מי נסע?

סטיובן

New member
מי נסע?

מי נסע לקליניקה בבצרה של המאמן מצרפת היום?? ומי נוסע פעם הבאה?

טוי בוי

New member
הטרמפ שלי לחווה נסע היום....

@#%$%^^*()^#$!@#~!@$#%$&^*&)&*)&*%^$^ אמור להיות לי שיעור!

אני יודעת שליאון נסע וגם טלי...

בטח עוד מדריכים מהחווה.. אני חושבת.. כי יהודה רשם אותם.. וצריכים להביא את הסוסים יחד איתך..

אני יודעת שליאון נסע וגם טלי...

בטח עוד מדריכים מהחווה.. אני חושבת.. כי יהודה רשם אותם.. וצריכים להביא את הסוסים יחד איתך..

סטיובן

New member
כן זה עיקרון למאמנים

הקליניקה הראשונה זה למאמנים להסביר להם איך לאמן את הילדים השנייה היא יותר לילדים

Edubite

New member
גם נעם היה שם...

הוא אמר שהמאמן הדגים להם משהו על אחת מהאחיות של אדי

TauraMan

New member
חצי מהסוסים בארץ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הם אחים של אדי |(בנים של בועז..) חחחח

Edubite

New member
וכולם אותו דבר..

פוטנציאל פיזי- ודפוקים בשכל..... חחחחח

הסוסים שיוצאים מבועז מגעילייים!!!!

רובם לא זהירים- אם לא כולם!!!! יש את אדי שהוא לא כזה זהיר אבל עם רוכב טוב הוא יכול לעשות נקי אבל הוא לא קופץ מדהים.. ולמשל יש גם את שיא שהוא בכלל סוס מגעיל שיש לו אופי מגעיל והוא גם לא זהיר!! ויש עוד סוסים שמתחרים שהם בנים של בועז הזה?? אם כן תכתבו.. ובקיצור לפי 2 הסוסים הנ"ל לא שווה להרביע עם הסוס הזה כי יוצאים ממנו לא ממש סוסים טובים!!! אולי יש להפ פוטנציאל אבל הסוסים האלו לא יודעים לממש אותו גם אם הרוכבים הטובים ירכבו עליהם!!!!

TauraMan

New member
זאוס(של אליעד)הוא גם בן בועז../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ושיא דפוק במוח.... כן קרן כמו שאמרת.. סוסים של בועז נראים מעולה חיצונית אבל עם שריטה עמוווווקה במוח...

חחחחח אשקרה יש להם שריטה...

וזה כולם ככה!!! אבל זאוס סוס מה זה ממי בטיפול.. חחחח הוא גם נורא חכם ביחס לסוסים אחרים... הוא באמת ממש סוס חכם!

TauraMan

New member
סוסים חכמים זה נוראי!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

דיזל עשה לי וודג'י יום שישי!!!!! נשבעת!!

פחחחחחחחחחחחחחחחחח..

אני.. שאני באה לחווה אני באה עם תיק גב כזה.. אז אני ישר נכנסת לתא של אפולו.. אז אני אומרת לו שלום וישר הוא כזה מאוויר את הצוואר שלו מעל הכתף שלי ומתחיל לרחרח את התיק שלי והוא מחפש גזר.. כי הוא יודע שתמיד מהתיק יש גזר!!!.. ולפעמים הוא משחק איתי.. אבל הכי הורג אותי שאני מנקה לו פרסות הוא מתחיל לדגדג אותי עם האף שלו הוא מרים לי את החולצה בגב והוא מתחיל לדגדג אותי!... אבל זאוס של אליעד ממש חכם!! חחח הוא יודע לפי איזה בן אדם הוא יכול לברוח ממנו.. וסוס חכם יודע השוא יכול פתאום לרוץ ולהעיף את הבן אדם.. והוא גם מנייאק כזה זאוס..-ברכיבה בעיקר.. אבל הוא ממש חמודי והוא כל הזמן עושה נזק!!.. הוא כזה היה קשור ליד החדר אוכפים של הפרטיים ובפינה בצד היה את הפח זבל אז הוא בא ומצויא את הפח החוצה ומתחיל לשחק איתו כדורגל... וכל דבר שבא להשג רגליו (כמו התיבה של המברשות, מברשות וכל דבר אחר) הוא מתחיל לשחק איתו כדורגל.. נשבעת לך!..

TauraMan

New member
אני יודעת..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הבן זונה שבר לי את המכסה של הקופסאת מברשות שלי!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifחחחחחח... אצלינו

איזה צחוקיייייים! קשרנו את קוסטלו=סוסטיפש בין החדר אוכפים למעבר... פסדר... תמיד ליד המעבר (בצד השני של ה"גדר") יש כיסאות.. אז הוא התחיל לנשוך את הכיסא, באנו וליטפנו אותו ואז אנחנו מתחילות ללכת פיתאום אנחנו קולטות מן כזה בום כמו שכיסא נופל ואנחנו קולטות את קוסטלו מסתכל על הכיסא והכיסא שוכב על הריצפה.. זה היה כזה מצחיק!

Y GIRL

New member
קוסטלו לא טיפש!!!!!!!!! בעעעעעע..

הוא חמוד!....... אז יש לו קטעים כאלה....אבל הוא בהחלט לא טיפש! הוא חמודיייי אולי קצת שובב הייתי אומרת אבל לא טיפש!!!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifחחחחחח...

אמרתי שהוא חמוד והכל אני אוהבת אותו.. אבל הוא טיפש

למעלה