מי סיפר שיש לו IPOD

ilaya

New member
מי סיפר שיש לו IPOD ../images/Emo35.gif

אני חושב אולי לקנות אחד, לנסיעות הארוכות ברכבת כל יום. האמת היא, שאני רוצה רדיו יותר. אבל אז אמרתי לעצמי, אולי תעדיף מדי פעם שירים ? בכל אופן, השאלה שלי היא האם יש ב- IPOD רדיו ? (כנראה שלא) האם יש תוסף שאפשר להוסיף לו כדי שיקלוט רדיו ? בכלל, איך הוא ? תודה !

[eLad]

New member
אני לא הייתי קונה אחד ../images/Emo3.gif

יקר מדי בשביל התמורה החדגונית שהוא נותן. אם כבר נגן מוסיקה אז מינידיסק (בערך 5 שעות לכל דיסק), העברה מהירה מהמחשב, ארגון קבצים בתיקיות וכו' והוא ממש זול (פחות מ-1000 שקל).

[eLad]

New member
אפשר לחשוב שבאייפוד יש משהו

חוץ ממשחקי טקסט, סנייק וספייס אינווידרז... היום לרוב הסלולאריים יש משחקים ואפילו טובים, שניתן להוריד בחינם.

ilaya

New member
אבל השיק ! אוו השיק ! ../images/Emo99.gif

ומיני דיסק כבר יש לי...

nirtheking

New member
../images/Emo10.gif

קניתי מלפני שנה וחצי את המינידיסק שלי ולאחר חצי שנה יצא מינידיסק שתומך ב-MP3. בקיץ הייתי בקריית שמונה (כחלק מהחופשה עברנו שם) וראיתי שם מינידיסק MP3 ב-900 ש"ח כאשר שלי עלה 1600 ש"ח

[eLad]

New member
אני קניתי לפני 3 שנים

בפאקן 200$ בדיוטי פרי. לא תומך MP3, איכות טובה אבל לא משתווה לכאלה של היום. עובד עדיין כמו נמר, למרות שההקלטות זה סיפור ארוך (ויתרתי וקניתי דיסקמן MP3 ב-200 שקל עד שה-IPAQ יגיע
).

nirtheking

New member
כן באמת ההקלטות זה עניין מעצבן ../images/Emo10.gif

אולי בעתיד אני אחשוב על משהו כמו ה-IPAQ (אבל מהמתקדמים יותר
)

nirtheking

New member
לא בדקתי את הדגם אבל ראיתי

IPaq בחנות BUG בקניון ארנה (בהרצליה נראה לי)

[eLad]

New member
כן, יש הרבה דגמים

חלקם יותר חדישים וטובים וחלקם פחות

לי יש. תוותר.

אמנם דבר אגדי שמכיל מלא מקום. אבל אני עדיין בסרטים של הבטריה המעפנה. תקנה רק נגנים עם בטריה נשלפת מומלץ גם מסוג רגיל כדי שתוכל לקנות בחנות. וחוץ מזה אם תסתובב עם ipod יותר מדי אנשים יפתחו לך עליו עיניים. המלצה שלי קנה נגן usb(אלה בגודל 2 אצבעות) של 256 ואתה תהיה מרוצה מעל השמיים. אבל עדיין אם אתה באמת בן אדם שמעריך מוזיקה ומוכן להוציא כל סכום בשבילה ipod עדיין שולט בשוק.

למעלה