גמאני פה, וגמלי יש כאלה נעליים... קניתי לפני כמה ימים, יש אותן גם בבאר שבע והם עלו לי 250... תתחדשי
N Noa Tsror New member 23/10/05 #16 גמאני פה, וגמלי יש כאלה נעליים... קניתי לפני כמה ימים, יש אותן גם בבאר שבע והם עלו לי 250... תתחדשי
A a lost seashell New member 23/10/05 #20 אהה... אמרתי לאמא שלי שלוש פעמים שאני אומרת לה לקנות אז לפחות זה מחיר כמו בארץ שלא תחשוב שזה מוגזם... אם יש לך את החשבונית או משהו עם המחיר שלהם יש לך אפשרות לצלם ולשלוח לי?
אהה... אמרתי לאמא שלי שלוש פעמים שאני אומרת לה לקנות אז לפחות זה מחיר כמו בארץ שלא תחשוב שזה מוגזם... אם יש לך את החשבונית או משהו עם המחיר שלהם יש לך אפשרות לצלם ולשלוח לי?
S Smiling for nobody New member 23/10/05 #17 גמאני פה... לא הלכתי, כי לא הסתדר בסוף אבל חפיף. אני בטוחה שעם כל התמונות שיעלו לפורום נוכל להרגיש את האווירה שהיתה שם
גמאני פה... לא הלכתי, כי לא הסתדר בסוף אבל חפיף. אני בטוחה שעם כל התמונות שיעלו לפורום נוכל להרגיש את האווירה שהיתה שם
L lestatgirl New member 23/10/05 #19 גמני פה P= וגמני שומעת מוזיקה ומעדכנת תבלוג חח ויש כאלה נעליים בג'יפה חבל שהיא לא קנתה זוג שאין בארץ..=\ אבל לא נבאס אותך אז תתחדשי
גמני פה P= וגמני שומעת מוזיקה ומעדכנת תבלוג חח ויש כאלה נעליים בג'יפה חבל שהיא לא קנתה זוג שאין בארץ..=\ אבל לא נבאס אותך אז תתחדשי
ב בטטה בסוטול New member 23/10/05 #22 אני פה! לא הלכתי כי לא יכלתי טוב תמיד יש את חנוכה !!! נעלים יפות...ראיתי אותם גם...אבל אהבתי...
D dvvvd New member 23/10/05 #24 גם... כי אני חדש מדי בשביל ללכת למפגשים מעדכן ת'בלוג ומחפש מישו לשחק איתו טניס ***vampire girl 1 לא הלכת כי לא יכלת ללכת?!?!?
גם... כי אני חדש מדי בשביל ללכת למפגשים מעדכן ת'בלוג ומחפש מישו לשחק איתו טניס ***vampire girl 1 לא הלכת כי לא יכלת ללכת?!?!?
ב בטטה בסוטול New member 23/10/05 #26 דברים כייפים אויי מספיק לבאס את עצמי בכללי להפגש..(וואו איזה חידוש)
R return to serenity New member 23/10/05 #28 i am here only because i am in philadelphia i am dying to get home
ה המפלוץ קריימר New member 24/10/05 #36 הן יפות לאללה../images/Emo99.gif גם לי יש>< סתם רציתי לכתוב, לא יודעת למה גם אני הייתי פה היום, לא במפגש. למי יש כאלה? חייתי באשליות שרק לי יש כאלה בארץ>< אבל קניתי אותן מזמן, הספקתי ללכת לפני שהן הגיעו לארץ (הן מהדורה מוגבלת, איך? )
הן יפות לאללה../images/Emo99.gif גם לי יש>< סתם רציתי לכתוב, לא יודעת למה גם אני הייתי פה היום, לא במפגש. למי יש כאלה? חייתי באשליות שרק לי יש כאלה בארץ>< אבל קניתי אותן מזמן, הספקתי ללכת לפני שהן הגיעו לארץ (הן מהדורה מוגבלת, איך? )