מי נסע?

אני אישית לא אוהבת את איך שהבנים

של בועז קופצים.. הם לא נראים לי בעלי פוטנציאל משגע!!! (לא באה לפגוע באף אחד- אנא לא לסקול אותי)...

TauraMan

New member
זה גם תלוי באמא..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

נגיד שיא יצא עם השריטה הכי עמוקה בעולם... גם אמא שלו היתה ככה
חחח שירי הערבבבבבביה!

חחחחחחחחחחחחחח נכון....

אבל אני מאמינה שלבועז הזה יצאו יותר מ-3 סוסים שהוזכרו פה... ולא ראיתי אף אחד מהבנים שלו שהרשים אותי באופן מפתיע.. יכול להיות שבועז הוא לא כזה סוס תותח.. אני לא יכולה להיות בטוחה במה שאני אומרת כי לא ראיתי אותו קופץ אף פעם ובכלל לא ראיתי אותו עובד אבל עצם זה שאין סוס אחד שהוא הבן שלו ושהוא משהו ממש טוב מעיד שבועז לא תורם הרבה... כאילו הבנים שלו יכולים לעשות מסלול של 1.20 אבל אני לא חושבת שאחד מהם יעשה אותו נקי וכמו שצריך...

זאוס יעשה מסלולים של מטר 20...

נקי ואיפילו יותר מיזה! הכול עינין של זמן... אני מחכה בסבלנות ועושה את מה שצריך .. הוא פשוט סוס עם אופי ממש חכם , מתוחקם ונצלן! הוא יודע כשהוא יכול לנצל תרוכב ותאמינו לי הוא עושה את זה.. אם הסו סהזה היה נופל אצלי ליפי שהרסו לי אותו וכן הרסו לי אתו ! זה היה אחרת זאוס הרוס אבל לא סרוף לגמרי יקח לי תזמן שלי ואני ישבור אותו... יחס עם כל הפסילות בתחרויו הוא מישתפר מאוד בבית.. בשבועים האחרונים הוא עובד באופן משוחרר על המטג בלי מילחמות והוא 'ופץ מדהים.. יש עוד המון המון המון על מה לעבוד אבל הוא השתפר כבר המון.... ברגע שהאו יעשה מסלול של מטר בלי לעשות שטויות מהר מאוד הו א יקפוץ מסלולים של מטר 20.. מילה שלי שברגע שהוא יעשה מטר בלי בעיות הוא יעשה הרבה יותר תוך זמן מאוד קצת רק השאלה מתי הוא יעשה מטר כמו שצריך... מצרף תמונה של ליפני חודש עוד ליפני שהוא עבד על המטג משוחרר...

narretrulz

New member
אליעד

בלי להעליב, יש רוכבים שמחר יכולים לעשות עם הסוס 120 בלי בעיה...במקום לחשוב איך לשפר אותו תשפר את הרכיבה שלך והוא כבר ישתפר לבד.

narretrulz

New member
אני חושב אחרת...

אני אומר לך ת'אמת, אליעד יותר מידי מאשים את הסוס. הוא צריך לאהוב אותו לא לצעוק ולהתעצבן עליו כשלא הולך. לא רק הסוס קובע במסלולים וסוס לא יקפוץ למי שמתעצבן עליו.

אני חושבת כמוך.. תאמין לי...

אבל הסוס שלו גם קצת מנייאק בתחרויות.. אבל אם אליעד ירכב כמו שצריך בתחרות אז הוא גם יעובר את הקטע של המנייאקיות והוא עובד על זה עכשיו.. וזה גם מה שאני אמרתי לו...

אתה ממש ממש טועה!

