מי פה מי'1?????

Lifes Music

New member
חחחחחחחחח........./images/Emo6.gif

שמע כל אחד והתחום שלו...עבודה פיזית ממש לא התחום שלי......אז אין מה לעשות אפשר להתווכח פה שעות אבל אף אחד לא צודק....כל אחד ומה שהוא אוהב.......

The Amaru

New member
חמור קופץ בראש

ואת זה אני שומע מבנאדם שכמה שרשורים דרומה עבר 'קלירנס'? מה קרה חמוד? רצית/קיבלת אלקטרוניקה אבל נפלת? הראש שלך היה כ"כ עסוק בעניינים עד ששכחת לשים לב שהרגלים שלך נמצאות עמוק כ"כ בחרא? חבל...
אבל אל תדאג, שנה רביעית שלי, וראיתי הרבה (לפחות 15) כמוך... פנטזיית האלק' שוברת אותכם, ולי זה עושה רק טוב. אני מקווה שלא נפגעת מדברי, כי אם כן - לא כ"כ אכפת לי.

מכונאית

New member
המחנכת

פגשנו אותה רק פעם אחת ביום הראשון של הלימודים - לוי ליזי. לא עשתה עלי שום רושם. אני מקווה להתאושש או לעזוב את בית הספר תןך שבועיים.

murzik3591

New member
אני לא רוצה להיות גס רוח אבל...

זה נכון בתלות באורך לשון הבן אדם שביחסים איתה.

מכונאית

New member
../images/Emo101.gifלא הבנתי אתכם

טובה טו אוהבת שילקקו לה.בינינו רוב האנשים אוהבים שילקקו להם. היום התבטל השיעור איתה היא לא הגיע לבית הספר.שיעור ראשון וכבר לא מגיע איזה כייף.

תראי,אין קשר..היא מורה מעולה...

אני מכירה אותה כבר 3 שנים והיא התחילה ללמד אותי רק השנה(החליפו את שוורצי) וכל המורים של מכונות תותחים,אין קשר לליקוק וללא! אין כמו אהרוני,בן דור,רון אביטל...ורובל ורבים יותר... א..ומוסרי יעקוב(אם תגיעי ליב' הוא ילמד חוזק) מורה כלכך כלכך חמוד!!

מכונאית

New member
תודה על הכל!!!!!!

תודה לכם על הכל,על התמיכה,על ההסברים ובאמת אין בית ספר עם כל כך הרבה תלמידים שרוצים לעזור אחד לשני.כייף להיות במקום כזה.

murzik3591

New member
אני שמח שאנחנו עושים רושם טוב../images/Emo6.gif

בזמני הפנוי את מוזמנת לזולה שלי, אני מבטיח להיות נחמד ולהתחלק בג'וינט. לאחורה הגיעו חומרים ממש טובים לארץ.

מכונאית

New member
ימי גיבוש

יש לי שאלה - מה נהוג לעשות בימי גיבוש בהולץ?. האם יש ועדות לכיתות?

למעלה