כי זה טעים
A amitk80 New member 23/9/07 #25 ברור שדווקא ביום כיפור צריך לשבור את הצום עם משהו מתוק לא? בחגים תמיד מעלים קילוגרמים כדי להוריד אותם בתקופה שלאחר מכם! ממש התלהבתי מהחתימה שלך! ! ! ! תותחית! עמית
ברור שדווקא ביום כיפור צריך לשבור את הצום עם משהו מתוק לא? בחגים תמיד מעלים קילוגרמים כדי להוריד אותם בתקופה שלאחר מכם! ממש התלהבתי מהחתימה שלך! ! ! ! תותחית! עמית
M M o n a L i s a New member 23/9/07 #36 רק אני מעדיפה מלפפונים במלח? ../images/Emo6.gif ברצינות...אני מחשיבה את זה כמעדן ויכולה לזלול כמויות, אפילו על חשבון שוקולד.
רק אני מעדיפה מלפפונים במלח? ../images/Emo6.gif ברצינות...אני מחשיבה את זה כמעדן ויכולה לזלול כמויות, אפילו על חשבון שוקולד.
L LadyWolf New member 23/9/07 #37 איכססססססססססס ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif כנראה שרק את...
ע עיני לילה New member 23/9/07 #45 ../images/Emo45.gif אבל לא על חשבון השוקולד המקודש! וכמובן שרק במלח (וחס וחלילה לא בחומץ!). זה אחלה של נישנוש ואם אני מתחילה אני לא יכולה להפסיק ^^; לפעמים זה ככה גם עם זיתים חרוזים.
../images/Emo45.gif אבל לא על חשבון השוקולד המקודש! וכמובן שרק במלח (וחס וחלילה לא בחומץ!). זה אחלה של נישנוש ואם אני מתחילה אני לא יכולה להפסיק ^^; לפעמים זה ככה גם עם זיתים חרוזים.
L Lady in red2 New member 23/9/07 #56 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif רק בלי הזיתים
י י נ ק י נ ט ו ן New member 24/9/07 #69 מלפפון במלח כן וזיתים לא? תתבישי לך! חמוצים זו המצאה מעולה! (אלה שלא שורפית את הלשון) בלי חמוצים - השווארמה שלי היא לא שווארמה....
מלפפון במלח כן וזיתים לא? תתבישי לך! חמוצים זו המצאה מעולה! (אלה שלא שורפית את הלשון) בלי חמוצים - השווארמה שלי היא לא שווארמה....
י י נ ק י נ ט ו ן New member 25/9/07 #73 הצלת את עצמך ברגע האחרון ../images/Emo8.gif למרות שזיתים הם חלק בלתי נפרד משאר החמוצים....
י י נ ק י נ ט ו ן New member 23/9/07 #50 את לא לבד! אני חולה על מלפפונים במלח!!!! אבל רק על הקטנים, כמובן....
B b l a c k eyes New member 24/9/07 #72 וואי, אני חולה על מלפפונים במלח! וגם בחומץ. אני מסוגלת לחסל קופסאות שלמות.