מי עוזר לי??

אתה חייב לגלות לי את הסוד!

הבן אדם גר בת"א. לחות 200%. איך אתה יכול לחשוב על סקס????????????????????????????????? (על כל נגזרותיו)

עציץ!

כזה שהיא יכולה לשמור מצד אחד ומצד שני אם היא לא באמת תאהב אותו היא לא תשקיע בו ותזרוק באיזשהו שלב או שתתרום אותו לחדר המדרגות...

שרשירית

New member
עציץ, לא חבל?

היא יכולה לחכות כמה שנים ולהבין שכבר היה לך אחד כזה. היא כבר תזרוק אותו.

snoopy36

New member
את יכולה לקנות אותי...../images/Emo8.gif

אני אחלה תחליף לבני-זוג... אני אחלה פעיל במטבח... אני עם הזמן מעלה עובש... ולא!...אני לא מלפפון.......

הילה301

New member
עציץ.

זה מה שמביאים
ואם את רוצה להשקיע. מכונת קפה מדליקה לשניים, כזאת לא מתוחכמת , שלא עולה בוכטות. עוד רעיונות: 2 מגבות ענקיות למקלחת. פסלונים קטנים כאלה להניח על שידה או משהו שוקולד מקס ברנר- תמיד כיף וטעים

נהוג להביא שמן זית

בשביל מזל טוב (לכל האוהבים את האמונות הטפלות). הייתי מביאה להם מסגרת יפה לתמונה משותפת שלהם בחדר השינה.

קרעת אותי מצחוק!רומנטית-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא יודעת איפה זה ומה עושים שם..........גדול.
אני הייתי הולכת על חלוק סקסי כזה שאפשר להסתובב איתו בבית
עוד אופציה זוגית ומפנקת בעיני - זה ערכה כזו למסאג' - שמן טוב
- קרם עיסוי לרגליים - שיישבו על הספה הפיצפונת בדירה הפיצפונת ויעסו אחד את השנייה - כי זה בד"כ מוביל ל...
את יודעת..... שיהיה במזל טוב בכל מקרה!

kleo patra

New member
אני למשל --שונאתתתתת חלוקים סקסיים../images/Emo190.gif

נועההה כשאני אעבור דירה - נא לא לא לקנות לי חלוקים סקסיים
אני מרגישה כזו לא סקסית בחלוקים...
אם יבוא לכם - תקנו לי סטים של לי קופר,
גופיה ותחתון קטנטן -או של דלתא...בלי יותר מדי תחרות ומלמלות

kleo patra

New member
תמונה יפה של שניהם

ממסוגרת,,,אבל לא תמונות חתונה כמו בבתים של עיראקים
תבחרי תמונה שלהם..שחור לבן, ותקני מסגרת יפה כסופה כזו מאחור תכתבי הקדשה יפה.. ועם זה תקחי עציץ קטן של תפוזונים סיניים קטנים כמו שהפולניה הכחולה כתבה..וזה סבבה.

אם כבר הולכים על פולניות - אז

תביאי להם כיסויי ניילון לספות. וסמרטוטים לכסות את השטיחים שלא יתלכלכו. סבבה.

אולי קודם מה לא לקנות...

לא הייתי קונה להם שלט לדירה או כל מיני דברים כאלה - זה הכיף של הזוג ללכת יחד בנחלת בנימין ולבחור לבד לפי הטעם שלו. וזה כמובן תקף לעוד כל מיני דברים שהם ברמת איבזור משותף. תני להם להביע את הטעם הזוגי המיוחד שלהם. מה כן ? למשל אזיקים... עם קצת קריצה וחיוך של חברה טובה. (ותמיד זה גם יוכל לשמש אותו במצב חרום לקשור אותה במטבח - את יודעת - רק כדי שתדע לפחות איפה זה) למשל כירבולית לטלויזיה עם השמות שלהם (למרות שעכשיו קיץ...אולי יש כירבוליות מבד פיקה ?) למשל שני דגי זהב בתוך הכלי הכדורי עוד ?

רומנteaת

New member
פשוט מדהים היצירתיות שלכם, אנשים!!

אני מבטיחה לעדכן מה הוחלט בסוף (אני מקווה שהם לא ייפרדו בינתיים
)

למעלה