חחחחח... מאיפה הבאת את זה?? וזה לא כזה באסה.. חחח
S SivAn 4u New member 10/8/03 #1 מי פה??? משעמם...../images/Emo4.gif תעשו משהו.... אם יש פה מישהו בכלל..
S slave4brit New member 10/8/03 #11 ../images/Emo42.gifאור...רשע זה התפקיד שלך.../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif
S SivAn 4u New member 10/8/03 #14 אסי... משהו לא קשור.. החתימה שלך לא ניגמרת... כאילו תסדר את זה.. אם בא לך...
S slave4brit New member 10/8/03 #16 ../images/Emo42.gifיאא../images/Emo70.gif צודקת... כל החתימות שאני עושה מתחרבשות לי... אני אוותר על הרעיון של חתימה..
../images/Emo42.gifיאא../images/Emo70.gif צודקת... כל החתימות שאני עושה מתחרבשות לי... אני אוותר על הרעיון של חתימה..
S slave4brit New member 10/8/03 #24 ../images/Emo42.gifתנקס דיר../images/Emo70.gif שיחקתי "מי רוצה להיו דביליונר" ושאלו שם מה הפרוש של whatever... שיהיה
../images/Emo42.gifתנקס דיר../images/Emo70.gif שיחקתי "מי רוצה להיו דביליונר" ושאלו שם מה הפרוש של whatever... שיהיה
G Golden apple New member 10/8/03 #6 איזה באסה! קבעתי מפגש צאט בשמונה ולא הייתי בבית, ועכשיו כולם עסוקים.... אז גם אני מצטרף לרשימה שלך סיוון..
איזה באסה! קבעתי מפגש צאט בשמונה ולא הייתי בבית, ועכשיו כולם עסוקים.... אז גם אני מצטרף לרשימה שלך סיוון..
D Dream within a Dream New member 10/8/03 #26 ../images/Emo41.gifחבר שלי היה פעם חסה.. והוא היה מה זה בבאסה מכאן המשפט החכם
G Golden apple New member 10/8/03 #29 סליחההההההה חסה באסה לא מצחיק! |חסה מבקשת מאור שירד ממנה| טוף נו.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סליחההההההה חסה באסה לא מצחיק! |חסה מבקשת מאור שירד ממנה| טוף נו.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח