מי עוזר לי??

רומנteaת

New member
מי עוזר לי??

חברה טובה טובה טובה עוברת לגור עם הבנזוג, לראשונה בחייה... כולנו שמחים ומתרגשים בשבילה. מה הייתם קונים מתנה? אה, ושלא יהיה קשור בשום דרך למטבח. היא לא יודעת איפה זה ומה עושים שם.

התאכזבתי ../images/Emo10.gif

חשבתי - לעזור לך לבחור שמלת כלה. דווקא ראינו שמלות מה זה יפות
. ולמה מתנה לה ולו להם? מישהו משניהם צריך לדעת מה עושים במטבח.

רומנteaת

New member
את

תרגיעי מיד את חבר שלך. הוא מטריד את חברה שלי מינית! והאמת היא שאני באמת רוצה מתנה לשניהם, לא יודעת למה כתבתי "לה". נו, תביאי אותה ברעיון מגניב... ודי רצות שאני אתחתן! מה יש לכם אתם?? זה פורום גרושים. מקובל פה להתגרש, לא להתחתן. לא מתחתנת! עזבו אותי באמא'שכם!!

לא יכולה מיד

הוא 60 קילומטר ממני. חוץ מזה, לא שמעתי תלונות מחברה שלך. אולי היא דוקא בעד? אין לי רעיונות. לא ידעתי שמקובל להביא מתנות לכבוד מגורים משותפים, אני מביאה מתנות (בצורת צ'קים...) רק לחתונות. ברור שצריך משהו לבית - תסתובבי בחנויות ותחפשי משהו נחמד. או אולי תמגוצ'י - שיתחילו ללמוד מה זה ילד
. או עציץ. או אקואריום. פוחדת להפר את כללי הפורום? נבקש אישור מיוחד ממיצה. אל תדאגי, יהיה בסדר.

cheshire9

New member
מתחמם, מתחמם

נצרף את הבובה שלי עם החתונה של רומנטית, נוסיף רוטב סיסטרס, ונקבל צירוף קטלני

רומנteaת

New member
חבר'ה,

מדובר בדירה פיצית. אם אני אקנה את כל מה שאמרתם- הם בורחים ישר!! ומחפשת- אני גם לא יודעת מה מקובל. היא פשוט חברה כל כך טובה שלי ואנ כל כך שמחה בשבילה, שאני מרגישה צורך לקנות לה משהו. וממתי אני עושה מה שמקובל??

למעלה