מי נחשב שחקן טוב?

dragon zlotnik

New member
מי נחשב שחקן טוב?

רציתי לשאול את דעתכם בשאלה אחת שעלתה לי בראש, האם בשביל להיות שחקן D&D צריך להיות אחד כזה שאוהב פנטסיה, או כל אחד שאוהב בכלל משחקי תפקידים? או בקיצור, האם כל אחד יכול להיות שחקן טוב(שזה אומר להיכנס לגמרי לדמות ולהיות הגיוני וכו') או שרק כאלה שהם פשוט עם דמיון מפותח ואוהבים פנטסיה???

snift

New member
אני !

עקרונית, אין דבר כזה "שחקן לא טוב" יש רק "אי התאמה בין שחקנים / GM". גם נקניסט מושבע יכול להיות שחקן טוב, אם זו מטרת המשחק. שחקן טוב הינו מי שמפיק את המירב מהמשחק הספציפי בו הוא משחק ואף עוזר להעצים את ההנאה של שאר חברי קבוצתו. נהוג להגיד שאדם עם דמיון מפותח שאוהב פנטזיה ןיןדע להיכנס לדמות הינו שחקן טוב, אבל זה בגלל שלרוב אדם כזה יענה על ההגדרה שציינתי למעלה. בקיצור - כל אחד יכול להיות שחקן טוב, השאלה היא מה המשחק..

זיו

שחקן טוב -בעיני- הוא שחקן בעל מעלות נדירות כגון קשב , ריכוז , סבלנות , נכונות להתפתח כשחשקן , הפרדת שחקן-דמות טובה , ו.. אממ.. שיאהב קולה. מאד חשוב שיאהב קולה. אני לא חושב שאדם ללא דמיון וזיכה כלשהי לפנטזיה/מד"ב ימצא הרבה הנאה במשחק..

DDN

New member
שחקן תפקידים טוב

הוא אחד שרוצה ויכול להיכנס ל"תפקיד" כמו שצריך. למרות ש: אני לא חושב שיש "שחקן טוב", יש שחקן שמתאים לקבוצה ושחקן שלא מתאים (ויכול בהחלט להתאים לקבוצה אחרת) אחרי הכל, אין לך פה רמת הצלחה כמו שיש נאמר בכדורסל. הכל תלוי בהנאה שאותו שחקן מייצר בזמן המשחק. ולרוב בשביל זה, צריך אחד שאוהב משחקי תפקידים (ובשביל זה לרוב צריך דמיון)

Nihau

New member
ארררם...אני?

הקשר בין יכולת משחק טובה לבין אהבת פנטזיה הוא לא מקרי לחלוטין. אחרי הכל מה שמשייך אומנות כלשהי לז'אנר הפנטזיה שייך לחלוטין לתחום הדמיון ומי שיכולת הדמיון שלו לקויה ימצא את משחקי התפקידים בעייתיים כי לא יצליח לבנות עולם שלם בדמיונו ועוד לשחק בהתאם לחוקיו הלא מציאותיים. אם זאת אהבת ז'אנר הפנטזיה ויכולת משחק טובה לא תלויים זה בזה, באותה מידע יכולה לשמש אהבת מד"ב או פשוט יכולת דמיון טובה ללא קשר הכרחי לטעם השחקן בספרות או סרטים...

בורן

New member
בוא נשמע

מהן בדיוק ה"סמכויות העליונות"? אתה?

Nihau

New member
דרגורן, סניפט, ואראדין, DDN ושאר

וותיקי הפורום וכל אלו ששיחקו איתי...ואם תחפש ותשאל אולי גם גורבש ומנקיינד יגידו לך את אותו הדבר...

snift

New member
ניהאו הכבירה.

גורבש ומן-קיינד קופצים להגנתה.

Nihau

New member
"מחמאות יביאו אותך לכל מקום"

או לפחות כך אומרת האימרה. תודה רבה על התמיכה החמה!

בורן

New member
היי! איזו התחנפות!

איזה קשרי אפשר לקבל מהתחנפות... נראה לי שגם אני אתחיל לפעול... הצעד הראשון שלי הוא להגיד שאני מוותר על הצ'ק החודשי שלי "לטובת הפורום". אני בטוח שהם יאהבו את זה...

בורן

New member
מסכים.

ובכל זאת... העבד נהיה אדון... והאדון עבד... רק בלי שמי מהם ישים לב... והמבין יבין...

בורן

New member
לא התכוונתי שממש

גנבת את עבודתם אלה שבלי שהם שמו לב הם סרים למרותך, מסכימים עם כל מילה שלך... בעוד אתה פטור ממיסים, הצ'ק שלך תופח יותר משלהם, ואין מצב שאם תגידי משהו הם לא יסכימו, כלומר הם מנהלים את הפורום, אבל את מחזיקה בחוטים... מוהההההההההההההההההה...

למעלה