מי נחשב גבר-גבר בעיניכם ?

seymore butts

New member
אם מדובר בלינק לקליפ

אתה בוודאי מתכוון לקטע מסרט עם קאטיה קאסין שפרסמתי במסגרת פוסט באוקטובר האחרון. מעניין שבחרת דווקא בה. היא אישה מאוד אינטליגנטית ורחבת אופקים שגם היה לה בלוג בו היא כתבה על מגוון נושאים (וכן, גם עשתה נפשות לסרטים ולהופעות החשפנות שלה). היא טוענת שהיא נהנית להזדיין וזה הדבר שהיא טובה בו ולכן בחרה להתפרנס מזה. יש אקטים הרבה יותר "אקסטרימיים" מלגמור למישהי בתחת. בהתנסויות שלי לא הרגשתי שהפרטרנריות חשו מושפלות. ולגבי מכירת הגוף - יצא לי להיות נוכח במסגרת העבודה במעמדים בהם אנשים הושפלו בצורה הרבה יותר קשה, לטעמי, לעומת מצב שהיו מקבלים כסף תמורת סקס. למכור את הגוף עושה לי אסוציאציה של עבדות. לא יותר נכון לקרוא לזה להשכיר את הגוף ? ומה כל כך נורא בזה ? גם כשאתה עובד בעבודה פיסית קשה כמו סבלות אתה משכיר או "מוכר" את גופך.

כן, נדמה לי שמדובר בקאטיה קאסין

אין קשר בין היותה אינטליגנטית לבין העיסוק הזה. אני מאמין לך שהיא אינטליגנטית. אם היא נהנית מזה, וגם אם היא בחרה בזה, עדיין זה נראה לי משפיל כי מדובר במעשים אינטימיים שמשודרים לכל העולם. קיום יחסי מיניים עם זרים הוא פעילות פרימיטיבית, כמו חיות. בסרטים הפעילות מכנית ואין לשחקנים רגש אחד לשני. והשחקנית הרי עושה מה שהבמאי מבקש, ולא בדיוק מה שהיא נהנית ממנו. אני מניח שההתנסויות שלך התרחשו במקום פרטי ולא מול מצלמות. וגם אם תשמח שזה יהיה מול מצלמות ולדעתך זה לא משפיל, יש את הדעה של הצופים. לגבי מכירת הגוף - התכוונתי שמוכרים את הגוף לפרק זמן כדי לצלם את הסרט. כן, זאת השכרה של הגוף. בעבודה פיזית קשה אני לא משכיר את הגוף, אלא מוכר את הכוח הפיזי שלי. יש הבדל.

Matsman

New member
אין קשר להשפלה

כל הצדדים נהנים שם. אם לצלם סקס זה אקט משפיל בעיניך, זה צריך להיות משפיל גם בשביל הגבר. אין שום דבר משפיל בלצלם סקס. לגבי הפנטזיות אין לי מה להוסיף על סימור.

Love Today

New member
הרבה דברים עצובים בעולם

האמת? שחקי פורנו זה בין הדברים האחרונים שמעציבים אותי. ואני עוד בוכה כשאני רואה קשישים בקניוןP: אז זה לא מחוסר רגישות. עכשיו ככה, אני נגד פורנו כי: א. סקס בעיני זה משהו אינטימי ופרטי שצריך להעשות בין שני בני הזוג. הפורנו הביא לתפיסה של סקס בצורה טכנית בלבד- אותי אישית זה מגעיל בטח לא מדליק. ב. תעשית הפורנו מנציחה את המעמד הנחות של הנשים בחברה ג. תעשית הפורנו מעודדת תפיסות אלימות לגבי סקס, משהו שלדעתי לא אמור להיות ברמה הזו. כל האקטים בפורנו הם אלימים גרידא. אם תשים לב אפילו לביטוים "לזיין " [זין=כלי נשק] "לקרוע" "לדפוק" וכו'. הסרטים האלה לא מציגים אפילו במיל את המציאות שאנשים חווים במיטות שלהם. ומיצרים תפיסות מוטעות לגבי סקס, זה הרסני וקטלני בעיקר כי בני נוער שעדין לא התנסו בקיום יחסים לומדים את הסרטים האלה ומנסים לחקות אותם. ד. סרטי הפורנו סובבים סביב ההנאה הגברית בלבד, כל אקט מבוצע מבוצע בצורה משפילה ואלימה כלפי נשים באופן הכי ברברי ובהמתי. נכון שיש נשים שאוהבות סקס טיפה קשוח, אבל זה רחוק מרחק שנות אור מההשפלות שנעשות שם. נכון שאתה כחרמן שרואה פורנו אתה לא רואה את זה, אבל אם תכנס פעם כשאתה לא חרמן בכלל ותסתכל בדיוק מה קורה שם אתה תראה את מה שאני רואה. דוג': לדחוף את הראש של הבחורה בחוזק בזמן ירידה עד כדי ששומעים קולות כאילו היא נחנקת. בעיני סרטי פורנו נועדו לספק לגברים את הפנטזיה שלהם לשלוט ביד רמה על הנשים שלהן הרבה מעבר ללהראות אקט מיני נטו. ה. אני חושבת שבן אדם שמסוגל לחשוף את עצמו מאות פעמים מול המצלמות עם אנשים זרים ושונים ולבצע את האקט הכי אינטימי שיכול להיות בין בני אדם, אין לו כבוד וערך עצמי. וגם אם זה בעד מליון שקל לדקה, אותי אנשים כאלה מחליאים.

seymore butts

New member
טוב אז כמובן שאני חייב להגיב לזה

כמה באמת את מכירה את עולם הפורנו ? כמה סרטים ראית בחייך ? כמה ז'אנרים את מכירה ? שמעת על יוצרות כמו ורוניקה הארט וקנדידה רויאל, בעברן שחקניות פורנו, שהפכו ליוצרות של סרטי פורנו פמיניסטי ? שמעת על פרסים שמחולקים בתחום הפורנו הפמיניסטי מדי שנה, לפחות בשתי מסגרות שלי ידוע עליהן - האחת בטורונטו והשניה בברלין ? לא כל סרט "מנציח את המעמד הנחות של נשים בחברה". כל האקטים בפורנו הם אלימים גרידא ? איזו הכללה. אני יכול להביא לך בקלות דוגמאות לסצנות וסרטים שהם ההפך הגמור מזה והסקס שם אינו מוצג בצורה טכנית בלבד, אבל את מן הסתם לא תטרחי לנסות לצפות בהם. הביטויים "לזיין", "לקרוע" ו"לדפוק" לא הומצאו בסרטי הפורנו. יש נשים לא מעטות שמשתמשים בהם במיטה. אף פעם לא אמרת לגבר שהיית איתו בזמן שהיצרים השתלהבו "תזיין אותי" ? מה כל כך נורא בזה ? לידיעתך - הכינוי "זין" לאיבר המין הגברי, לפחות על פי מאמר שקראתי פעם בענייני השפה העברית, מקורו לא ב"זין" ככלי נשק, אלא במילה "זרג" בה נהגו להשתמש בתקופת העליות הראשונות ותקופת המנדט, שנחשבה למילה גסה וכדי להימנע מלהגיד אותה מפורשות השתמשו בקיצור - באות הראשונה בלבד. לא כל הסרטים סובבים סביב ההנאה הגברית בלבד, ולא כל אקט מבוצע בצורה אלימה ומשפילה. לידיעתך - בעולם הפורנו קיים ז'אנר שנקרא "אקסטרים" שמתאים למה שאת מתארת ויותר מזה - למשל דוחפים את הזין עד הסוף לגרון של הבחורה - מה שנקרא באנגלית צחה Gagging, ויש אקטים קיצוניים יותר, כמו למשל בסרט של יוצר בשם רוקו סיפרדי ראיתי פעם בחורה שבין מציצה למציצה דוחפים לה את הראש לאסלה ומורידים את המים. יש סדרת סרטים של יוצרת בשם אשלי בלו בשם girlvert (שילוב של girl + pervert) שמתמקדת בסצנות בהן אשלי והחבר שלה מתעללים בקרבן נשי תורן. בסצנה אחת למשל עליה כתבתי בבלוג שלה לאחרונה הם מחדירים לה נחש לנקבים וידית של מחבט בדמינטון לכוס, ומתקשרים לאימה תוך כדי כדי לספר לה איזו זנזונת הבת שלה. ישנה מחלוקת גדולה בנוגע לז'אנר האקסטרים גם בתוך תעשיית הפורנו, ולא מעט מסתייגים ממנו. כך שלא הכל שחור לבן כמו שאת מתארת. אין טעם להתווכח על כבוד וערך עצמי. אני אישית מעריץ את מי שמסוגל או מסוגלת להשתחרר מהעכבות לחלוטין ולעשות סקס בידיעה שכל העולם יראה את זה. יש כאלו שעושים את זה ללא תשלום. יש לי שאלה אלייך לסיום - ראית את הברכה שפרסמתי בבלוג שלי לרגל השנה החדשה, בעזרתה של ידידה ? מה דעתך על החשיפה והחדירה האנאלית שהיא ביצעה בעצמה שם ? היא מחליאה אותך ?

Love Today

New member
זנות מתועדת

א. פורנו פמיניסטי זה בטח לא הפורנו הטריוויאלי שמפורסם בכל רחבי הרשת. זה שהן עשו את זה, זה מעולה.. אבל כמה גברים באמת צופים בפורנו הזה? תיקתוק קצר בגוגל מעלה 0 תוצאות של פורנו פמיניסטי ב5 דפים הראשונים לפחות. כשאני אומרת שהפורנו מנציח את המעמד הנחות של הנשים בחברה, זה אומר שינפוח תעשית הפורנו ומתן ליגיטימציה לתעשיה הזו, נותנת לנשים אפשרות קלה לבחור בעיסוק במין כאשר הגברים שוב תופסים את עמדות המפתח בחברה ומיצרים מציאות לא שווינית שנכפת על הנשים. אין יותר מסוכן למין הנשי מאשר לתת אור ירוק לעיסוק בפורנו, ביום שבחורות צעירות יגידו שהחלום שלהן להיות כוכבות פורנו תוך כדי זניחת כל הכוח הפוליטי הכלכלי והחברתי בידי הגברים מבחינתי אפשר להרים ידיים, בנוסף לכך שהפורנו מחפיץ נשים ותורם לדימוי הכללי שאישה היא מכונת ילודה / אוביקט לסיפוק היצר המיני הגברי / חפץ נוי יפה וסקסי שאפשר להנות ממנו ולהשתעשע איתו. ב. סקס שלא מוצג בצורה טכנית בלבד זה ארוטיקה, וארוטיקה שונה בתכלית מאשר פורנו. אני לא מעונינת לדבר איתך על פורנו מסוג שאספנים רואים שזה התחביב שלהם, הדיעה שלי היא דיעה של כל גבר שצופה בפורנו להנהתו מדי פעם או יותר גרוע מזה בני נוער ולכן זה שאתה מביא לי טיעונים שיש פורנו X ופורנו Y מכל מיני קצוות של הקשת הפורנוגרפית, זה רק מוכיח את הטענה שלי יותר, הצרכן המצוי של הפורנו נחשף לתכנים אלימים גרדיא בטח לא לפורנו פמיניסטי ובטח לא לארוטיקה שמשלבת סקס עם רגשות אנושיים. כמו שפנומן אמר ארוטיקה זה מחרמן, פורנו זה בהמתי. ג. אני לא מדברת על פורנו אקסטרים מאיפה אני יראה תדברים האלה?, גם העובדה שבכל סרט פורנו טריוואלי יש קטע שהבחורה יורדת לגבר זה כבר מראה שהנאה המינית של הגבר עומדת במרכז. סרט פורנו רגיל מסתים ברגע שהגבר גומר [ ורצוי על הבחורה עם כמה שיותר נוזל] זה כבר מראה שוב שההנאה הגברית היא זו שבמרכז. ממליצה לך לקרוא אם יהיה לך זמן, http://www.dialog-nardi.co.il/Articles/Item.asp?Articles_ID=6&Articles_TypeID=1&MMID=0&DocID=0

seymore butts

New member
מאיפה אתה מוציא את כל זה ?

ביקרת פעם בבלוג שלי? הן נראות כמו עגלות או פרות ? ועוד כולן ??? חוץ מזה - זה לא מכובד לדבר ככה על מראה של אישה, וגם אם נניח לרגע שמישהי נראית "כמו עגלה או פרה" - זה מה שהופך אותה ל"בהמתית" ?? והשחקנים הם "כל מיני מכוערים" ? יש אנשים שאוהבים להזדיין, שאין להם עכבות לעשות את זה מול המצלמה, ואם משלמים להם על זה כסף - מה כל כך רע בזה ? והדיבורים שלך על "טיפת כבוד"...עוד מעט גם תגיד שאישה צריכה להתחתן בתולה.

זיקן

New member
מנהל
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גמני אוהב פורנו

אז ביגלל זה צריך להיסתכל עליי כאילו אני סוטה ? מה יש זה מפריע למישהו זאת תעשייה כמו כל תעשייה אחרת ביזניס זה שם המשחק. אני אבקר בבלוג שלך יש שם חומר טוב?

seymore butts

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו

בקר בבלוג שלי ותיווכח. ממליץ לך להתחיל מהברכה המיוחדת שצילמתי עם ידידה שלי שאוהבת גירויים אנאליים לרגל השנה העברית החדשה.

פנומן 72

New member
בוא נעשה סדר בדברים

לדידי סקס הוא דבר אינטימי, דבר שצריך להעשות בין שני אנשים בוגרים זה עם זה מבלי שאחרים צופים בהם. אני לא אוהב פורנוגרפיה אבל אני מאוד אוהב אירוטיקה. צפיה בסרט פורנוגרפי לא מזיזה לי כלום, אבל אני מתחרמן אש מסרט אירוטי. סרטי פורנו זו ההחצנה של ההחצנה וזה מזכיר לי כמו באחו שהפר גוהר על הפרה ומשגל אותה עד שהוא גומר. לא כך אני תופס יחסי מין. כך שלשאלתך האם אישה צריכה להתחתן בתולה - התשובה היא לא. אין קשר בין הגועל שלי מפורנוגרפיה לבין זכותה של כל אחת לעשות את זה עם מי שהיא רוצה כל זמן שאין זה מפחית מכבודה. להזדיין בפני כל העולם איננו מכובד. תבוא ותקשה עלי: כלום הינך צופה בפורנו ? אני אגיד לך שאני צופה, פה ושם מספר שניות מתוך הסקרנות ולא מתוך החרמנות, כי כפי שכבר אמרתי - זה אינו מזיז לי מאום. פעם היתה סדרת טלויזיה "יומן הנעל האדומה". זו סדרה אירוטית במיטבה. שווה יותר מכל סרט פורנוגרפי שאי פעם חשבתי לראות ...

seymore butts

New member
טוב, אם זה לא מעניין אותך

אז אל תצפה. למעט כמובן רק כמספר שניות פה ושם מתוך סקרנות... אין טעם להתווכח על מה מכובד או לא, ומי בכלל קובע את זה. אסתפק באמירה שכל עבודה מכבדת את בעליה.

פנומן 72

New member
אל תזיין את השכל

כי לא היית שולח את הבת שלך להתכבד בעבודה הזו. חלאס צביעות. יש גבול.

seymore butts

New member
נכון, הייתי מעדיף שהבת שלי לא תעבוד בזה

אבל זה רק בגלל הנורמות החברתיות הצבועות השולטות והמתחסדות, שזוכות לייצוג הולם בשרשור הזה.

פנומן 72

New member
זה גם מה שסוקרטס אומר

"בגלל שכולם חושבים כך אז גם אני מתיישר עם כולם" ... עזוב אחי, זה בולשיט. אתה יודע טוב מאוד שאין שום דבר מכובד בבחורה שמזדיינת עם איזה טמבל ושמוק מפואר בשביל כסף מול העדשה. ביום שתחנך את הבת שלך ללכת בדרכי התחביב של האבא, אני אוריד את הכובע בפניך. רק אל תשכח לשלוח לי העתק של הסרט ...

מצחיק שאם יורידו את אלמנט הכסף אז הבעיה תעלם

כי אם היא ובעלה אוהבים סקס מול מצלמה או עם כמה אנשים אז זו זכותם, לא? אבל אם זה תמורת כסף אז היא זונה וזו כבר לא זכותה כבתך

פנומן 72

New member
את זה אתה אמרת

מוטיב הכסף הוא בנוסף, לא העיקר. חוץ מזה, אני גם כתבתי פה את ההבדלים בין פורנו לאירוטיקה. אם טרם הבנת - סמן לי אני אסביר לך שוב.

gamani4

New member
בגלל שאף אחד לא רוצה לחשוב על בני המשפחה שלו

בצורה מינית. חוץ ממך, כנראה. לא, לא רוצה שאמא שלי, אחותי, סבתא שלי או דודה שלי יעסקו בפורנו. אבל לא איכפת לי אם ידידה שלי תהיה כוכבת.

פנומן 72

New member
פאתטי ../images/Emo151.gif

לא קשור על "מחשבה בצורה מינית". גם אם אחותך היתה זונת צמרת לא היית משבח אותה על הבוחטות שהיא עושה אלא על הבושות שהיא עושה לך.

למעלה