מה אפשר לעשות רוצים להוריד את הפרסומת למופע הפתיחה של ה-NFL לחצו פה
D Dream within a Dream New member 10/8/03 #4 ../images/Emo41.gifמה אפשר לעשות../images/Emo35.gif רוצים להוריד את הפרסומת למופע הפתיחה של ה-NFL לחצו פה
../images/Emo41.gifמה אפשר לעשות../images/Emo35.gif רוצים להוריד את הפרסומת למופע הפתיחה של ה-NFL לחצו פה
S slave4brit New member 10/8/03 #13 ../images/Emo42.gifכן.. גם לי זה לא עבד... ואז הורדתי את זה ממקום אחר, לא זוכר איפה, וזה כן עבד..
T TetiBETTY New member 10/8/03 #41 זה לא עובד לכם כי..... זה שמור בתור קובץ של mp3,אבל יש לזה וידאו,לא רק אודיו. לכן זה פועל רק 2 שניות בווינאמפ,כי אין ב 2 שניות את הוידאו. אז פתחו במדיה פלייר(כמו שאור כבר הזכיר לעיל),וזה יעבוד.... איזה חמודה היא... .... R U Ready
זה לא עובד לכם כי..... זה שמור בתור קובץ של mp3,אבל יש לזה וידאו,לא רק אודיו. לכן זה פועל רק 2 שניות בווינאמפ,כי אין ב 2 שניות את הוידאו. אז פתחו במדיה פלייר(כמו שאור כבר הזכיר לעיל),וזה יעבוד.... איזה חמודה היא... .... R U Ready
D Dream within a Dream New member 10/8/03 #15 ../images/Emo41.gifתנסו אולי.. לעשות פתיחה באמצעות מדייה פלייר.. לי זה פועל מצויין..
D Dream within a Dream New member 10/8/03 #35 ../images/Emo41.gifכי... אסי רשע והוא הסיט את כולם לא אותי כמובן.. ( )
S slave4brit New member 10/8/03 #38 ../images/Emo42.gifקירות הם תמיד נחמדים... לא סתם אומרים "לך תדפוק את הראש בקיר" הרי הקיר לא מחזיר...
../images/Emo42.gifקירות הם תמיד נחמדים... לא סתם אומרים "לך תדפוק את הראש בקיר" הרי הקיר לא מחזיר...