מי פה מי'1?????

Lifes Music

New member
מן הסתם את שוחר.......

אין עדין שלוחה חדשה במעלה אדומים........מאיפה את? ומי את? אם את מהולץ אני 100% מכיר אותך...אם את בהולץ אני בשכבה שלך.......

whitiger

New member
כמה נכון...

כאילו זה באמת נשמע נורמלי לגמרי "את שוחר" שזה מתואר כ"כמן הסתם"? באמת?! אולי את שוחרת...?

מכונאית

New member
דיכאון

אתה לא מכיר אותי כי אני לא באלקטרוניקה וחשמל ואני לא מחפשת שיכירו אותי. אני ממש בדיכאון מתחילת שנת הלימודים. לא מצליחה להבין לאן הגעתי ואיך אשרוד פה שלוש שנים. איך המורים בהולץ? איך המחנכים? המקסית שלי סבירה ולא יותר מזה?

מכונאית

New member
חדשה מאוד

אני עוד לא יודעת מי בכיתה שלי.אני רק שמעתי שהגעתי לכלא והמחנכת שלי נוראית וגם המקסית מכה.אולי יעל איתי אני באמת עוד לא יודעת. איך בכיתה של יעל? איך המורים שלה?

Lifes Music

New member
את בכיתה שלה נראה לי.......

רגע למה הגעת למכונות? מי הביא אותך לשם? בחרת? ואם לא נסי לדבר עם המנהל /יועצת שיעבירו אותך לחשמל אולי שם יהיה לך יותר טוב.....ד"א איך קוראים לך?

טוב ילדה:)אל תדאגי...

א.המורים בבית הספר כלים!במיוחד במכונות,אל תדאגי.... זה שאת חדשה זה קשצת קשה,אבל את תעברי,זה לא כזה נורא, אני לא יודעת מי המק"ס שלך,אבל כולם עושים רוח בהתחלה במיוחד על החדשים,זה עובר,תאמיני לי.... תוך לא הרבה זמן לא תשימו עליה... קחי למשל את יב' אחת לדוגמא....חחח סה"כ הולץ זה אחלה בצפר,מכונות זה שכונה:)מבחינת חברה,לא מבחינת לימודים... לימודים קשה...(אגב תשקיעי בחוזק חומרים) ושיהיה לך בהצלחה

Lifes Music

New member
המדריכה של י'3 זאת נטע.......

בקשר לדעתי לגבי מכונות אני לא אכתוב.....

The Amaru

New member
למה מה הדעה שלך על מכונות?! ../images/Emo123.gif

אני פשוט מת על מסניפי הבדיל...

The Amaru

New member
אגב, בנוגע למכונות

אחלה מקצוע. המורים הכי שאקלים (וורובל, בן-דור, אהרוני, אלקנה ויש עוד רבים וטובים ששכחתי את שמם ועמם הסליחה) אני כרגע לומד בכיתה י"ב בהולץ, מצטער שהגעתי לביה"ס הזה? לפעמים יש לי הרהורים אבל הם תקפים רק אחרי שהמחוג של השעון עובר את שעה 12:00. מצטער שהגעתי למגמת מכונות? במילה אחת (בעצם שתיים) ממש לא אני נהנה מהקטע של עבודה פיזית. שאני מחבר/מפרק מנוע או אוחז כל כלי עבודה אחר אני מרגיש שלם ושמח על ההחלטה שלי. ובכלל, תחום המכונאות עוזר לי הרבה בתחום הרכב, למדתי לאתר ולתקן תקלות קלות ברכב במקום לשלוח אותו למכונאי וגם טיפול נכון למנוע אני לא מנסה לשכנע אף אחד לאיזה מגמה ללכת, אבל לבטל ישר את מכונות זה צביעות לשמה. בכל אופן, אני לא רואה "כיף" גדול בלשבת במעבדה ולעסוק בחיווטים, במיקרו או בכל דבר אחר, אותי יותר מעניין לעבוד על מנוע, לגרז חלקים או סתם לפרק משהו (ובכלל השנה אני מקבל את מאיר וורובל לסדנא, שהוא ה-מורה בה' הידיעה) אז בוא נסכם ככה א. בנאדם שלא מכיר את המגמה - שלא ידבר ב. אני לא מנסה לרדת על אלק', אבל בוא נודה - אתם נמצאים שמה כי המוח שלכם התביית על המגמה הזו. אתם חושבים שהמגמה הזו תעזור לכם? יכול להיות. אין בטוח בעולם של היום. אבל רק תזכרו דבר אחד: הקרינה נמצאת מעבר לפינה...

מכונאית

New member
אתה תותח.!!!!!!!!!!!!1

אני מתחילה להתעודד,נחמד שיש אנשים שמנסים לעודד.אתם ת ו ת ח י ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה