מי נחשב שחקן טוב?

DDN

New member
אני לא עבד של אף אחד!

אף אחד! אף אחד! אף אחד! למרות שיכל להיות הרבה יותר קל בחיים אם הייתי עבד. . ..

בורן

New member
אתה מקשיב לעצמך?

על זה בדיוק אני מדבר! מנהלי הפורום חושבים שכולם עבדים שלהם, אבל יש עבדים שהם קצת יותר אהובים. אבל העבדים האהובים, בגלל הזכויות הנוספות שלהם על שאר העבדים, משחקים באדונים, בטענה שהם "רק העבדים שלהם"!!!

M a n K i n d

New member
ממש לא נכון.

אני לא חושב שכולם עבדים שלי. אני למעשה לא חושב בכלל מאז גיל 4 כשדוד שלי זרק אותי שלוש פעמים באוויר ותפס רק פעם אחת. . . . .

בורן

New member
כן, בטח.

האדון תמיד אומר לעבד "זה לטובתך" "זו הדרך היחידה" "אתה עושה את הדבר הנכון" ומסתיר ממנו את העובדה שאין לו זכויות בכלל...

dragon zlotnik

New member
אל תשחק אותה...

אתה יודע טוב מאוד למה הוא מתכוון...

DDN

New member
אותי מאוד מעניין למה הוא מתכוון

כי אני די פספסתי. אז אולי אתה יכול להסביר לנו, ה"עבדים" שלא כחולים ולא ניחנו בתובנות על כמוכם, להבין למה הוא מתכוון?

בורן

New member
כן...

הוא נהנ מזה שאנחנו סובלים... זה כמו מורה מרושע שאומר פתאום שיש בוחן פתע והוא יודע שאף אחד לא יודע אז הוא ככה אומר בחיוך מרושע "בהצלחה..." נ.ב. ddn- הנה ההזדמנות שלך להוכיח את עצמך. תגרם לי בבקשה את מה שאמרו פה באנגלית.

DDN

New member
מה? אתה המשפט

"IT's like he is mocking us"? התרגום המילולי: זה כאילו שהוא לועג לנו.

רמץ

New member
משחקי תפקידים הם משחקי תפקידים

פעם פעם לפני שנים רבות כתבתי שרשור שניסה לבדוק אם יש אמת בסטראוטיפים ובאמת יש תחומי עניין השונים ממשחקי תפקידים אך משותפים לשחקני תפקידים. התוצאה היתה שלא. על כל דבר החל מקומיקס וכלה במונטי-פייטון דרך Magic, Settlers, רומח הדרקון ומדריך הטרמפיסט היו אנשים בפורום שאהבו והיו כאלה שלא אהבו. יכול להיות שבגדול שחקני תפקידים קרובים יותר לתחומים הללו, אבל הם רחוקים מלהיות תנאים מוחלטים לאפיון שחקני תפקידים.

La Gamba

New member
כל עוד שאתה משחק

ונהנה, והמשחק עצמו מהנה- אתה שחקן טוב.

למעלה