אגב, בנוגע למכונות
אחלה מקצוע.
המורים הכי שאקלים (וורובל, בן-דור, אהרוני, אלקנה ויש עוד רבים וטובים ששכחתי את שמם ועמם הסליחה) אני כרגע לומד בכיתה י"ב בהולץ, מצטער שהגעתי לביה"ס הזה? לפעמים יש לי הרהורים אבל הם תקפים רק אחרי שהמחוג של השעון עובר את שעה 12:00. מצטער שהגעתי למגמת מכונות? במילה אחת (בעצם שתיים)
ממש לא אני נהנה מהקטע של עבודה פיזית. שאני מחבר/מפרק מנוע או אוחז כל כלי עבודה אחר אני מרגיש שלם ושמח על ההחלטה שלי. ובכלל, תחום המכונאות עוזר לי הרבה בתחום הרכב, למדתי לאתר ולתקן תקלות קלות ברכב במקום לשלוח אותו למכונאי וגם טיפול נכון למנוע אני לא מנסה לשכנע אף אחד לאיזה מגמה ללכת, אבל לבטל ישר את מכונות זה צביעות לשמה. בכל אופן, אני לא רואה "כיף" גדול בלשבת במעבדה ולעסוק בחיווטים, במיקרו או בכל דבר אחר, אותי יותר מעניין לעבוד על מנוע, לגרז חלקים או סתם לפרק משהו (ובכלל השנה אני מקבל את מאיר וורובל לסדנא, שהוא ה-מורה בה' הידיעה) אז בוא נסכם ככה א. בנאדם שלא מכיר את המגמה - שלא ידבר ב. אני לא מנסה לרדת על אלק', אבל בוא נודה - אתם נמצאים שמה כי המוח שלכם התביית על המגמה הזו. אתם חושבים שהמגמה הזו תעזור לכם? יכול להיות. אין בטוח בעולם של היום. אבל רק תזכרו דבר אחד:
הקרינה נמצאת מעבר לפינה...