מי פה? מוות:-(
R rotemotek1988 New member 19/5/08 #3 ../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifמה קרה?../images/Emo201.gif שום דבר לא שווה למות בגללו.. למרות שלפעמים מרגישים שזה המוצא. לנשום עמוק ו.. לנשוף.. ?!
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifמה קרה?../images/Emo201.gif שום דבר לא שווה למות בגללו.. למרות שלפעמים מרגישים שזה המוצא. לנשום עמוק ו.. לנשוף.. ?!
J justmeandu4ever New member 19/5/08 #4 כן../images/Emo201.gif זה בדיוק מה שאני צריכה עכשיו... אני חושבת שתצליחי להזדהות איתי שני נפרדה ממני ובא לי למות באותו הרגע,בא לי למות
כן../images/Emo201.gif זה בדיוק מה שאני צריכה עכשיו... אני חושבת שתצליחי להזדהות איתי שני נפרדה ממני ובא לי למות באותו הרגע,בא לי למות
S soul on fire New member 19/5/08 #6 בובית ../images/Emo201.gif יהיה טוב! אני מבטיחה לך זה ואת יודעת שאני לא סתם מבטיחה דברים שזה לא עוד סתם אימרה... אני אוהבת אותך מלא את תעברי את זה גם אם זה לא קל {ואת גם תעברי את לשון וחסר לך שלא!}
בובית ../images/Emo201.gif יהיה טוב! אני מבטיחה לך זה ואת יודעת שאני לא סתם מבטיחה דברים שזה לא עוד סתם אימרה... אני אוהבת אותך מלא את תעברי את זה גם אם זה לא קל {ואת גם תעברי את לשון וחסר לך שלא!}
J justmeandu4ever New member 20/5/08 #7 את לשון אני בטוח אעבור יש לי מורה נהדר..את זה שאין לי שני יותר בתור בת זוג זה ממש כואב ואני ממש מתגעגעת אליה..ואני לא רואה את זה עובר בזמן הקרוב..
את לשון אני בטוח אעבור יש לי מורה נהדר..את זה שאין לי שני יותר בתור בת זוג זה ממש כואב ואני ממש מתגעגעת אליה..ואני לא רואה את זה עובר בזמן הקרוב..