מי נסע?

Y GIRL

New member
טוב הוא לא טיפש הוא-../images/Emo163.gif

אבל לא רציני.....חחח אני מתה על הסוס הזה!!! חמודי!

aloniguy

New member
שטויות!!!

אני לא חושב שיש כאו מישהו שמכיר את שיא טוב כל כך שיכול להגיד ששיא סוס עם חרא אופי!!! אני בטוח שאתם ראיתם אותו בתחרויות ושם הוא נראה ככה כי הוא ממש לחוץ. אבל שיא הוא סוס ממש חמוד ויש לו יכולות, אומנם הוא לא קופץ מאה מטר מעל המכשול אבל הוא יודע לקפוץ!!! אז לפני שאתם אומרים משהו רע על סוס שאתם לא מכירים תחשבו פעמיים כי נוא ממש לא סוס חרא וממש אין לו אופי חרא!

aloniguy

New member
טוב....

אז אצלכם הוא היה השוגע או מטורף או שרוט או איך שתקראו לו, אצלנו הוא ממש חמוד והוא סוס ממש נשמה.

TauraMan

New member
אמם...../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אצלנו הוא היה ממש פגז!! חוץ מפינה אחת במנז' שהוא תמיד השתגע בה.. הבעיה היתה שהוצאנו אותו לתחרויות... בגלל זה מכרו אותו, לפי מה שהבנתי לא יכלו להתחרות עליו בגלל השטויוץ שהוא היה עושה... ואני ראיתי איך ששיא סתם סירב לרוכב שלו בFEI ילדים..

aloniguy

New member
יש לזה סיבה!

הרוכב היה ממש ממש תשוש ובגלל זה הוא סירב אפילו הוא אמר שהוא פשוט זרק אותו כי הוא לא יכל לרכב יותר... ועובדה שתום (הבעלים שלו) באימונים ממש הולך לו עם שיא (לפני מה שנאי רואה...) ואין לו בעיה לקפוץ איתו 1.30 שהסוס הזה יכול יותר ואני הייתי עד לזה שהסוס יודע לקפוץ כשתום עשה לו ראונד פן הוא קפץ עם כל הנשמה.

TauraMan

New member
לא אמרתי שהסוס לא יודע לקפוץ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני גם לא מתכוונת להגיד את זה.. אבל אין מה לעשות יש לו שריטה... ניסתם פעם להוציא אותו לתחרות במקום אחר? אגב.. נכון יש לו עץ תומר על הגב? הסמל הישן של האורווה שלנו

aloniguy

New member
נכון שישי בעיות בתחרויות בחוץ

אבל זה שהוא משתגע בתחרויות בחוץ לא אומר שיש לו חרא אופי והוא חרא סוס! (תקני אותי אם אני טועה). ואין לי מושג איזה סמל יש לו על הגב אבל אני חושב שיש לו משהו...

aloniguy

New member
זה מה שאת אמרת אבל

אני קראתי דברים אחרים לא רק שיש לו שריטה! (לא ממך)

Edubite

New member
מצטרפת למחאה!!

נא לא לזלזל בבני בועז... כולם מ-א-ו-ד חכמים ובמקרה של אדי הוא מוכשר מאוד אבל עצלן ואדיש בטירוף.. אני יודעת שהוא יכול לקפוץ גבוה, הוא יודע שהוא יכול לקפוץ גבוה - הוא פשוט אדיש ושם עליי זין... יש לאדי את האופי הכי חמוד שיש ואם זה איכשהוא מגיע מההורים שלו - אז הם בסדר גמור!!!!!!!!!!!!!!!!! ****בני בועז לשילטון*************

TauraMan

New member
לא יודעת..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

נראה לי הוא מיובא מהולנד או שמהו.. אני יודעת שהוא היה בניר דוד ושהוא וורמבלד הולנדי...

סטיובן

New member
הוא גרמני

אמרו לי שהוא גרמני ובגרמניה סוס הרבעה מקבל תעודות של סוס מרביע אחרי שעושים לו בדיקות לא כל אחד כמו בארץ יכול שיהיה לו סוס הרבעה...והוא סוס שעבר את כללללללללל הבדיקות יענו מושלם

../images/Emo6.gif

לפי מה שקראתי בפורום בכל החתיכת זמן שאני נמצאת בו, היו כמה סיפורים על הסוסים האלו, ח וגם את הסוסים שראיתי, הם יפייפים מבחוץ אבל שריטה עמוקה עמודה- כמו שדורון אמרה, אשכרה יש להם! חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל הם כאלה חמודים^^ בעע.. חלק גם ג'מפרים טובים, לא?! אנא לא לזלזל.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סססססססתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםם

למעלה