם לא.. אז למה לא להזמין לקפה.. מנסה לשאול מי הם.. השכנים עוד יחשבו שאני מדברת עם הקירות.. טוב שיש סקייפ.. ולא.. זה לא יפחיד אותי אם הם יענו לי.. כבר לא.. לפחות.. אוהבתאותך

mbar30

New member
את מזכירה לי את הסיפור על סבתא

שלי טובה עליה השלום ששיכנה משפחה שלמה בביתה, ואת מבינה בדיוק למה אני מתכוונת... אולי הם רוצים משהו? לשאול

דגנית

New member
בגלל זה אומרת לכולם בוקר טוב

ולילה טוב.. ושישמרו לי לעל הבית שכאני לא כאן
זוכרת את הסיפורים..

מכירה.....

מבקרים אותי אנשים שמתו או נשמה של מישהו שצריך עזרה תשאלי מי כאן. מה רוצים. תנסי "לראות " אותם. אבל. למדתי גם להזהר. לא מספיק יודעת בעולמות האלה. לא כולם חיוביים.

orli997

New member
את ממש צודקת

קרה לי בעבר שבאה לבקר אותי אשה שהקרתי עם מצוקה נוראית ואני ממש כאבתי והזדהתי עם כאבה ,(הנ"ל נפתרה חושיים לפנח) בקיצור בלי שהבנתי פעלתי מאוד חזק לתיקון העוול שנגרם לה, אני לא צריכה לספר מה זה עשה לחיים שלי עד שהבנתי ופירקתי את זה ממני, אם ידעתי מה אני עושה בטוח שלא הייתי נכנסת לזה אני שמחה שיש מקום לדבר על זה ואני מקוה להמשיך בפורום זה אם אין לכם התנגדות כמובן יום טוב

orli997

New member
את ממש צודקת

קרה לי בעבר שבאה לבקר אותי אשה שהקרתי עם מצוקה נוראית ואני ממש כאבתי והזדהתי עם כאבה ,(הנ"ל נפתרה חושיים לפנח) בקיצור בלי שהבנתי פעלתי מאוד חזק לתיקון העוול שנגרם לה, אני לא צריכה לספר מה זה עשה לחיים שלי עד שהבנתי ופירקתי את זה ממני, אם ידעתי מה אני עושה בטוח שלא הייתי נכנסת לזה אני שמחה שיש מקום לדבר על זה ואני מקוה להמשיך בפורום זה אם אין לכם התנגדות כמובן יום טוב

טוב שאת משתפת

הנשמות האלה לא גבוהות. הם רק עזבו את החיים לא מזמן. מבקשות התערבות שלנו בחיי הקרובים להם. גם לי היו כמה מקרים של כניסה לאינטימיות ופרטיות של אנשים ומבוכה . אני כרגע לא נותנת לזה לבוא אלי.

דגנית

New member
אני שואלת.. אבל לא מצליחה

לשמוע את התשובה ולראות... יותר מרגישה מאשר רואה..

למעלה