אבל ממש ממש כי הסוס הזה מקבל המווווווווווווןןןןןןןן אהבה אם אתה גבר תבוא ליראות אימונים בבית.... אם אתה תבוא אתה תיראה כמה הסוס אוהב לעבוד..... מה שלא היה אצלו בחים הוא בא אלי סוס גמור.. אם הוא היה יכול ליבכות הוא היה בוכה הוא היה ממש ממש מדוקא... עכשיו הו אמלא שימחה הוא מתחיל לשחק באקים מידי פעם וכאילה ! אני מבטיח לך.. עכשיו הוא נהנה לעבוד.. תנשא להבין את נקודת המבט שלי... כשסוס מסרב לך על המיכשול ה1 וזה לא באשמתך אתה לא יכול לנשק וללטף אותו כי זה לא מגיעה לו! רוכב טוב צריל ללטף מיכול הלב עם הנשמה כשצריך ולא סתם לתת תפיחה על השחם לסוס וכשצריך להרביץ צריך לעשות את זה באותה מידה...וגם אם זה להפיל את הסוס על הריצפה ולתת לא מכות (לא עשיתי את זה ) ! תאמין לי אני חושב על הרכיבה שלי ואני מאשים תסוס כשצריך וכשצריך אני מאשים את עצמי . ובבית הו אממש עובד יפה היום לדוגמא קפצתי איתו אין אן אוט של איקסים ואז היה צעד קאנטר אוקסר ואז עוד צעד קאנטר וטריפל.. הטריפל הגיע למטר 30 אני מוכן להישבע שאם לאון היה מרים בעוד 30-40 סנטים זאוס הי הקופץ בלי לחשוב פעמים וכן אני יודע שזה אומר טריפל של מטר 60-70...... ולא אני לא חיי באשליות... דרך אגב הוא לא הפיל ולא נגע.. בקיצר זוהר אולי אני ניראה רוכב גס וחסר רגשות אבל האמת רחוקה מיזה.. אז פעם הבאה אל תסיק מסכנות לא נכונות עד שאתא לא בטוח בהם...

charliebr

New member
משפט חכם

כל הסירובים וההפלות באות 98% רוכב ו2% סוס במקום לריב על זה פשוט תגידו זאת אשמתי שהסוס הפיל או סירב כי זה באמת ככה. וד"א זה שסוס מסרב על המכשול הראשון לא אומר שזה אשמתו ולא אשמתך. יש לי הוכחות
ואני גאה להגיד שכל המסלולים שלי הם טעויות שלי ולא של הסוס. באמת תפסיקו להאשים את הסוסים זה לא אשמת הסוס שיש רוכב שעושה טעויות (בלי להכליל אף אחד זה לא מופנה למישהו ספיציפי) ככה זה מה לעשות...

Vintage Queen

New member
גם אצלי!

וגם אצל 99 אחוז מהרוכבים! ובגלל זה אני לא מצליפה בסוסה שלי אחרי סירוב הרי זאת לא אשמתה בכלל! היא לא מכונה ואם היא לא מקבלת תהוראות הנכונות ממני אז למה שאני אצפה ממנה לקפוץ בכלל?! ואני שונאת שאנשים מוציאים על הסוס תעצבים עם השוט הדבר היחיד שזה עושה זה אולי לתת לרוכב יותר בטחון ונחישות להיכנס שוב למכשול......

TauraMan

New member
../images/Emo45.gif

חבל ש-ה-מ-ו-ן אנשים פשוט לא מבינים את זה... אבל זה בעיקר כי הרבה באים לתחרות כדי לנצח..

נכון.....

מתחרויות צריכים ללמוד ולא לחשוב רק על איך לנצח... או לפתח תקוות ואז שהסוס לא בדיוק עושה מה שאנחנו רוצים אנחנו מתעצבנים עליו.... אם אתה מנצח זה רק מוסיף לך וזה ממש נחמד אבל צרכם לזכור שבאת בשביל ללמוד מטעויות ורק לחשוב איך לשפר את עצמך...

narretrulz

New member
אל תגיד דברים שלא אמרתי

הסוס מקבל אהבה, אבל כשאתה מעניש את הסוס אל תעשה את זה מעצבים תעשה את זה מתוך רצון ללמד אותו מה לא לעשות. אני יודע שהוא לא סוס קל אבל מה לעשות הוא יכול לעשות את זה בלי בעיה, וכבר אמרתי לך, ברגע שפעם אחת עשית איתו את זה אתה תצליח גם עוד מליון פעם אם רק תחשוב על הרכיבה שלך. את הסוס מה לעשות אף אחד מאיתנו לא ברמה מספיק גבוהה כדי לשנות ביום אחד...אז תחשוב על עצמך וזה יבוא לבד. גם לי היו חרא מסלולים אבל אף פעם לא האשמתי את הסוס, כי אני זה שבא לרכב על הסוס לא הוא עלי, בגלל זה אני זה שצריך לגרום לו לקפוץ טוב ולא הוא לי, וכדי שאני יגרום לו לקפוץ טוב אני צריך ללמוד לרכב ולהשתפר כל הזמן. זה נכון לגבי כולם לא רק לגבי או לגביך.

TauraMan

New member
לא בלי בעיה..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הסוס הזה חושב כל הזמן על איך לעשות את העבודה שלו הכי קלה... אז יש רוכבים בארץ שאולי יעשו איתו את ה120 אבל ספורים.. בדיוק מה שאתה אומר שמעון אמר לנו כל הזמן, לסוס יש פוטנציאל ל120 אבל אין אף אחד שיוציא את זה ממנו...

למעלה